Pret redus!
Melanina 60 capsule Mărește

Belle&Bio Melanina 90 capsule

Beneficii Melanina: culoarea bronzului mult mai intensa, actiune antioxidanta, piele stralucitoare si hidratata, ajuta la redarea culorii firului de par, poate ajuta in caz de vitiligo.

Mai multe detalii


Pret: 135,00 lei Pret: 165,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

Belle-C076

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Melanina 90 capsule

Preparator și accelerator de bronzare. Melanina este un pigment prezent în mod natural în organism și implicat în mecanismele de bronzare. Urmati o cura de o luna veti primi un bronz natural.

Beneficii Melanina:

- Culoarea bronzului mult mai intensa

- Actiune antioxidanta

- Piele stralucitoare si hidratata

- Ajuta la redarea culorii firului de par

- Poate ajuta in caz de vitiligo

Suplimentul nostru alimentar de Melanina este alcatuit de ingredientul Mélaline®, hidrolizat derivat din lâna de oaie neagră naturala, bogata in melanina. Acest complex conține precursori și substanțe nutritive pentru a stimula bronzarea.

 

Celulele pielii o produc in mod natural, melanina este implicata în mecanismele de colorare a pielii și a părului. Suplimentarea pe o perioada de 30 de zile permite să acționeze asupra melanocitelor de a sintetiza melanina ca răspuns la expunerea la UVA si UVB. Melanina apoi migrează în keratinocite la suprafața epidermei pentru a va proteja împotriva radiațiilor.

 

Un bronz este rezultatul unei reacții de protecție a pielii. Un aport suplimentar de melanină face posibilă pentru a pregăti pielea la soare și de a accelera apariția unei pigmentari mai intense.

 

Astfel, tratamentul de 1 lună de zile din surse regenerabile, suplimentul nostru alimentar de Melanina vă va permite să va pregătească pielea pentru expunerea la soare și de a accelera bronzul!

 

1 Studiul efectuat pe 33 de subiecți ai pielei de fototipul II și III care au administrat  500 mg Mélaline ®, pe zi.

O doză de 500 mg / zi din acest complex bioactiv timp de 10 zile crește cantitatea de melanină prezentă pe suprafața epidermei. După o vindecare de 30 de zile, bronzul tău este mai intens.
În plus, puterea sa antioxidantă ajută la protejarea și lupta împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii.
Un remediu al suplimentului nostru alimentar melanin vă va permite să vă pregătiți și să vă accelerați bronzul!

Melanina este un pigment natural prezent la nivel celular și responsabil pentru colorarea pielii.
Este produsă de corp, printr-un mecanism de protecție, în timpul expunerii la soare. O creștere a cantității de melanină provoacă apoi o pigmentare mai închisă.

Cauze ale decolorării părului 

Parul este de 97% keratină. Această proteină este fibroasă, rigidă, atât foarte rezistentă, cât și foarte flexibilă. Este o proteină insolubilă. Acesta se găsește în principal în pielea noastră, precum și în alte fragmente, cum ar fi unghiile și părul. Misiunea sa este de a proteja parul de agresiuni externe.
Keratina există în două forme: keratina alfa și keratina beta. Dar numai keratina alfa este prezentă la om. Beta-keratina este prezentă predominant în reptile și păsări și este semnificativ mai rezistentă decât alfa.
Keratinul este produs de keratinocitele din stratul adânc al epidermei. Aceasta provine din depozitarea celulelor keratinocite moarte care se întăresc, keratinizării și care se ridică de-a lungul foliculului de păr pentru a forma un păr pe suprafața epidermei.
Melanocitele sunt celule la baza epidermei. Ei sintetizează pigmenții, numiți melani, în organele numite melanozomi. Melanina este un polimer care dă culoare pielii, retinei oculare și părului. Este o protecție împotriva radiațiilor UV de la soare. Melanozomii sunt granule pigmentate bogate în melanine.
Melanocitele vin în contact cu keratinocitele. Fiecare melanocit este în contact cu aproximativ 40 de keratinocite cărora le transferă melanozomii și, prin urmare, melanina. Prin urmare, colorarea pielii și a părului se datorează două tipuri de celule: melanocite producătoare de melanină și keratinocite, celule receptor și acumulatori de melanină.

Cauze vitiligo
Pielea nu are culoarea sa caracteristică pentru că și-a pierdut melanina. Din anumite motive, celulele care formează pigmenți cunoscute ca melanocite au fost distruse.
Nu știm exact de ce se întâmplă acest lucru. S-ar putea să fie o condiție autoimună, în cazul în care apărarea corpului dumneavoastră vă va întoarce celulele în loc să atace germenii invadatori.
Deși vitiligo afectează toate rasele în mod egal, este mai vizibil în cazul persoanelor cu piele întunecată.

Prospect Melanina

Mod administrare: 4 capsule pe zi.

Compozitie:

Ingrediente

4 gelule

Activ pentru 4 gelule

Agent de îngroșare: maltodextrină

Cheratină hidrolizată dozata la 0,5% de Melanina.

500 mg

2,5 mg melanina

Capsula din gelatină clorofilă naturala

Dioxid de siliciu, săruri de magneziu de acizi grași de origine vegetală: Agenți antiaglomeranți

Garantat fara OMG și fără gluten. 

Contraindicatii
Se recomandă să nu se depășească doza zilnică recomandată.
Utilizarea acestui supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu lăsați la îndemâna copiilor.
A se ține departe de lumină și umiditate.

Spune-ne părerea ta!

Belle&Bio Melanina 90 capsule

Belle&Bio Melanina 90 capsule

Beneficii Melanina: culoarea bronzului mult mai intensa, actiune antioxidanta, piele stralucitoare si hidratata, ajuta la redarea culorii firului de par, poate ajuta in caz de vitiligo.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Belle&Bio Melanina 90 capsule

Belle&Bio Melanina 90 capsule

lei123.85 in_stock! Beneficii Melanina: culoarea bronzului mult mai intensa, actiune antioxidanta, piele stralucitoare si hidratata, ajuta la redarea culorii firului de par, poate ajuta in caz de vitiligo. Belle&Bio
Mergi