Pret redus!
Collagen Plus Complex Vegan 120 Capsule Mărește

Vegavero Collagen Plus Complex Vegan (Collagen Booster) 120 Capsule

100% vegan - nu este din substanțe de origine animala. Contine L-Lizină HCL, L-Prolină, Acerola, Rodie, Goji, Macese, Ginseng, Rosii, Ginkgo.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 149,00 lei Pret: -40,00 lei

Produs nou

Vegavero-CollagenPlusComplex

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Collagen Plus Complex Vegan 120 Capsule

Cu L-Lizină HCL, L-Prolină, Acerola, Rodie, Goji, Macese, Ginseng, Rosii, Ginkgo

    Pur vegetal din 7 extracte de înaltă calitate

    Cu aminoacizi adăugați L-lizină și L-prolină

    Dozaj recomandat: 3 capsule pe zi

    120 capsule / flacon

    100% vegan - nu este din substanțe de origine animala cum ar fi surse de cocoș, aripioare de pește sau cartilaje de vită

    Fără aditivi chimici, cum ar fi stearatul de magneziu

    Facut in Germania

    Testat de laborator (microbiologie, metale grele, vitamina C)

    Vrem să fii mulțumit! Dacă nu este cazul, vă rugăm să ne contactați.

COLLAGEN PLUS COMPLEX

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul uman. Corpul nostru formează fibre din colagen, care formează o schelă de colagen și astfel stabilizează oasele, dinții și, mai presus de toate, țesutul conjunctiv al pielii. Din păcate, formarea colagenului în organism scade odată cu vârsta. Complexul nostru Collagen Plus conține, printre altele, vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcția normală a pielii.

Pentru complexul nostru Collagen Plus am considerat, testat, respins și re-dezvoltat pentru o lungă perioadă de timp. Pentru că am vrut un produs care are efectele produselor obișnuite de colagen, dar spre deosebire de acestea nu este derivat din substanțe animale. Termeni cum ar fi colagenul marin sau salata de colagen hidrolizat nu sunt altceva decât colagenul de la piepteni, cartilajul de carne de vită sau aripioarele de pește. Și așa ceva nu intră în flacoanele noastre!

Rezultatul este complexul nostru Collagen Plus: o combinație unică de 7 extracte de plante diferite și cei doi aminoacizi L-prolină și L-lizină.

    Acerola și rodie: Acerola, numită și cherry acerola, și rodie sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de vitamina C. Printre altele, această vitamină contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii noastre. Deoarece organismul nostru nu poate produce vitamina C în sine, trebuie să-l ingerăm oral. Doza zilnică recomandată a produsului nostru acoperă deja mai mult de 75% din necesarul mediu de vitamina C. În plus, semințele de rodie sunt bogate în acid ellagic și diverse vitamine B, care s-au dovedit științific că protejează celulele noastre de stresul oxidativ.

    Macese si rosii: macesii si rosiile sunt, de asemenea, printre fructele bogate in vitamina C. Ele sunt, de asemenea, caracterizate prin conținutul ridicat de flavonoide sau carotenoide (licopen).

    Gojii - fructe de padure: Goji fructe de padure rosii conțin o proporție mare de așa-numitele polizaharide bioactive, complexe multiple de zaharuri care sunt legate de proteine. În plante acționează ca substanțe importante de apărare.

    Ginseng & Ginkgo: În medicina tradițională chineză, ginsengul și ginkgo-ul sunt cunoscute de mult ca plante medicinale. Ambele plante sunt bogate în substanțe vegetale secundare și uleiuri esențiale.

    Aminoacizi: L-lizina și L-prolina sunt aminoacizii care sunt necesari ca blocuri de bază ale proteinelor, în special în formarea colagenului.

Prospect Collagen Plus Complex

Mod de administrare: Luați 3 capsule zilnic cu suficient lichid și alimente.

ingrediente:

L-prolină, extract de fructe acerola (Malpighia glabra) cu 17% vitamină C, capsulă (hidroxipropil metilceluloză), extract de fructe de rodie (Punica granatum) cu acid elagic 40%, extract de goji (Lycium chinense) cu 50% polizaharide, extract de trandafir (Rosa canina) cu 5% flavonoide, extract de frunze de ginseng Panax cu ginsenoside 20%, extract de roșii (Solanum lycopersicum) cu 6% lycopin, extract de frunze Ginkgo biloba cu glicozide flavonice 24%

Notă:

Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu reprezintă un substitut al unei diete echilibrate și variate și al unui stil de viață sănătos. Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării. Persoanele tratate cu anticoagulante trebuie să consulte un medic înainte de consum. Stai departe de copii. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Notă 
Nicoleta 07/31/2017

digestie calma

Am o digestie calma cu ajutorul acestui supliment

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Vegavero Collagen Plus Complex Vegan (Collagen Booster) 120 Capsule

  Vegavero Collagen Plus Complex Vegan (Collagen Booster) 120 Capsule

  100% vegan - nu este din substanțe de origine animala. Contine L-Lizină HCL, L-Prolină, Acerola, Rodie, Goji, Macese, Ginseng, Rosii, Ginkgo.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  Vegavero Collagen Plus Complex Vegan (Collagen Booster) 120 Capsule

  Vegavero Collagen Plus Complex Vegan (Collagen Booster) 120 Capsule

  lei100.00 in_stock! 100% vegan - nu este din substanțe de origine animala. Contine L-Lizină HCL, L-Prolină, Acerola, Rodie, Goji, Macese, Ginseng, Rosii, Ginkgo. Vegavero
  Vegavero Collagen Plus Complex Vegan (Collagen Booster) 120 Capsule 4 5 1
  Mergi