Top 5 beneficii Neptune Krill Oil

Demonstrat clinic: Krill Oil reduce colesterolul si trigliceridele.

 

-Ofera EPA si DHA, alaturi de fosfolipide si colina.

-Are o activitate antioxidanta de 300 de ori mai mare decat Vitamina E.

-Acceptate pentru consumul uman de catre FDA (Food&Drug Administration SUA) si EFSA (European Food&Safety Authority): NKO a trecut testele de siguranta.

-Absorbtie mai rapida si mai buna a acizilor grasi de Omega-3 din Neptune Krill Oil™ în comparatie cu uleiul de peste.

-Patentul Neptunee OceanExtract™ garanteaza un proces al metodei de extractie la "rece".

-Fara metale grele, PCB-uri (bifenili policlorurati), dioxine si pesticide.

-Fara miros de peste in gura dupa administrare.

 

 1. Îmbunataţirea sanataţii cardiovasculare

colesterol tratament krill oilReducerea semnificativa a colesterolului total, colesterolului LDL si trigliceridelor, cresterea colesterolului HDL (studiu de faza 3, la 120 de pacienţi cu hiperlipidemie). Rezultatele cu NKO ™ sunt mai bune decat placebo, si mai bune decat uleiul de peste.

In urma administrarii de Krill Oil de 1 gram/zi timp de 90 de zile, sau obtinut aceste date: Colesterolul total a scazut cu -13%, colesterolul rau (LDL) a scazut cu -32%, trigliceridele au scazut cu -11% iar colesterolul bun (HDL) a crescut cu +43%.

 

 

2. Impact benefic asupra simptomelor de poliartrita reumatoida.

 

Evaluarea durererii, rigiditate si mobilitatea articulatiilor vatamate (studiu de faza II, la pacienţi cu poliartrita reumatoida, cu valori ridicate de CRP (> 1 mg / dl): rezultate cu NKO ™ mai bune decat placebo.

In urma administrarii de Krill Oil a cate 500 mg/zi pe o perioada de 30 de zile sau obinut aceste date: Durerea a scazut cu -28%, Rigiditatea sa diminuat cu -25%, Inflamatia articulatiilor a scazut cu -30,9% iar Afectarea functionala a articulatiilor a scazut cu -15%.

3. Managementul sindromului premenstrual (PMS)

 

Mai putine simptome emotionale in timpul ciclului menstrual (faza de studiu III-a unde 70 de femei cu PMS:. Cu rezultate mai bune la administrarea de NKO fata de celelalte persoane care au administrat ulei de peste.

 

Efectul NKO (2 gr / zi) in raport cu ulei de peste (2 gr / zi) asupra simptomelor sindromului premenstrual. Cu 8 zile înainte de sindrom si 2 zile in timpul menstruatiei: 2 gr de ulei de krill.

Rezultatul testului a fost urmatorul: Balonare -21%, Cresterea in greutate -29%, Dureri abdominale -34%, Umflare -37, Stress -38%, Depresie -39%, Sensibilitatea sanilor -42%, Iritabilitatea -47%, Dureri articulare -64%.

 

4. Imbunataţeste ADHD

 

Capacitate de concentrare mai buna si o mai buna funcţionare în ADHD (non-randomizat, deschis faza I de studiu copii cu ADHD) .

Acest ultim studiu a inclus 18 baieti, cu varsta intre 7 si 11 ani, care au fost diagnosticati cu ADHD. Tinerii au primit suplimente de ulei de krill, zi de zi pentru o perioada de 13 saptamani. Cand EEG-ul (Electroencefalografia) lor a fost comparat cu modelele EEG de la o baza de date cu 400 de alti copii cu ADHD, cercetatorii au fost in masura sa confirme modificari benefice in tiparul EEG-ul pentru copii, iar parintii au raportat, de asemenea, un comportament imbunatatit.

 5. Neptune Krill Oil ™, un antioxidant natural puternic.

 

Neptune Krill Oil ™ natural, contine vitamina A, vitamina E si Astaxantina, un flavonoid marin (singura sursa de flavonoide descoperita pina in prezent).

NKO ™ este> de 300 de ori mai puternic decat vitamina A si vitamina E.

NKO ™ este> de 48 de ori mai puternic decat uleiul de peste.

NKO ™ este> de 34 de ori mai puternic decat coenzima Q10.

NKO ™ este> de 6 pana la 7 ori mai puternic decat licopenul si astaxantina.

 Test antioxidant Krill Oil

Mod Administrare:

-Mentinerea nivelului de colesterol si trigliceride: cate 2 capsule pe zi.

-Reducerea inflamatiilor articulare, artrita reumatoida si ADHD: 1 capsula pe zi.

- Sindromul premenstrual: 4 capsule/zi, cu 8 zile înainte de menstruatie si 2 zile in timpul menstruatiei)

 

Date contact: 

Krill Oil Impex SRL

Site: www.Krilloil.ro  www.Omega369.ro

Tel: 076 44 77 646

E-mail: contact@krilloil.ro