Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine hcl 400 Mg 60 capsule, Diabet, Colesterol, Imunitate

0 1 2 3 4 1 Review(s) 

Benefecii Berberina: creste imunitatea si ajuta in caz de infectii cauzate de bacterii si fungi, sprijina sanatatea gastrointestinala, protejeaza inima, ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol, sprijina sanatatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunatateste echilibrul zaharului din sange, sprijina nivelurile sanatoase ale glicemiei (intr-o...

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-GlucosamineMSM

Marca: OstroVit

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 Tablete (Glucozamina, Articulatii, incheieturi, ligamente sanatoase)

0 1 2 3 4 2 Review(s) 

Beneficii Glucosamine + MSM + Chondroitin- trei compusi de sustinere in comun, intr-o formula cu potenta ridicata, sustin tesuturile si cartilajele sanatoase, sustin confortul articulatiei, libertatea de rigiditate si usurinta de miscare, sustin mobilitatea, amelioreaza durerea, reduce inflamatia.

Pret 39,00 lei Pret de baza 50,00 lei
Vezi produs
In stoc

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

0 1 2 3 4 1 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C efervescenta: contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar in timpul si dupa o activitate fizica intensiva, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos, ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ, Vitamina C contribuie la formarea normala de colagen pentru functionarea...

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

Lista de produse dupa marca Planetary Herbals

Planetary® Herbals Declarație de calitate
Calitatea întâi
La Planetary® Herbals, onorăm încrederea pe care clienții noștri o depun în noi, cu un angajament de neclintit pentru cele mai înalte standarde de calitate. 

Planetary® Herbals Declarație de calitate
Calitatea întâi
La Planetary® Herbals, onorăm încrederea pe care clienții noștri o depun în noi, cu un angajament de neclintit pentru cele mai înalte standarde de calitate. Bunătatea clienților noștri este cea mai mare prioritate. Principiul călăuzitor pentru tot ceea ce facem este să oferim produse sigure și de calitate superioară, care să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea clienților.
Standardele noastre de calitate
Materie prima
Angajamentul nostru pentru calitate începe prin furnizarea de pulberi și extracte botanice și alte materii prime, inclusiv ingrediente organice și non-OMG verificate atunci când sunt disponibile. Spre deosebire de multe alte mărci, noi facem propria noastră fabricație și avem un control complet asupra tuturor aspectelor privind achizițiile de materii prime, formularea și testarea calității. Mai multe teste sunt efectuate pe fiecare ingredient pentru a asigura identitatea, puritatea și potența. Echipa și laboratorul nostru de control al calității interne utilizează cele mai potrivite tehnici clasice și moderne de evaluare analitică. Acestea includ botanica, morfologia, microscopia, cromatografia de înaltă performanță în strat subțire (HPTLC), cromatografia lichidă de înaltă performanță (HPLC), cromatografia lichidă cu spectrometrie de masă (LC-MS), stadiul tehnicii spectrometrie de masă plasmatică cuplată inductiv (ICP-MS) ) pentru testarea metalelor grele, metode spectrofotometrice (UV-Vis, FTIR), testare pentru contaminarea microbiană și alte metode valabile științific.

Verificăm puritatea și autenticitatea fiecărei materii prime.
Produse terminate
La fel cum se testează fiecare materie primă, înainte de ambalarea produselor finite, testăm fiecare lot pentru a ne asigura că clienții primesc ceea ce spune eticheta. Acesta este angajamentul nostru față de tine.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza