Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta

Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta

Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta

Cum și de ce ar trebui să încercați Ashwagandha pentru tensiune arterială crescută.

Dacă suferiți de hipertensiune arterială, unul dintre cele mai importante lucruri de făcut este să găsiți un echilibru natural în corpul și mintea dumneavoastră. Uneori ar putea însemna suplimente. Dar, de multe ori, remedii pe bază de plante sprijină acest proces în moduri surprinzătoare și puternice. O planta veche - Ashwagandha - are o istorie extrem de lungă de utilizare și multe beneficii. Această listă de beneficii include scăderea tensiunii arteriale!

Curios? Continuați să citiți pentru a obține întreaga poveste ...

Oamenii au folosit Ashwagandha pentru sanatate și vindecare de mii de ani.

Ei au folosit în mod regulat această plantă veche din India, Orientul Mijlociu și unele părți ale Africii de Nord pentru mai mult de 2000 de ani. Beneficiile sale includ imunitatea, inflamația, memoria, funcția sexuală, oboseala și stresul. Într-adevăr, ajută organismul uman în multe feluri. Istoria și utilizarea modernă a ashwagandha este uluitoare! Iar cercetătorii de astăzi au devenit un suport real prin cercetari pentru acest supliment antic.

Dar cum ajuta ashwagandha să reducă tensiunea arterială?

Ei bine, nu este o surpriză că ar ajuta oamenii care au hipertensiune arterială (adică, tensiune arterială crescuta). Ca o plantă "adaptogenică", ashwagandha funcționează în multe moduri nespecifice. De exemplu, ajută la creșterea vitalității și rezistenței generale. De asemenea, el întărește sistemul imunitar al organismului.

În partiuclar, ashwagandha ajută la reducerea impactului stresului și anxietății. Probabil știți că stresul și anxietatea stimulează tensiunea arterială până la niveluri nedorite. Ei bine, aceasta este o zonă în care ashwagandha ajută! Studiile arată că persoanele care iau ashwagandha au scăderi atât în tensiunea arterială, cât și în rata pulsului.

Un studiu publicat in Jurnalul Indian de Medicina Psihologica arata ca reduce foarte mult stresul, anxietatea si nivelurile serice ale cortizolului. Un alt studiu a constatat ca ashwangadha a imbunatatit anxietatea oamenilor, bunastarea si sanatatea generala imbunatatita in 90 de zile. Ușurează-ți mintea și corpul tău va urma!

Deci, începeți prin a lua o doză zilnică de ashwagandha - și luați notă de rezultatele!

S-ar putea găsi ashwagandha sub formă de capsulă. Sau îl puteți achiziționa ca parte a unei formule speciale de amestec. În orice caz, administrarea unei doze zilnice vă va ajuta corpul să găsească mai multă putere și relaxare. Ar putea dura câteva săptămâni sau chiar luni, dar schimbarea se va întâmpla.

Ești serios cu privire la scăderea tensiunii arteriale? Ei bine, ar trebui să fiți sigur de a mânca sănătoși (alimentele potrivite pentru scăderea tensiunii arteriale) și alegerea unui exercițiu care reduce tensiunea arterială.

Fiecare pas pe care îl faceți este un viitor mai sănătos pentru corpul și mintea dumneavoastră! Aflați mai multe despre alegerea alimentelor sănătoase din inimă și despre exercitarea unei presiuni arteriale scăzute, precum și alte suplimente pentru a reduce tensiunea arterială.

Sănătatea ta e în mâinile tale!

Referinta: https://www.dailynutra.com/blog/ashwagandha-blood-pressure/

Mergi