Pret redus!
Creatine Caps 120 Capsule, SCITEC NUTRITION, Creatina Capsule, pret, pareri, doze, prospect, efecte Mărește

Scitec Creatine Caps 120 Capsule

Beneficii Creatine Caps: creste puterea semnificativ, castig rapid de masa musculara, supliment sigur si natural, mentine performanta de intensitate mult timp, rezistenta crescuta la efort.

Mai multe detalii


Produs nou

SC0540

Optiuni Valabile:

Creatine Caps 120 Capsule, SCITEC

 

Beneficii Creatine Caps:

- Creste puterea semnificativ

- Castig rapid de masa musculara

- Supliment sigur si natural

- Mentine performanta de intensitate mult timp

- Rezistenta crescuta la efort

 

Creatina monohidrata Creapure si Ultrapure.

Creatina monohidrata au pornit revolutia în suplimentele pentru sportivi, prin furnizarea de rezultate comparabile cu cele ale steroizilor pentru prima data în istorie prin anii '90. Creatina fosfat din muschi este responsabila pentru donarea de grupari fosfat, folosite pentru regenerarea ATP redus la AMP în procesul contractiei musculare, si eliberarii de energie. Deci are rol de rezerva de energie, pentru contractia musculara. Mai mult, creatina este capabila sa mareasca celula musculara, marind sinteza proteinelor si retentia de apa în celule. Creatina monohidrata a fost dovedita în sute de studii, capabila sa mareasca nivelul creatinei fosfat, si creatinei libere din muschi. Aceasta conduce la cresteri rapide în volum si forta.

 

Scitec Nutrition ofera deja o creatina sub forma de pulbere, dar Creatine Caps ofera acum utilizatorilor care nu dispun de pulberi o modalitate mai convenabila de a suplimenta creatina monohidrat, ingredient care mai mult decât oricare altul are o cantitate cu adevarat minunata de cercetare care arata capacitatea sa de a crește performanta anaeroba sportivii încearca sa ajunga maxim pe un maxim de 8 reprimi în sala de gimnastica sau sa ruleze o cursa de 100 de metri la cea mai rapida viteza posibila.

 

Creatine Caps livreaza doar 4 grame de monohidrat de creatina pe portie, o doza care, daca este utilizata în mod constant în fiecare zi, va asigura saturarea magazinelor de fosfocreatina ale corpului în aproximativ 25 de zile. În acel moment ar trebui sa beneficiati pe deplin de capacitatea creatinei de a combate epuizarea ATP pe care o face prin asigurarea corpului tau cu un nivel mai ridicat de substrat energetic cheie care poate fi folosit pentru a umple nivelele ATP mai rapid decât carbohidratii sunt capabili sa faca.

 

Destul de simplu, luarea acestui produs va va permite sa va sustineti performantele de exercitii de înalta intensitate mai mult decât este posibil daca corpul dvs. are mai putine magazine de fosfocreatina.

 

Mod de administrare:

Folositi creatina monohidrata, în principal pe stomacul gol dupa antrenament, asociata cu carbohidrati simpli, cu indice glicemic mare.

Mai multe portii zilnic, împartit în timp egal, cu 15 min. înainte de masa (ex. Dimineata, înainte de prânz, seara dupa antrenament).

 

Împarte greutatea ta în kilograme la 3. Aceasta este cantitatea în grame, pe care trebuie sa o iei în faza de încarcare (primele 5-7 zile de utilizare). Dupa aceasta perioada, folositi jumatate din aceasta cantitate pentru întretinere. Folositi cel putin 375 ml de lichid, pentru fiecare 5 grame de creatina ingerata. În timpul folosirii creatinei, fiti sigur ca sunteti hidratati bine tot timpul.

 

O cura de creatina tine normal 8-12 saptamâni, dar pentru o performanta buna se poate prelungi pâna la 3-4 luni. Între cure se tine o pauza de minim 1 luna. Creatina monohidrata se dizolva cu apa sau suc de fructe. Fiecare 1g de creatina necesita 1dl. (minim 75ml) lichid.

Spune-ne părerea ta!

Scitec Creatine Caps 120 Capsule

Scitec Creatine Caps 120 Capsule

Beneficii Creatine Caps: creste puterea semnificativ, castig rapid de masa musculara, supliment sigur si natural, mentine performanta de intensitate mult timp, rezistenta crescuta la efort.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec Creatine Caps 120 Capsule

Scitec Creatine Caps 120 Capsule

lei44.95 out_of_stock! Beneficii Creatine Caps: creste puterea semnificativ, castig rapid de masa musculara, supliment sigur si natural, mentine performanta de intensitate mult timp, rezistenta crescuta la efort. SCITEC NUTRITION
Mergi