Pret redus!
ULEI PUR DE EMU 750mg 90 Capsule Mărește

ULEI PUR DE EMU 750mg 90 Capsule

Beneficii ULEI PUR DE EMU: conține acizi grași esențiali: Omega 3,6 & 9, sprijină sănătatea inimii, articulațiilor, pielii și creierului, capsule 100% cu ulei pur de Emu® Oil, 45% mai eficient decât uleiul Emu neprelucrat, gamă liberă, ulei Emu complet rafinat.

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei 199,00 lei -50,00 lei

Produs nou

Biovea-7498

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

ULEI PUR DE EMU 750mg 90 Capsule

ULTRA PURE EMU OIL 750mg 90 Capsule

 

Beneficii ULEI PUR DE EMU:

• Conține acizi grași esențiali: Omega 3,6 & 9

• Sprijină sănătatea inimii, articulațiilor, pielii și creierului

• Capsule 100% cu ulei pur de Emu® Oil

• 45% mai eficient decât uleiul Emu neprelucrat

• Gamă liberă, ulei Emu complet rafinat

 

Ce este uleiul de Emu?

Cu secole în urmă, aborigenii australieni au descoperit un incredibil super-alimentat cu acizi grași esențiali sănătoși pentru inimă - este Emu Oil și este diferit de orice alt ingredient. Australienii antici au descoperit rapid că uleiul Emu a fost o parte benefică a unei diete echilibrate, deoarece a susținut energia, sănătatea pielii și sănătatea inimii. De-a lungul timpului, indivizii din întreaga lume au început să descopere beneficiile unice ale uleiului de Emu, iar astăzi este unul dintre cele mai cultivate ingrediente pentru frumusețe și sănătate.

 

De ce folosiți ULEI PUR DE EMU?

ULEIUL PUR DE EMU este complet rafinat în conformitate cu cele mai stricte reguli de rafinare și este dovedit a fi cu 45% mai eficace decât uleiul Emu neprelucrat. Ca sursă bogată, echilibrată de acizi grași esențiali omega 3, 6 și 9, Emu Oil susține inima, articulația vasculară și sănătatea creierului. Capsulele de ulei Emu conțin, de asemenea, Omega 7, care ajută la digestia sănătoasă și întinereste pielea.

 

Despre noi

Pure Emü® Natural Essentials oferă o linie unică de formule de îngrijire personală, de frumusețe și de bunăstare, care utilizează numai ulei de Emu 100% pur, complet rafinat, oferind clienților noștri produse de cea mai bună calitate Emu Oil și Emu Oil infuzii.

 

Fiecare produs Pure Emü® îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și eficacitate. Uleiul nostru Emu este obținut de la păsări fără hrană cu hormoni și este rafinat ușor folosind un procedeu avansat, fără proprietăți și fără chimicale, care produce un ulei limpede, inodor și stabil, dovedit a fi cu 45% mai eficient decât uleiul nerafinat.

 

Prospect ULEI PUR DE EMU

 

Mod administrare: Luați 2 capsule pe zi cu apă.

Portie: Două (2) Gelule

Porții pe flacon: 45

 

Compozitia pe servire

• Calorii 15

    Calorii din grăsime 15

• Total grasimi 1.5g

    Grăsimi Saturate 0,5g

    Grăsimi polinesaturate 0,0 g

    Grăsimi Monosaturate <1 g

• Ulei de Emu 1,5g

    Acid linoleic 147 mg

    Acidul linolenic 10,5 mg

    Acidul oleic 799,5 mg

    Acid palmitoleic 69 mg

    Acid stearic 106,5 mg

    Acid palmitic 3,46 mg

 

Alte ingrediente: gelatină, tocoferol mixt (vitamina E), extract de rozmarin (Rosmarinus officinalis).Grasimi

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

ULEI PUR DE EMU 750mg 90 Capsule

ULEI PUR DE EMU 750mg 90 Capsule

Beneficii ULEI PUR DE EMU: conține acizi grași esențiali: Omega 3,6 & 9, sprijină sănătatea inimii, articulațiilor, pielii și creierului, capsule 100% cu ulei pur de Emu® Oil, 45% mai eficient decât uleiul Emu neprelucrat, gamă liberă, ulei Emu complet rafinat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi