Beneficii 5-HTP din seminte de Simplicifolia Griffonia

Beneficii 5-HTP din seminte de Simplicifolia Griffonia

Beneficii 5-HTP din seminte de Simplicifolia Griffonia

Strămoșii noștri au folosit plante și ierburi naturale de mai multe generații pentru a trata afecțiunile și bolile comune. Există mii de plante și ierburi diferite care au nenumărate capabilități benefice care pot atenua chiar și cele mai periculoase boli. În ultimii ani, progresul în domeniul medical ne-a dat posibilitatea de a extrage substanțe și compuși specifici care sunt responsabili pentru producerea acestor proprietăți.

Deși, în același timp, am început să sintetizăm diferite produse chimice în scopuri medicale, oamenii încet incet si-au dat seama că remediile naturale sunt mult mai puțin periculoase atunci când sunt folosite pe corpul nostru. Acesta este motivul pentru care există atât de multe tipuri si diferite suplimente naturiste, pe care le puteți administra și folosi pentru a ajunge pe drumul spre o mai bună sănătate.

Printre aceste suplimente se numără extractul din semințe Griffonia . Acest supliment natural pe bază de plante este capabil să vă schimbe starea de spirit, să sustine un somn linistit și să vă ajute la pierderea în greutate. Mulți oameni au folosit capacitățile acestui supliment pentru a ajunge pe calea corectă de scădere în greutate, precum și pentru a reduce nivelul de stres. Griffonia Simplicifolia este o planta fantastica cu capabilitati uimitoare.

Ce este extractul de semințe Griffonia?

Așa cum am menționat mai devreme, acest supliment este derivat dintr-o plantă naturală, Griffonia Simplicifolia. Această plantă este originară din Africa de Vest și Centrală și de obicei este găsită alipita de alti copaci ca un arbust. Deseori ajunge la înălțimi de trei metri. Semințele acestei plante se găsesc în interiorul păstăiței de semințe negre. Compușii pe bază de plante 5-hidroxitriptophan (5-HTP) sunt din aceste semințe atât de mult dorite.

Funcționalitatea 5-HTP este de a ajuta organismul să sintetizeze serotonina. Serotonina este un neurotransmițător cheie care este capabil să vă controleze starea de spirit și ciclurile de somn. În general, atunci când nivelurile de serotonină sunt crescute în organism, sunteți capabili să atenuați anxietatea cu ușurință și experiența sentimentelor de bunăstare. De asemenea, sa adormiti cu ușurință este unul dintre beneficiile creșterii nivelului de serotonină.

Compusul în sine este, în general, bine tolerat de majoritatea oamenilor care o consumă. Dozajul poate varia între 50 și 250 de miligrame pe zi, în funcție de diferiți factori.

Cum functioneaza extractul de seminte Griffonia Simplicifolia?

De-a lungul vieții noastre de zi cu zi, consumăm alimente care conțin un aminoacid cunoscut sub numele de Tryptophan, de obicei găsit în alimente bogate în proteine ​​cum ar fi ouăle și carnea roșie. Triptofanul este ceea din ce se face serotonina. Acesta este, de obicei, defalcat de ficatul nostru în 5-HTP și diferiți metaboliți. 5-Hidroxitriptofanul este apoi transportat prin fluxul sanguin în creier și odată ce ajunge la creierul nostru, este transformat în serotonină.

În timp ce, de cele mai multe ori, oamenii nu au dificultăți în a consuma tipul corect de alimente pentru a obține cantitatea potrivită de Tryptophan, unii oameni au dificultăți în a obține destul de Tryptophan din cauza regiunii în care trăiesc și a dietei pe care o urmează. Alte persoane pot avea, de asemenea, un timp dificil de a produce suficient 5-HTP, chiar dacă au acces la suficient de Tryptophan.

În alte cazuri, persoanele care suferă de depresie, anxietate și alte afecțiuni care afectează starea de spirit au niveluri scăzute ale serotoninei și pot beneficia în mare măsură de creșterea aportului de 5-HTP.

S-ar presupune că o soluție simplă ar fi să se completeze dieta direct cu serotonina, dar este adesea ineficientă datorită incapacității sale de a traversa bariera hemato-encefalică. Pe de altă parte, suplimentele care au o cantitate crescută de triptofan în ele s-au dovedit a fi oarecum eficiente.

Dar, în unele situații, se pare că 5-HTP are un curs mai bun de acțiune. Un motiv pentru aceasta se datorează faptului că 5-HTP este un intermediar în producția de serotonină, ceea ce înseamnă că este capabil să se transforme în serotonină mult mai repede decât triptofanul. Există, de asemenea, alți factori care afectează conversia de triptofan in serotonină, care poate fi evitată dacă utilizați 5-HTP în schimb.

Determinarea suplimentului de utilizare pentru stimularea nivelului serotoninei poate fi uneori destul de dificilă, deoarece diferite persoane reacționează la diferite substanțe în moduri diferite. Știm că apropierea de această dilemă prin eliminarea posibilității apariției unor situații necontrolate este cea mai bună soluție.

Deoarece triptofanul este defalcat în 5-HTP și apoi creierul nostru il transformă în serotonină, eliminarea primului proces va fi eliminat, de asemenea, posibilele complicații care pot apărea în timpul acestui pas. Aceasta va reduce, de asemenea, impactul pe care îl pot avea suplimentele asupra ficatului și îl va salva de la uzură în timpul administrarii.

Cel mai bun supliment de 5-HTP extras din Griffonia Simplicifolia?

Griffonia Simplicifolia este printre puținele plante care pot produce semințe care pot fi extrase într-un supliment care stimulează direct 5-HTP. Extractul este metabolizat de ficat și se transformă direct în 5-HTP. Astfel, beneficiile produse de extractul de semințe de Griffonia sunt direct contribuite de capacitatea sa de a crește nivelul de serotonină.

Cu toate acestea, are capacitatea de a face opusul dopaminei, neurotransmițătorul care este capabil să facă opusul a ceea ce face serotonina. Ca niveluri de scădere a dopaminei, efectele Serotoninei sunt mai vii și mai eficiente.

Serotonina este deseori numită neurotransmițător "fericire" datorită abilității sale de a îmbunătăți starea dumneavoastră de spirit și de a reduce nivelul stresului și anxietății. Deoarece extractul de semințe Griffonia este capabil să producă mai mult serotonină și reduce dopamina în același timp, capacitatea sa de a vă îmbunătăți starea de spirit este de neegalat de orice alt supliment natural.

Beneficiile importante ale extractului de semințe Griffonia Simplicifolia

Datorită efectului pe care Extractul de semințe Griffonia îl are asupra nivelurilor serotoninei, este capabil să inducă sentimentul de încredere, liniște, bunăstare și relaxare. Unul dintre cele mai bune efecte pe care mulți utilizatori le-au experimentat este senzația uimitoare de reducere a tensiunii după o zi lungă de lucru. Mulți alți utilizatori au declarat că simptomele depresiei lor au fost îmbunătățite atunci când se utilizează acest supliment.

Este adesea folosit ca un stimulent natural al dispoziției și chiar uneori ca o metodă de ameliorare a durerii pentru cei care suferă de migrene.

Cercetările arată că extractul de semințe grifoniene este capabil să atenueze efectele ADHD și să reducă sentimentul de impulsivitate. Aceste efecte sunt legate direct de nivelurile crescute de serotonina, ceea ce face exact extractul de semințe grifoniene este capabil de a produce eficient, spre deosebire de unele dintre celelalte suplimente.

Unii au început chiar să ia extract de semințe grifoniene pentru a obține controlul asupra greutății lor. Nivelele crescute de serotonină sunt capabile să producă sentimentul de a fi satul, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să exagerați atunci când mănânci și este mai puțin probabil să vă simțiți infometati. Cu alte cuvinte, vă veți simți complet mai rapid cu mai puțină hrană.

În plus, restricționarea producției de dopamină, care apare și datorită aportului de extract de semințe grifoniene, poate, de asemenea, reduce senzația de foame. Dopamina este capabilă să producă un apetit crescut. Prin urmare, administrarea suplimentelor de extract de semințe Griffonia controlează apetitul din două fronturi, prin creșterea nivelului serotoninei și scăderea nivelului de dopamină.

Posibile efecte secundare ale Griffonia Simplicifolia

Utilizarea 5-HTP prin metode de administrare orală a fost denumită ca fiind posibilă în condiții de siguranță de către baza de date privind medicamentele naturale. Cu toate acestea, utilizarea de către femeile gravide, copii sau persoane care sunt afectate de sindromul Down se consideră a fi nesigură și ar trebui evitată.

Au existat foarte puține cazuri în care utilizarea în continuare a 5-HTP a produs efecte secundare. Cu toate acestea, unii oameni au raportat greață, dureri de stomac, diaree și vărsături. Cu toate acestea, în general nu au existat absolut nici efecte secundare semnificative asociate cu extractul de semințe Griffonia.

Oamenii care planifică să suplimenteze zilnic dieta cu suplimentele de semințe grifoniene ar trebui să fie atenți să nu-și alimenteze dozajul cu antidepresivele din clasele SSRI și MAOI. Acest lucru poate duce la niveluri extrem de ridicate de serotonină care urmează să fie produse în creier, rezultând în sindromul serotonin acut. Acest sindrom poate duce la dureri de cap severe, febră, iritabilitate și bătăi neregulate ale inimii. Dacă este lăsată netratată, aceasta poate deveni fatală.

În timp ce șansele de a dezvolta sindromul serotoninergic acut sunt extrem de rare în majoritatea cazurilor, este încă sugerat să evitați să luați orice antidepresive în timp ce utilizați suplimentul de extract de semințe Griffonia. Asigurați-vă că urmăriți dozele corecte și consultați-vă cu medicul specialist pentru a vă asigura că nu sunteți sensibil la acest supliment și pentru a evita eventualele probleme.

Referinta: https://supplementpolice.com/natural-griffonia-seed-extract/

Vezi produs pe site: Griffonia Simplicifolia 60-200 capsule

Vezi produs pe site: 5-HTP 50 mg 90 capsule

Vezi produs pe site: 5-HTP, 100mg, 60 capsule, Oemine Stress

Vezi produs pe site: 5-HTP (Hidroxitriptofan), 100 Mg, 100 Capsule

   

Mergi