Ghid complet stimulare Tes-tosteron

Ghid complet stimulare Tes-tosteron

Ghidul dvs. complet pentru suplimentele de stimulare a Tes-tosteronului

Există multe suplimente naturale care vor ajuta în mod special la creșterea producției de Tes-tosteron.

Unii cresc direct nivelul de Tes-tosteron. Alții limitează sau blochează estrogeni chimici care scad Tes-tosteronul. Iată lista noastră de cercetare bazată pe topul suplimentelor de stimulare a Tes-tosteronului. Acestea sunt grupate în trei categorii: suplimente pe bază de plante, vitamine și minerale și blocante de estrogen.

Suplimente din plante ce stimuleaza un Tes-tosteron marit

Următoarele suplimente pe bază de plante s-au dovedit a avea proprietăți de stimulare a Tes-tosteronului. Citiți mai departe pentru a afla mai multe detalii despre fiecare.

Tribulus Terrestris

Folosit în China și India de mii de ani ca afrodiziac, forma suplimentară de Tribulus terrestris mărește nivelul hormonului luteinizant (LH), care încurajează producția de Tes-tosteron.

Avena Sativa

Avena sativa, denumirea științifică pentru ovăz, conține cantități mari de avenocozide, componenta activă care stimulează Tes-tosteronul. Acesta susține dezvoltarea musculară prin eliberarea de Tes-tosteron legat și creșterea nivelului de Tes-tosteron liber. Pentru cele mai bune rezultate, obțineți produse care oferă un raport de 10 la 1 de extract Avena sativa și luați 100-300 mg pe zi. Împărțiți dozele intre 2 până la 3 doze pe zi. După ce ați luat timp de până la 8 săptămâni, este recomandat să luati o pauză, luând 2 până la 4 săptămâni.

Schinduful

Iată un alt amplificator dinamic al Tes-tosteronului. Deoarece schinduful trece prin ficat înainte de a crește nivelul de Tes-tosteron, acesta vă permite organismului să echilibreze și să regleze Tes-tosteronul. Acest lucru îl face ideal pentru sprijinirea construcției musculare. Pentru cele mai bune rezultate, luați 500-2000 mg de schinduf pe zi împreună cu Tribulus terrestris. Dar nu consumați mai mult de 2.000 mg pe zi combinate, deoarece lucrează în mod similar.

Ginseng

Ginseng este o planta veche care are mai multe beneficii. Este un afrodiziac eficient, ajută la remedierea disfuncției erectile și îmbunătățește libidoul prin stimularea hipotalamusului, a acelei părți a creierului care creează hormoni sexuali, cum ar fi Tes-tosteronul. Ginseng susține, de asemenea, sistemul imunitar și mărește semnificativ nivelul de energie, îmbunătățind în același timp rezistența. Sportivii îl folosesc pentru a utiliza mai eficient oxigenul, pentru a reduce timpul de recuperare și pentru a reduce stresul muscular.

Iarba caprei sau Iarba Tapului

S-ar putea să râdeți la numele - Horny Goat Weed - dar este o chestie serioasă atunci când este vorba de a vă bucura de performanțele și bunăstarii sexuală. Atât cercetarea pe animale cât și cea umană susține eficacitatea sa ca afrodiziac. Cercetările au demonstrat, de asemenea, o creștere semnificativă a producției de Tes-tosteron la șoareci. În plus, Iarba Caprei Nebune are efecte anti-oboseală și ajută la prevenirea epuizării suprarenale. Cu toate acestea, un alt beneficiu este acela că mărește oxidul nitric în interiorul arterelor noastre. Asta e bine deoarece oxidul de azot face arterele mai suple, astfel încât să puteți îmbunătăți oxigenul și fluxul sanguin în organism. De altfel, oxidul nitric este ceea ce vă oferă acea "pompă" după ridicarea în greutate și, deoarece crește oxigenul în sânge, ajută la îmbunătățirea performanțelor atletice, cum ar fi alergarea, ciclismul etc.

Longjack (Tongkat Ali)

Folosit în mod tradițional ca un stimulator de afrodisiac și libidou, Longjack poate fi, de asemenea, utilizat pentru a stimula producția de Tes-tosteron. Acesta include multe alte beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea sentimentelor de bunăstare, îmbunătățirea sănătății articulațiilor, recuperarea mai mare de la exerciții intense, îmbunătățirea imunității și reducerea grăsimii corporale.

Ashwagandha

Ashwagandha, un vechi remediu indian pe bază de plante, este un booster de Tes-tosteron susținut de cercetători peer-revizuit uman. Conform studiului din Medicina complementară și alternativă bazată pe dovezi, producția de Tes-tosteron a crescut cu 17% în doar 90 de zile. Alte studii au arătat o producție de Tes-tosteron mai mare. Mai sunt vesti bune despre Ashwagandha. Reduce cortizolul, hormonul de stres care reduce Tes-tosteronul și crește colesterolul HDL (colesterol bun). Ridicarea colesterolului HDL protejează inima și este precursorul direct pentru toți hormonii sexuali, inclusiv Tes-tosteronul. Cea mai puternică formă de extract de ashwagandha se numește KSM-66. Considerat "standardul de aur" al ashwagandha, este susținut de un volum semnificativ de studii clinice și de studii clinice dublu-orb, controlate cu placebo, care documentează rezultatele sale.

Saw Palmetto

Saw palmetto poate ajuta, de asemenea, la creșterea nivelului de Tes-tosteron prin inhibarea conversiei până la dihidroTes-tosteron. Există aproximativ 100 de studii clinice privind beneficiile pe care le are saw palmetto. Atunci când alegeți un supliment, căutați un extract bio organic supercritic de ulei din lemn de palmier, care are culoarea verde închis. Din moment ce saw palmetto este un supliment liposolubil, luând-o cu ouă, va crește absorbția nutrienților săi.

Astaxantină

Folosit singur sau în combinație cu saw palmetto. Cercetările solide arată că, dacă luați astaxantin în combinație cu saw palmetto, puteți obține beneficii sinergice semnificative. Un studiu publicat în 2009 în Jurnalul Societății Internaționale de Nutriție Sportivă a constatat că o doză optimă de saw palmetto și astaxantina a scăzut atât DHT cât și estrogenul, în timp ce ducea la creșterea simultană a Tes-tosteronului.

D-aspartat

D-Aspartatul este un aminoacid care funcționează în regiunea centrală a creierului pentru a elibera hormonul luteinizant (LH). LH este un hormon care produce Tes-tosteron atunci când se leagă de celulele speciale găsite în testiculele dumneavoastră. Cu cat stimulezi testiculele cu mai mult LH, cu atat mai mult Tes-tosteron se produce de catre testiculele tale. D-Aspartatul se spune că ar crește LH cu 33% în doar 12 zile și crește nivelul de Tes-tosteron cu până la 42%.

Damiana

Cercetătorii de la Universitatea din Mississippi au descoperit două ingrediente active în Damiana, cunoscute și sub numele de Tumera diffusa, care contribuie indirect la menținerea nivelului de Tes-tosteron ridicat, pinocembrin și acacetin. În același timp, ele inhibă, de asemenea, estrogenul în organism.

Vitamine și minerale pentru prepararea Tes-tosteronului

Aceste vitamine și minerale specifice vă susțin corpul în capacitatea sa naturală de a produce și menține nivelurile de Tes-tosteron.

Magneziu

Suplimentarea cu magneziu vă oferă multe beneficii, împreună cu creșterea nivelului de Tes-tosteron și construirea musculaturii. Când nivelurile de magneziu sunt scăzute, puteți fi siguri că și nivelurile Tes-tosteron sunt scăzute. Magneziul este excelent pentru promovarea somnului, care este foarte important pentru susținerea Tes-tosteronului și pentru producerea de enzime care permit vitaminei D3 să ajute la absorbția calciului și la dezvoltarea oaselor. Pentru a testa nivelul de magneziu, efectuați un test de sânge. Când se suplimentează, luați 500 mg de magneziu de înaltă calitate, ororat de magneziu, glicinat sau fumarat, pentru a susține nivelele hormonale și performanțele atletice.

Zinc

Zincul este un mineral esențial pentru producerea Tes-tosteronului. Dar, conform Studiului Național de Sănătate și Nutriție, aproximativ jumătate dintre adulții cu vârsta peste 60 de ani au un nivel scăzut de zinc din cauza consumului insuficient. Suplimentarea cu zinc timp de numai șase săptămâni a înregistrat o îmbunătățire semnificativă în creșterea nivelului de Tes-tosteron. La suplimente, doza nu trebuie să depășească 40 miligrame pe zi, deoarece supradozajul poate provoca greață sau poate interfera cu absorbția organismului de minerale esențiale, cum ar fi cuprul.

Vitamina D3

Vitamina D3, numită o vitamină, dar de fapt este un hormon, este de asemenea importantă pentru creșterea nivelului de Tes-tosteron, îmbunătățirea libidoului și pentru a ajuta la menținerea calității spermei și a numărului de spermatozoizi. Atunci când corpul dvs. are o abundență de vitamina D3, acesta vă spune genelor să crească forța musculară și creșterea. Suplimentarea cu D3 ajută la maximizarea acestui potențial. Deoarece mulți bărbați au deficiență în acest hormon steroidic derivat din colesterol, este foarte recomandat să aveți nivelul vitaminelor D3 testate. Utilizați testul 25 (OH) D sau 25-hidroxivitamina D. Potrivit autorului cel mai bine vandut de la New York Times, Dr. Joseph Mercola, nivelul optim de vitamina D3 pentru barbati este de aproximativ 50-70 mg / ml. Puteți lua 8000 UI de vitamină D3 pe zi sau mai mult, atâta timp cât atingeți și mențineți nivelul sanguin de cel puțin 40 ng / ml.

DHEA (Dehidroepiandros-teron)

Deși DHEA este de fapt un hormon și nu o vitamină sau minerală, este inclus în această secțiune deoarece nu numai îmbunătățește producția de Tes-tosteron, ci aduce beneficii producției de numeroși alți hormoni din organism. Pe masura ce varsta barbatilor, nivelurile de DHEA naturale scad constant. Din moment ce DHEA este necesar pentru producerea de Tes-tosteron, o cantitate mai mica de aprovizionare naturala ar putea insemna mai putine materii prime pentru ca testele tale sa lucreze, astfel incat suplimentarea cu DHEA are sens. O doză recomandată este extrem de mică, deoarece este un puternic potențator al hormonilor, deci luați doar 25-50 mg de DHEA zilnic.

NOTĂ: Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a verifica nivelul DHEA din corp atunci când comandă un test de sânge pentru Tes-tosteron. Dacă nivelul DHEA este prea mic, atunci știți că suplimentarea este o idee bună. Dacă luați DHEA, este o idee bună ca nivelurile dvs. să fie verificate în mod regulat prin testarea salivei, care costă mai puțin decât testul de sânge.

Suplimente de blocare a estrogenilor

Cea de-a treia etapă a suplimentarii este să vă scapați corpul de o parte din excesul de estrogen care poate fi o problemă. Cu mai puțin estrogen în corpul dvs., veți elibera mai mult Tes-tosteron pe care corpul dvs. îl poate genera și absorbi. Suplimentele de mai jos blochează estrogenul.

Radacina de Urzica

Rădăcină de urzica conține 12% proteine în greutate și este destul de ridicat în zinc și alte elemente nutritive. Dar rădăcina este excelentă pentru creșterea Tes-tosteronului. Așa cum a fost deja acoperită mai devreme, o mare parte din Tes-tosteronul creat în corpul dumneavoastră se termină cu legarea la globulina de legare a hormonilor sexuali (SHBG), care blochează cantitatea de Tes-tosteron liber disponibilă pentru utilizare. Dacă aveți prea mult estrogen, crește cantitatea de SHBG. Rădăcina de urzica include extracte cunoscute ca lignani care se leagă cu SHBG, ceea ce face în imposibilitatea de a bloca Tes-tosteronul. Acest lucru eliberează mai mult Tes-tosteron liber în corpul dumneavoastră - restaurarea energiei tinerești, a placerii sexuale, a forței musculare și a bărbației. Ar trebui să luați zilnic între 1.000 și 1.200 de miligrame de rădăcină de urzică.

Crisina

Crisina este un flavonoid care apare în mod natural în miere și propolis de albine și în plante cum ar fi floarea pasiunii, teiul de argint și unele specii de geranium. Studiul in vitro arată că crizina reduce conversia Tes-tosteronului în estrogen. Ce inseamna acest lucru este ca corpul tau scade nivelul de estrogen si face disponibil mai mult Tes-tosteron liber. Când este combinat cu un extract de piper negru numit bioperină - care ajută la transportul fulgului în sânge - crizina poate reduce nivelurile de estrogen și poate crește nivelul de Tes-tosteron liber în doar o lună. Luați 150 - 200 mg de crizină cu 5 - 7,5 mg de bioperină zilnic.

După cum puteți vedea, există multe modalități de a vă suplimenta dieta și de a crește nivelul de Tes-tosteron - într-un mod sigur și natural.

 

Prin "natural", ne referim la efectuarea unor modificări pe termen lung în dieta și stilul de viață - precum și o rețetă personalizată de vitamine și suplimente pe bază de plante naturale pentru a stimula Tes-tosteronul, îmbunătățind în același timp starea generală a sănătății. Puterea de a face schimbări pozitive și de a lupta cu un nivel scazut de Tes-tosteron este în mâinile tale!

 

Mergi