Pret redus!
Candida Control Advanced 120 Capsule Mărește

Candida Control Advanced 120 Capsule

165,00 lei 205,00 lei -40,00 lei

Produs nou

In curand in stoc.

Mentine bacteriile sanatoase în colon, promoveaza digestia, creste energia naturala, ofera organismului 15 miliarde CFU.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Candida Control Advanced 120 Capsule

 

• Menține bacteriile sănătoase în colon

• Promovează digestia

• Creste energia naturala

• Oferă organismului 15 miliarde CFU

 

CANDIDA CONTROL este un supliment care vă oferă organismului 15 miliarde CFU (unități care formează colonii) pentru a ajuta la echilibrarea bacteriilor din colon, pentru a spori imunitatea și a stimula energia naturală.

 

Alimentele care sunt bogate în grăsimi saturate și sunt prea prelucrate pot crește nivelurile de stres, ceea ce poate provoca o digestie lentă. CANDIDA CONTROL utilizează probiotice pentru a ajuta la scăderea digestiei lente, pentru a reduce sentimentele de stres și pentru a stimula energia naturală, oferind un amestec propriu de probiotice sănătoase, printre care: L. Acidophilus, L. Rhamnosus, B. Longum, L. Bulgaricus, B. Bifidum, L. Casei, L. Plantarum, L. Salivarius, S. Thermophilus, Lactospore, Lactoferrin și Colostrul Fosfolipidelor.

 

CANDIDA CONTROL Asigură bio-disponibilitatea

 

Capsulele DRcaps ajută la protejarea ingredientelor importante CANDIDA CONTROL AVANSAT de aciditatea stomacului fără a folosi proprietățile rezistente la acid pentru formula. Și spre deosebire de alte capsule de acoperire protectoare, DRcaps maschează gustul și minimizează riscul unui gust rece.

 

Prospect Candida Control

Mod administrare: Luați 2 capsule, de două ori pe zi pe stomacul gol.

Luați 6 capsule de două ori pe zi în momente de stres fizic sau de mediu.

 

Portia: Două (2) Capsule

Porții pe container: 60

 

Cantitate per porție

• Colostrul (din lapte) (conține în mod natural fosfolipide) 692 mg

• Proprietate Blend 267mg

     (15 miliarde CFU / porție)

     L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. plantarum, B. longum, S. thermophilus, L. bulgaricus, L. salivarius, B. bifidum și LactoSpore® Bacillus coagulans

• Lactoferrină (din colostru) 7 mg

 

Alte ingrediente: Capsulă vegetariană rezistentă la acid (HPMC, pectină, apă purificată, glicerină, gumă gellan, clorură de potasiu), făină de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

 

Se recomanda pastrarea la frigider.

 

Spune-ne părerea ta!

Candida Control Advanced 120 Capsule

Candida Control Advanced 120 Capsule

Mentine bacteriile sanatoase în colon, promoveaza digestia, creste energia naturala, ofera organismului 15 miliarde CFU.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana

Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier

Fan Courier:

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-15 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi