Pret redus!
Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp Mărește

Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp

Beneficii Kre-Alkalyn 2500: nu retine apa în organism, nu este necesara "Faza de încărcare", creste rezistenta si forta, stimulează creșterea musculară, forma convenabilă a capsulei, concentrație crescută de creatinină într-o doză.

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 191,00 lei Pret: -42,00 lei

Produs nou

OLM3622

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp

De ce să alegeți Kre-Alkalyn 2500?

- Din cauza modificărilor sale chimice, nu provoacă fluide nedorite în organism

- Nu este necesara "Faza de încărcare"

- Creste rezistenta si forta

- Stimulează creșterea musculară

- Forma convenabilă a capsulei

- Concentrație crescută de creatinină într-o doză

 

Este un produs bazat pe o formă eficientă a cretinei, element ce joacă un rol important în furnizarea energiei necesare mușchilor în timpul unui antrenament intens.

Datorita procesului optim de fabricare doua capsule de MEGA CAPS conin 2500 mg creatină (sub forma unui compus puternic anabolic si rezistent la forma de ciclizare acida a creatinei).

O porție substanțial mai mică de Kre-ALKALYN ofera efecte mai bune comparativ cu produsele ce conțin monohidratul obișnuit. Pe scurt, folosiți mai putina creatină, aveti mai multă energie, musculatura fără grasime, fără supra-saturația rinichilor cu creatină.

Logica din spatele acestui prdus constă în mai puține capsule, efect anabolic mai puternic.

Supliment nutitional de calitate superioara ce contine monhidrat de creatina tampon KRE-ALKALYN, original, patentat. Forma avansata de creatina carcterizata prin biodisponibiliate ridicata si abilitatea de a hidrata tesuturile comparativ cu monohidratul obisnuit. Formula patentata activeaza neutralizarea Ph-ului slab din sistemul digestiv, ceea ce il face mai rezistent si previne transformarea in creatina inactiva. Datorita prorietatilor sale este mult mai eficient comparativ cu monohidratul obisnuit, nu necesita faze de incarcare si ofera o mai buna constructie corporala si a masei musculare intr-o doza scazuta, nu acumuleaza apa in subcutanat.

Instrucțiuni de administrare: într-o zi de antrenament: 1-2 capsule dimineața pe stomacul gol și 1-2 capsule înainte de un antrenament

Într-o zi nelucrătoare: 1-2 capsule dimineața pe stomacul gol

Valoare nutritionala

1 capsula

2 capsule

4 capsule

per 100 g

Energie

3,3 kJ/ 0,8 kcal

6,6 kJ/ 1,6 kcal

13,3 kJ/ 3,2 kcal

235,7 kJ/ 56,4 kcal

Proteine

0,2 g

0,4 g

0,8 g

14,1 g

Carbohidrati

0 g

0 g

0 g

0 g

Grasimi

0 g

0 g

0 g

0 g

Creatina monohidrata tamponata KRE-ALKALYN®

 1250 mg

 2500 mg

 5000 mg

88 g

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleKre Alkalyn

Spune-ne părerea ta!

Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp

Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp

Beneficii Kre-Alkalyn 2500: nu retine apa în organism, nu este necesara "Faza de încărcare", creste rezistenta si forta, stimulează creșterea musculară, forma convenabilă a capsulei, concentrație crescută de creatinină într-o doză.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp

Kre-Alkalyn 2500 Mega Caps 120 Capsule Olimp

lei136.70 in_stock! Beneficii Kre-Alkalyn 2500: nu retine apa în organism, nu este necesara "Faza de încărcare", creste rezistenta si forta, stimulează creșterea musculară, forma convenabilă a capsulei, concentrație crescută de creatinină într-o doză. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi