Promotie!
Castan Salbatic 60-200 capsule Mărește

Castan Salbatic 60-200 capsule

Beneficii Castan Salbatic: trateaza sindromul picioarelor grele, imbunatateste circulatia sangelui, promoveaza intoarcerea venoasa.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei 60,00 lei -21,00 lei

Produs nou

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Castan salbatic (Aesculus hippocastanum) 60-200 capsule

Marron d'inde este un supliment pe baza de castan salbatic utilizat pentru proprietatile sale puternice de a promova circulatia venoasa.

Beneficii Castan Salbatic:

- trateaza sindromul picioarelor grele;

- imbunatateste circulatia sangelui;

- promoveaza intoarcerea venoasa.

Castanul este cunoscut pentru proprietatile sale asupra sistemului nervos si reprezinta o metoda sigura pentru a reduce durerile de picioare si de a oferi o senzatie de usurare dupa o zi  de stat sau muncit in picioare.

Castanul salbatic este este un arbore originar din Balcani si face parte din familia Sapindaceae. Acesta se intalneste si in Vestul, Nord-Vestul si Sud-Estul Europei si in Centrul si Sudul Peninsulei Balcanice.

Fructele copacului au un continut bogat de flavonoide si escina.

Suplimentul nostru pe baza de castane actioneaza ca un tonifiant asupra sistemului venos si sprijina intoarcerea venoasa, prin urmare reduce afectiunile circulatorii si simptomele legate de picioare grele.

Adaugati acest supliment pe baza de castane la dieta dvs. si  doar intr-o luna veti simti o imbunatatire a circulatiei sangelui, in special la nivelul picioarelor, si o senzatie de usurare si relaxare.

Prospect Castan Salbatic

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Castan salbatic (Aesculus hippocastanum)

250 mg

Ambalaj capsula: gelatina din clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten. Produs fabricat in Franta. 

Spune-ne părerea ta!

Castan Salbatic 60-200 capsule

Castan Salbatic 60-200 capsule

Beneficii Castan Salbatic: trateaza sindromul picioarelor grele, imbunatateste circulatia sangelui, promoveaza intoarcerea venoasa.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi