Promotie!
Argint Coloidal Plus 15ppm 30ml Mărește

Argint Coloidal Plus 15ppm 30ml

Beneficii Argint Coloidal Plus: susține sistemul imunitar, germicid natural și antimicrobian, pur și puternic, fara gluten, efect antibacterian, ajuta la ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral si antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei Pret: 100,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

Biovea-6939

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

COLLOIDAL SILVER PLUS 15ppm (1oz) 30ml

Argint Coloidal Plus 15ppm 30ml

Ingredientele naturale, puternice care sprijină sănătatea optimă a imunității

 

Beneficii Argint Coloidal Plus:

• Susține sistemul imunitar

• Germicid natural și antimicrobian

• Pur și puternic

• Fara gluten

• Efect antibacterian

• Ajuta la ingrijirea ranilor

• Infectii la urechi

• Antiviral si antiinflamator

• In caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie

• Să sprijine fermele de plante medicinale deținute de familie

• Se obțin doar materiile prime proaspete și cele mai vitale

• Cele mai bune ingrediente obținute din punct de vedere ecologic, cultivate din punct de vedere etic

• Alcoolul din cereale este clasa farmaceutică fără pesticide și USP

 

 

Argintul Coloidal Plus de la BIOVEA® este fabricat din argint pur natural pentru a livra argint germicidal și antimicrobian comestibil. Lichidul de argint a fost folosit de la sfârșitul anilor 1800 ca antibiotic natural din cauza proprietăților sale puternice de ucidere bacteriană și este acum utilizat pentru a promova un sistem imunitar sănătos și pentru a susține răspunsurile sănătoase de vindecare.

 

De ce să folosiți Argint Coloidal Plus?

Formată cu argint coloidal puternic, frunze de măsline și ulei de oregano, COLLOIDAL SILVER PLUS oferă un amestec de plante purificatoare, imbogatit de sistemul imunitar. În timp ce argintul coloidal are proprietăți antimicrobiene și germicide, extractul de frunze de măsline conține polifenoli benefici care promovează sănătatea inimii, în timp ce uleiul de oregano conține, de asemenea, proprietăți antivirale și fungice. Argintul lichid promovează sănătatea optimă a sistemului imunitar cu ingrediente naturale, nutritive.

 

Ce face Argint Coloidal Plus de la BIOVEA® cel mai bine?

Cu ingrediente de cea mai bună calitate derivate din sursa naturală, BIOVEA® oferă produse ultrapură și de mare potență. Produsele BIOVEA® sunt proiectate cu cele mai avansate ingrediente pure, formulate pentru o absorbție maximă. Ingredientele de înaltă calitate, pure, potent maximizează beneficiile produselor noastre de suport pe bază de plante.

 

Realizat ca remediu pentru o serie de probleme de sănătate, argintul coloidal este o soluție de particule mici de argint suspendate într-o bază lichidă. De obicei, este administrat pe cale orală, dar unele produse sunt pulverizate, aplicate pe piele sau injectate.

Produsele din argint coloidal sunt disponibile în magazine, plafare, magazine naturiste, online.

 

Producătorii de argint coloidal susțin că produsele lor pot acționa ca o alternativă la antibiotice, stimulează sistemul imunitar, ajută la vindecarea rănilor și condiții de piele și pot preveni sau trata boli și afecțiuni precum cancerul, SIDA, herpesul zoster, herpesul, infecțiile oculare și gripa.

 

Prospect Argint Coloidal Plus

Mod administrare: Luați 60 de picături, de 1-2 ori pe zi sau după cum este necesar în apă.

Repetați după cum este necesar sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.

Portia de servire: 60 picături (2 ml)

Porții pe container: 15

Compozitie pe portie: 2ml

• Amestec brevetat **

    Argint Coloidal de 15ppm, frunze de măsline, ulei de oregano salbatic (70% Carvacrol)

Alte ingrediente: Apă deionizată, Alcool de cereale (10% în volum), Lecitină de soia.

Atenție: nu luați în timpul sarcinii. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

 Agitați bine înainte de a utiliza, deoarece separarea este normală.

 

Spune-ne părerea ta!

Argint Coloidal Plus 15ppm 30ml

Argint Coloidal Plus 15ppm 30ml

Beneficii Argint Coloidal Plus: susține sistemul imunitar, germicid natural și antimicrobian, pur și puternic, fara gluten, efect antibacterian, ajuta la ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral si antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi