Efecte secundare si efecte adverse ulei Krill Oil

Efectele secundare Ulei Krill Oil

Pana in prezent exista foarte putine efecte secundare negative asociate cu uleiul de krill.

Cea mai mare masura de precautie se elibereaza pentru persoanele care sufera de alergii la peste.

Amintiti-va ca krillii sunt ucrustacee si cei care sufera de alergii ar trebui sa consulte cu siguranta cu medicul lor inainte de a lua ulei de krill.

Efectele secundare de ulei de krill la doze mari pot include scaune moi, diaree sau indigestie.

Ulei Krill Oil efecte secundare.

Majoritatea persoanelor care consuma ulei de krill n-au nici o ingrijorare pentru ca acest Omega3 nu este periculos pentru sanatatea noastra. Datorita compozitiei de DHA si EPA, uleiul de krill are un efect de anti-coagulare a sangelui. De aceea persoanele care iau medicamente pentru subtierea sangelui trebuie sa discute cu medicul lor de familie inainte de administrarea ueliului de krill.

De asemenea persoanele care sunt alergice la produse de mare, peste sau crustacee trebuie sa consulte medicul inainte de administrare. Contraindicatiile de mai sus nu se refera doar la produsul Neptune Krill Oil ci la toate produsele ce contin ulei de peste, ulei de rechin sau ulei de ton.

In cazul hipertensiunii arteriale.

Krill oil are o multitudine de beneficii asupra sistemului cardiovascular si asupra inimii insa exista unele indicatii in cazul persoanelor care sufera din cauza hipertensiunii arteriale. Daca luati deja medicamente pentru reducerea tensiunii arteriale si administrati krill oil in acelasi timp s-ar putea ca tensiunea dv arteriala sa scada prea mult. De aceea este indicat sa consultati medicul dv inainte de administrare.