Comparatie Ulei de krill vs Ulei de peste

Ulei de krill vs Ulei de peste

 

 

Ulei de krill

Ulei de peste

Sursa de Omega-3

EPA si DHA

EPA si DHA

Fosfolipide

Da

Nu

Astaxantina

Da

Nu

Biodisponibilitate

Absorbtie ridicata de Omega-3

Absorbtie limitata de Omega-3

Durabilitate

Krill=cea mai mare biomasa de animale de pe planeta

Pestii=sub presiune

Capacitate antioxidanta

Puternic antioxidant

Capacitate antioxidanta limitata

Digestibilitate

Usor de digerat

Greu de digerat

Stabilitate

Stabilitate ridicata

Stabilitate limitata

Reflux de acid sau gust de peste dupa administrare

Nu

Posibil

 

De retinut!

 

Uleiul de peste Omega-3 este transportat de trigliceride liposolubile. Aceasta structura moleculara face ca Omega-3 sa fie asimilat de catre organism mai putin eficient. Din aceasta cauza ea se aduna in partea de sus a stomacului, formand o ”piscina”, care duce la reflux acid sau gust de peste dupa administrare. Aceasta indigestie arata ca produsul este digerat greu.

 

Uleiul de krill Omega-3 este transportat de fosfolipide. Aceasta structura moleculara are o parte solubila in apa si doua solubile in grasimi.Acest lucru faciliteaza distributia si absorbtia prin tractul gastro-intestinal. Prin urmare nu veti avea nici o indigestie, iar absorbtia este imbunatatita semnificativ. Mai mult, Omega-3 ajunge acolo unde este nevoie cel mai mult!

 

Uleiul de peste Omega-3 tinde sa se adune in partea de sus a stomacului, care provoaca indigestie si gust de peste. Uleiul de krill Omega-3 este distribuit in mod egal, nu provoaca reflux si este digerat cu usurinta. Consumatorii raporteaza un nivel ridicat de confort digestiv cu suplimentele de krill, precum si o lipsa de regurgitare (ragaieli de peste).

 

Uleiul de krill se amesteca instantaneu cu fluidele din stomac, prin urmare nu veti simti gust sau miros de peste in gura dupa utilizarea suplimentului. In timp ce uleiul de peste nu se amesteca cu fluidele din stomac, de aceea provoaca ragaieli si gust de peste.

 

 

Leave a comment