Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

Lista de produse dupa marca Planetary Herbals

Planetary® Herbals Declarație de calitate
Calitatea întâi
La Planetary® Herbals, onorăm încrederea pe care clienții noștri o depun în noi, cu un angajament de neclintit pentru cele mai înalte standarde de calitate. 

Planetary® Herbals Declarație de calitate
Calitatea întâi
La Planetary® Herbals, onorăm încrederea pe care clienții noștri o depun în noi, cu un angajament de neclintit pentru cele mai înalte standarde de calitate. Bunătatea clienților noștri este cea mai mare prioritate. Principiul călăuzitor pentru tot ceea ce facem este să oferim produse sigure și de calitate superioară, care să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea clienților.
Standardele noastre de calitate
Materie prima
Angajamentul nostru pentru calitate începe prin furnizarea de pulberi și extracte botanice și alte materii prime, inclusiv ingrediente organice și non-OMG verificate atunci când sunt disponibile. Spre deosebire de multe alte mărci, noi facem propria noastră fabricație și avem un control complet asupra tuturor aspectelor privind achizițiile de materii prime, formularea și testarea calității. Mai multe teste sunt efectuate pe fiecare ingredient pentru a asigura identitatea, puritatea și potența. Echipa și laboratorul nostru de control al calității interne utilizează cele mai potrivite tehnici clasice și moderne de evaluare analitică. Acestea includ botanica, morfologia, microscopia, cromatografia de înaltă performanță în strat subțire (HPTLC), cromatografia lichidă de înaltă performanță (HPLC), cromatografia lichidă cu spectrometrie de masă (LC-MS), stadiul tehnicii spectrometrie de masă plasmatică cuplată inductiv (ICP-MS) ) pentru testarea metalelor grele, metode spectrofotometrice (UV-Vis, FTIR), testare pentru contaminarea microbiană și alte metode valabile științific.

Verificăm puritatea și autenticitatea fiecărei materii prime.
Produse terminate
La fel cum se testează fiecare materie primă, înainte de ambalarea produselor finite, testăm fiecare lot pentru a ne asigura că clienții primesc ceea ce spune eticheta. Acesta este angajamentul nostru față de tine.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza