BETA-SITOSTEROL 170mg 60 Capsule

Beneficii Beta-Sitosterol: ajuta la menținerea nivelului de colesterol, sprijinirea sistemului cardiovascular, conține beta sitosterol, campesterol și stigmasterol, componente derivate în întregime din surse de plante, sprijină sănătatea prostatei, imbunătățește sistemul imunitar, imbunătățește activitatea sexuală.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

BETA-SITOSTEROL 170mg 60 Capsule

 

Beneficii Beta-Sitosterol

• Ajuta la menținerea nivelului de colesterol

• Sprijinirea sistemului cardiovascular

• Conține beta sitosterol, campesterol și stigmasterol

• Componente derivate în întregime din surse de plante

• Sprijină sănătatea prostatei

• Îmbunătățește sistemul imunitar

• Îmbunătățește activitatea sexuală

 

Ce este Beta-Sitosterolul?

Fitosterolii sunt componente naturale ale multor legume și cereale. Dovezi științifice preliminare sugerează că fitosterolii din plante pot ajuta la susținerea unui colesterol sănătos atunci când sunt consumați ca parte a unui program alimentar cu nivel scăzut de colesterol. Cei trei principali fitosteroli din acest produs sunt beta-sitosterolul, campesterolul și stigmasterolul. Ele sunt naturale, sigure și derivate în întregime din surse de plante.

 

Ce face Beta-Sitosterolul?

Beta-sitosterolul este similar cu colesterolul. Ajuta la reducerea nivelului de colesterol prin limitarea cantității de colesterol care poate intra în organism. Unii bărbați folosesc beta-sitosterol pentru mărirea prostatei (hiperplazie prostatică benignă sau BPH). Se poate lega de prostată pentru a ajuta la reducerea inflamației. Beta-sitosterolul este, de asemenea, utilizat pentru a promova sănătatea cardiovasculară și pentru a stimula sistemul imunitar.

 

Prospect Beta-Sisterol

Mod administrare: Pentru adulți, luați două (2) capsule zilnic, de preferință dupa masă.

Portie de servire: Două (2) capsule vegetariene

Porții pe flacon: 30

 

Compozitia pe servire

• Beta-Sitosterol 340 mg

(din 860 mg complex de steroli vegetali, din plante, natural).

(conținând în mod natural beta-sitosterol, campesterol, stigmasterol, brassicasterol, sitostanol).

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

BETA-SITOSTEROL 170mg 60 Capsule

BETA-SITOSTEROL 170mg 60 Capsule

Beneficii Beta-Sitosterol: ajuta la menținerea nivelului de colesterol, sprijinirea sistemului cardiovascular, conține beta sitosterol, campesterol și stigmasterol, componente derivate în întregime din surse de plante, sprijină sănătatea prostatei, imbunătățește sistemul imunitar, imbunătățește activitatea sexuală.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
BETA-SITOSTEROL 170mg 60 Capsule

BETA-SITOSTEROL 170mg 60 Capsule

lei50.46 out_of_stock! Beneficii Beta-Sitosterol: ajuta la menținerea nivelului de colesterol, sprijinirea sistemului cardiovascular, conține beta sitosterol, campesterol și stigmasterol, componente derivate în întregime din surse de plante, sprijină sănătatea prostatei, imbunătățește sistemul imunitar, imbunătățește activitatea sexuală. Biovea
Mergi