Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta

Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta

Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta

Cum si de ce ar trebui sa incercati Ashwagandha pentru tensiune arteriala crescuta.

Daca suferiti de hipertensiune arteriala, unul dintre cele mai importante lucruri de facut este sa gasiti un echilibru natural in corpul si mintea dumneavoastra. Uneori ar putea insemna suplimente. Dar, de multe ori, remedii pe baza de plante sprijina acest proces in moduri surprinzatoare si puternice. O planta veche - Ashwagandha - are o istorie extrem de lunga de utilizare si multe beneficii. Aceasta lista de beneficii include scaderea tensiunii arteriale!

Curios? Continuati sa cititi pentru a obtine intreaga poveste ...

Oamenii au folosit Ashwagandha pentru sanatate si vindecare de mii de ani.

Ei au folosit in mod regulat aceasta planta veche din India, Orientul Mijlociu si unele parti ale Africii de Nord pentru mai mult de 2000 de ani. Beneficiile sale includ imunitatea, inflamatia, memoria, functia sexuala, oboseala si stresul. Intr-adevar, ajuta organismul uman in multe feluri. Istoria si utilizarea moderna a ashwagandha este uluitoare! Iar cercetatorii de astazi au devenit un suport real prin cercetari pentru acest supliment antic.

Dar cum ajuta ashwagandha sa reduca tensiunea arteriala?

Ei bine, nu este o surpriza ca ar ajuta oamenii care au hipertensiune arteriala (adica, tensiune arteriala crescuta). Ca o planta "adaptogenica", ashwagandha functioneaza in multe moduri nespecifice. De exemplu, ajuta la cresterea vitalitatii si rezistentei generale. De asemenea, el intareste sistemul imunitar al organismului.

In partiuclar, ashwagandha ajuta la reducerea impactului stresului si anxietatii. Probabil stiti ca stresul si anxietatea stimuleaza tensiunea arteriala pana la niveluri nedorite. Ei bine, aceasta este o zona in care ashwagandha ajuta! Studiile arata ca persoanele care iau ashwagandha au scaderi atat in tensiunea arteriala, cat si in rata pulsului.

Un studiu publicat in Jurnalul Indian de Medicina Psihologica arata ca reduce foarte mult stresul, anxietatea si nivelurile serice ale cortizolului. Un alt studiu a constatat ca ashwangadha a imbunatatit anxietatea oamenilor, bunastarea si sanatatea generala imbunatatita in 90 de zile. Usureaza-ti mintea si corpul tau va urma!

Deci, incepeti prin a lua o doza zilnica de ashwagandha - si luati nota de rezultatele!

S-ar putea gasi ashwagandha sub forma de capsula. Sau il puteti achizitiona ca parte a unei formule speciale de amestec. In orice caz, administrarea unei doze zilnice va va ajuta corpul sa gaseasca mai multa putere si relaxare. Ar putea dura cateva saptamani sau chiar luni, dar schimbarea se va intampla.

Esti serios cu privire la scaderea tensiunii arteriale? Ei bine, ar trebui sa fiti sigur de a manca sanatosi (alimentele potrivite pentru scaderea tensiunii arteriale) si alegerea unui exercitiu care reduce tensiunea arteriala.

Fiecare pas pe care il faceti este un viitor mai sanatos pentru corpul si mintea dumneavoastra! Aflati mai multe despre alegerea alimentelor sanatoase din inima si despre exercitarea unei presiuni arteriale scazute, precum si alte suplimente pentru a reduce tensiunea arteriala.

Sanatatea ta e in mainile tale!