Pret redus!
Colagen plus Vitamina C 180 tablete Mărește

Colagen plus Vitamina C 180 tablete

120,00 lei 145,00 lei -25,00 lei

Produs nou

7484

Beneficii Colagen Hidrolizat: Reface stocurile de Colagen și Ofera Fotoprotecție, ajuta în producția de noi fibre de colagen, reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, susține pielea, părul și unghiile puternice și sănătoase, ajută la menținerea dinților și oaselor puternice.

Mai multe detalii

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

COLLAGEN PLUS VITAMIN C 180 Tablets

Colagen plus Vitamina C 180 tablete

 

Reface stocurile de Colagen și Ofera Fotoprotecție

Beneficii Colagen Hidrolizat:

• Ajuta în producția de noi fibre de colagen

• Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii

• Susține pielea, părul și unghiile puternice și sănătoase

• Ajută la menținerea dinților și oaselor puternice

 

COLLAGEN PLUS VITAMINA C conține un amestec de aminoacizi special formulați pentru a ajuta la refacerea stocurilor de colagen ale organismului și pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, pentru a susține oasele sănătoase și sănătoase și pentru a hrăni pielea, părul și unghiile sănătoase.

 

Colagenul este un compus fundamental și un element esențial pentru toate sistemele corporale majore. Vitamina C este cunoscută pentru a juca un rol important în sinteza de colagen, oferind, de asemenea, beneficii suplimentare de protecție celulelor, inclusiv protecția fotografică, și apărarea antioxidantă împotriva daunelor provocate de radicalii liberi. Ca parte importantă a țesuturilor moi, incluzând pielea, mușchii, tendoanele, ligamentele și țesutul osos, suplimentele de colagen ajută la menținerea nivelului natural de colagen al organismului, care, de obicei, încetinește la o rată de aproximativ 1,5% în fiecare an, după vârsta de 25 de ani.

 

Compuse din aminoacizi, comprimatele de colagen cu vitamina C sunt o sursă bună de glicină, prolină, alanină și hidroxiprolină, care ajută la producerea peptidelor care stimulează celulele fibroblaste ajutând la producerea și reorganizarea fibrelor de colagen pentru a întări țesuturile conjunctive și celulele extracelulare matrice.

 

Anti-îmbătrânire: COLLAGEN PLUS VITAMINA C conține o combinație de aminoacizi esențiali și neesențiali necesari pentru a restabili colagenul în organism și pentru a minimiza apariția semnelor vizibile de îmbătrânire, inclusiv linii fine, riduri și elasticitatea pielii. Oferind avantaje adăugate Abilitățile naturale antioxidante ale vitaminei C, comprimatele de colagen sunt deosebit de eficiente în reducerea leziunilor cutanate cauzate de razele UV și poluanții de mediu.

 

Piele, păr și unghii sănătoase: COLLAGEN PLUS VITAMIN C oferă procentaje ridicate de aminoacizi din țesuturile moi, pentru a susține profilele paralele cu cele din țesuturile moi, inclusiv țesuturile, mușchii și țesuturile conjunctive. Acest amestec de aminoacizi poate fi deosebit de util pentru a repara paturile de unghii zdrobite, împărțite și deteriorate, pentru a îngroșa părul fin și pentru a adăuga volum, în același timp încetinind căderea părului.

 

Oase puternice: Colagenul este un constituent principal în oase și dinți. Suplimentele de colagen furnizează această parte importantă a matricei osoase pentru a menține dinții și oasele sănătoase și rezistente.

 

Prospect COLLAGEN PLUS VITAMIN C

Mod administrare: Luați 3 comprimate de două ori pe zi pe stomacul gol.

Așteptați 30 de minute înainte de a mânca.

Portii de servire: trei (3) tablete.

Porții pe container: 60

Compozitie pe servire

• Calorii 11

• Proteină 3g

• Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu) 30 mg

• Tipuri de colagen Hidrolizat (Hydrolyzed Collagen ) 1 și 3 3,000 mg

 

Alte ingrediente: fosfat dicalcic dihidrat, celuloză microcristalină, înveliș HPMC, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Nu conține: Soia, grâu, lactoză, amidon, drojdie sau arome artificiale.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Collaregen 5000mg 400 grame Olimp

Collaregen 5000mg 400 grame Olimp

Beneficii Collaregen: doza de 5000mg de Colagen, protejeaza articulatiile si tendoanele de suprasolicitare, ajuta la formarea colagenului, pentru funcționarea corespunzătoare a cartilajului și oaselor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana

Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

PRODUSE DIN ACEIASI CATEGORIE

Mergi