Arnica tinctura picaturi (1oz) 30ml

Beneficii Arnica: calmează durerile musculare, vindeca vanataile, ajuta in caz de umflaturi, entorse, artrita, intepaturi insecte, poate reduce în mod natural inflamația, se absoarbe usor, fara gluten, sprijin pentru fermele de plante medicinale deținute de familii, se obțin doar materiile prime proaspete și cele mai vitale.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-6901

Optiuni Valabile:

ARNICA LIQUID DROPS (1oz) 30ml

Arnica tinctura picaturi (1oz) 30ml

Arnica extract lichid (1oz) 30ml

 

Arnica ajută la calmarea și înmuierea musculaturii si a vanatailor

 

Beneficii Arnica

• Calmează durerile musculare

• Vindeca vanataile

• Ajuta in caz de umflaturi, entorse, artrita, intepaturi insecte

• Poate reduce în mod natural inflamația

• Se absoarbe usor

• Fara gluten

• Sprijin pentru fermele de plante medicinale deținute de familii

• Se obțin doar materiile prime proaspete și cele mai vitale

• Cele mai bune ingrediente obținute din punct de vedere ecologic, cultivate din punct de vedere etic

• Alcoolul din cereale este clasa farmaceutică fără pesticide și USP

 

Arnica locală a fost folosită de sute de ani pentru a ajuta la ameliorarea durerii și la reducerea inflamației. ARNICA LIQUID DROPS de la BIOVEA® trebuie să fie aplicata local pentru a ajuta la vindecarea vânătăilor, entorsei și a altor dureri sau intinderi musculare. Extractul de arnica este ușor absorbit și poate fi aplicat după cum este necesar.

 

De ce să folosiți Arnica extract lichid?

Se întâmplă sa aveti dureri musculare. Cu toate acestea, nu trebuie să trăiți cu dureri fără de ajutor. Arnica, derivată din Arnica Montana, o plantă strâns legată de Floarea-soarelui, poate ajuta în mod natural la ameliorarea durerii și umflăturii rezultate din exerciții, entorse, artrite, intepaturi de insecte și alte accidente.

 

Ce face ARNICA extract lichid de la BIOVEA® mai bine?

Cu ingrediente de cea mai bună calitate derivate din sursa naturală, BIOVEA® oferă produse ultrapure și de mare eficacitate. Produsele BIOVEA® sunt proiectate cu cele mai avansate ingrediente pure, formulate pentru o absorbție maximă. Ingredientele de înaltă calitate, pure si potente maximizează beneficiile produselor noastre de suport pe bază de plante.

 

Prospect Arnica

Mod intrebuintare: Aplicați în exterior, pe piele, după cum este necesar.

Agitați bine înainte de folosire.

Compozitie: Selectiv selectate Flori de Arnica montana într-o bază de alcool de cereale (55-65% din volum) și apă deionizată.

Nu sunt conservanți artificiali, îndulcitori sau culori.

Avertisment: PĂSTAȚI DEPARTE DE COPII.

Spune-ne părerea ta!

Arnica tinctura picaturi (1oz) 30ml

Arnica tinctura picaturi (1oz) 30ml

Beneficii Arnica: calmează durerile musculare, vindeca vanataile, ajuta in caz de umflaturi, entorse, artrita, intepaturi insecte, poate reduce în mod natural inflamația, se absoarbe usor, fara gluten, sprijin pentru fermele de plante medicinale deținute de familii, se obțin doar materiile prime proaspete și cele mai vitale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Arnica tinctura picaturi (1oz) 30ml

Arnica tinctura picaturi (1oz) 30ml

lei32.11 out_of_stock! Beneficii Arnica: calmează durerile musculare, vindeca vanataile, ajuta in caz de umflaturi, entorse, artrita, intepaturi insecte, poate reduce în mod natural inflamația, se absoarbe usor, fara gluten, sprijin pentru fermele de plante medicinale deținute de familii, se obțin doar materiile prime proaspete și cele mai vitale. Biovea
Mergi