Consumatori Ulei Krill Oil

Consumatori Ulei Krill Oil

Parerile consumatorilor

 

Stefan - Barlad

Am fost sfatuit de un prieten sa consum Neptune Ulei de Krill Oil in primul rand pentru a scadea nivelul de Colesterol Total si nivelul de Colesterol Rau adica Colesterolul LDL. Am consumat mai mult acest supliment pentru ca nu are efecte adverse cum sunt statinele pentru colesterol. Rezultatele dupa 3 luni de administrare ale krill oil au fost urmatoarele: Colesterolul Total a scazut de la 248 mg/dl la 203 mg/dl, Colesterolul LDL (Colesterol rau) a scazut de la 183 ml/dl la 115 mg/dl iar Colesterolul HDL (colesterol bun) a crescut de la 52 mg/dl la 80 mg/dl.

Marin C. - Bucuresti

Acest produs vine sa-ti schimbe viata. Fiind fabricat de cel mai pur ulei de creveti ajuta la intarirea oaselor, intareste genunchii, ajuta la oxigenarea creierului si inima sa pompeze sanatos. Nu astepta ziua de maine, incepe cura de azi folosind sursa marina de Omega 369 intr-un singur produs Krill Oil.

Mihai - Oradea

La cumpararea suplimentelor naturale de obicei folosesc reguli simple, daca in jur oamenii cunosc produsul, il folosesc si vorbesc despre el as mai fi interesat sa-l iau, dar daca acest produs este vandut prin intermediul MLM niciodata nu m-as uita in directia lui. Despre uleiul de creveti am auzit de la cativa prieteni si am hotarat sa-l incerc, nu mi sa parut foarte scump luand in consideratie ca are concetratie mai mare de Omega 3 si Omega 9 fata de uleiul de peste. Acest preparat acopera doza zilnica de Omega 3-6-9.
Maria - Sibiu
Eu am aflat dspre acest supliment de la medicul meu care mi la recomandat deoarece, zice el, este absolut necesar pentru organism. Cred ca in cel mai scurt timp o sa incep sa-l achizitionez. Sper sa reusesc deoarece de multe ori stocul se epuizeaza foarte repede.

Ion - Suceava

Foarte interesant. Mi-a placut informatia despre Neptune Krill Oil si in data ce termin Omega 3 (uleiul de peste) incep sa consum KrillOil sa vad diferenta intre aceste 2 produse.

Ovidiu - Bacau

Eu am recomandat KrillOil la doi prieteni, ambii avand un colesterol inalt si nici un tratament nui ajuta sa scada nivelul colesterolului. Din moment ce au inceput sa foloseasca KrillOil-ul li sa diminuat nivelul de colesterol si au revenit la o viata normala fara medicamente. Ei au incercat tot felul de medicamente inclusiv si uleiul de peste dar numai uleiul de creveti a fost in masura sa-i trateze intr-un mod rapid.
Dar pe propria piele am simtit cum acest produs actioneaza asupra prostatei (deoarece am probleme cu prostata). Atata timp cat consum KrillOil am o stare perfecta iar daca ma opresc de consumat disconfortul revine si sunt condamnat la plimbari dese la baie in timpul noptii. Aceasta problema nu numai eu o am, am auzito si la altii. Totusi Uleiul de Krill este un produs extraordinar si din toata inima il recomand pentru toti.

Gabriela - Targoviste

Eu am folosit ulei de peste timp de cativa ani si am avut rezultate destul de bune, dar odata cu aparitia pe piata romaneasca a produsului Krill Oil sunt incantata si deja am folosit cateva cutii. Este un lucru extraordinar, nu-l schimb pe alte produse care contin doar Omega 3.

Cristian - Alexandria

Imi place aceasta sectiune de pe site deoarece are articole interesante, informatii folositoare. De obicei am folosit suplimentele uzuale care contin proteine, creatina si ulei de peste, dar acum cred ca am motive sa ainlocuiesc uleiul de peste.
Din ce am mai citit pe internet am aflat ca nu mai apare dupa inghitire acel miros de peste din stomac.

George - Arad

Tatal meu are diabet si artrita. Am luat acest produs pentru el si se simte bine. Multumesc pentru opiniile de mai sus fiinda mi-au fost de mare folos si am procurat acest produs.

Sanda Vladau. - Codlea. jud Brasov

Nu am intampinat probleme la efectuarea comenzii iar comanda a ajuns foarte repede. Ma simt destul de bine, pana acum m-au ajutat in ceea ce priveste sindromul premenstrual si dismenoreea. O zi buna, Sanda Vladau.

Stefan - Iasi

Krill oil este diferit fata de uleiul de peste deoarece acesta contine Omega 3 combinat cu fosfolipide atat de necesare pentru scaderea trigliceridelor.A incercat cineva Krill Oil pentru ADHD? Ce rezultate ati avut?

Marin BRASOV :

Il incerc acum , dar deocamdata nu pot sa zic adca s-au produs schimbari mari, defapt eu nu il iau pentru ADHD ci mai mult pentru efectul de antioxidant.

Violeta Craiova

Eu am luat Krill Oil pentru fiul meu, dupa ce am citit atatea informatii in legatura cu beneficiile pe care le aduce pentru organism, mai ales l-am luat pentru ADHD, il ia din noiembrie si acum suntem in aprilie si se vad rezultate la scoala. Eu am auzit ca EPA este important pentru functiile neurologice.

Cristian Timisoara

Krill Oil contine pe ambele EPA si DHA dar sunt chestii diferite, dar faptul ca are in compozitie fosfolipide face ca ele sa lucreze mai bine, parerea mea.

Ana- maria Bucuersti

Dar cum actioneaza asupra artiritei?

Bogdan constanta

Am citit undeva ca Colegiul American de Nutritie evealuaza efectele Krill Oil asupra inflamatiilor cronica ale artritei si simptomelor artritei ca fiind semnificativ inhibatorii asupra inflamatiilor si reduce simptomele in 14 zile.
 Visan Georgeta - Constanta
 Ma numesc Visan Georgeta,am 46 ani si sufar de artrita reumatoida de mai bine de 2 ani, timp in care mi-am otravit corpul cu tot felul de medicamente, dar fara nici un rezultat de ameliorare. acolo unde nu au reusit aceste medicamente, recomandate de doctori specialisti si nici terapia, au reusit 2 capsule de Ulei de Krill Oil. Durerile au inceput sa cedeze chiar de la a 2-a capsula. Sunt in a 10-a zi de tratament si ma simt din ce in ce mai bine, voi continua cu toata increderea. Va multumesc pentru prontitudine.