FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER cu 540 de ace de Titan

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER cu 540 de ace de Titan. Sporește absorbția tratamentelor și serurilor de anti subțiere a părului, Stimulează procesul natural de vindecare a pielii, Întineresc scalpul pentru a susține creșterea sănătoasă a părului

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei

Produs nou

Foligain-12979

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

 

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER with 540 Titanium Needles

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER cu 540 de ace de Titan

Micro-acul Derma Roller conceput pentru drenarea și sănătatea scalpului

 

• Sporește absorbția tratamentelor și serurilor de anti subțiere a părului

• Stimulează procesul natural de vindecare a pielii

• Întineresc scalpul pentru a susține creșterea sănătoasă a părului

• 540 de ace de titan de înaltă calitate, fără durere, de 0,25 mm

• Proiectat pentru utilizare pe întreaga suprafață a scalpului atât la bărbați, cât și la femei

 

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER este o rolă dermatală cuprinzătoare pentru stimularea scalpului, proiectată pentru a susține creșterea părului mai gros și mai sănătos, prin creșterea absorbției de produse și seruri de anti subțiere a părului, topice, și îmbunătățirea sănătății scalpului. Designul elegant al cilindrilor include 540 de ace de titan ultra-fini, care se rostogolesc peste scalp și penetrează suprafața superioară a pielii. Combinația dintre aranjarea acului transversal și acele ultra-fine asigură acest proces neinvaziv.

 

Derma cilindrul / micro-acul oferă trei avantaje majore:

 

1. Îndepărtează pielea moartă și întinerește pielea capului pentru a oferi mediul potrivit pentru o creștere sănătoasă a părului.

 

2. Stimulează procesul natural de vindecare a pielii, încurajând producția de colagen, turnover-ul celular și întinerirea generală.

 

3. Permite o absorbție mai eficientă a tratamentelor de anti subțiere a părului, care vă îmbunătățește probabilitatea de a obține rezultate excelente.

 

Pentru cele mai bune rezultate: utilizați cu FOLIGAIN Tratamentul intensiv de reglare a părului cu 10% Trioxidil® pentru bărbați sau femei.

 

Instrucțiuni: Pe părul umed aplicați local produsul preferat de anti-subțiere a părului și masati în zonele de îngrijorare. Folosind o presiune ușoară, rotiți dispozitivul peste scalp într-o direcție, începând de la partea din față a capului, de la linia de păr și faceți-vă drumul spre spatele capului. Rotiți dispozitivul de 5-10 ori dupa care schimbati direcția.

 

Ar trebui să folosiți rola în toate direcțiile - verticală, orizontală și diagonală. Utilizați o singură dată pe zi și nu mai mult de 3 ori pe săptămână. Este posibil să apară roșeață.

 

Avertismente: Nu utilizați cilindrul de piele pe nici o rănire deschisă, acnee activă, rosacee nodulară / pustulară, eczemă, arsuri solare sau afecțiuni ale pielii anormale. Nu utilizați dacă aveți piele sensibilă. Nu utilizați rolele dacă luați medicamente care cauzează fotosensibilitate, antidepresive, antibiotice sau pot fi alergice la metale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER cu 540 de ace de Titan

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER cu 540 de ace de Titan

FOLIGAIN HAIR & SCALP ROLLER cu 540 de ace de Titan. Sporește absorbția tratamentelor și serurilor de anti subțiere a părului, Stimulează procesul natural de vindecare a pielii, Întineresc scalpul pentru a susține creșterea sănătoasă a părului

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi