Creatine Mega Caps 1250, 120 Capsule

Beneficii Creatine Mega Caps: creste semnificativ forta si energia, creste masa musculara, fara carbohidrati si grasimi, cel mai popular produs in culturism, pentru antrenamente intense si de durata, creste vizibil masa musculara intr-un timp foarte scurt.

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 72,00 lei Pret: -23,00 lei

Produs nou

OLM2340

Optiuni Valabile:

Creatine Mega Caps 1250, 120 Capsule, Olimp

CREATINE MEGA CAPS® - creatină monohidrat în formă convenabilă de administrat!

Beneficii Creatine Mega Caps:

- Creste semnificativ forta si energia

- Creste masa musculara

- Fara carbohidrati si grasimi

- Cel mai popular produs in culturism

- Pentru antrenamente intense si de durata

- Creste vizibil masa musculara intr-un timp foarte scurt

 

Puțini sunt atleții care nu au folosit acest supliment popular și eficient.

Funcția principală a acestui supliment este de a creste puterea, rezistența și producția de ATP (adenozin trifosfat - unitatea de bază a energiei la nivel celular) în organism. Ajută la o creștere mai rapidă și mai ușoară a mușchilor, deoarece îmbunătățește transportul substanțelor benefice în celulele musculare.

 

Forma capsulei de CREATINE MEGA CAPS® le face nu numai extrem de eficiente, dar și foarte confortabile. Spre deosebire de creatina sub formă de pulbere, aceasta poate fi cu dumneavoastră oriunde. Sfârșitul de shake enervant și gust neplăcut (pentru unele persoane)!

 

Instrucțiuni de administrare: Luați 3 capsule pe zi.

Fiecare capsulă conține creatină monohidrat de 1250 mg.

Consumul acestui supliment necesită o creștere a aportului de apă!

Evitați cofeina!

Spune-ne părerea ta!

Creatine Mega Caps 1250, 120 Capsule

Creatine Mega Caps 1250, 120 Capsule

Beneficii Creatine Mega Caps: creste semnificativ forta si energia, creste masa musculara, fara carbohidrati si grasimi, cel mai popular produs in culturism, pentru antrenamente intense si de durata, creste vizibil masa musculara intr-un timp foarte scurt.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Creatine Mega Caps 1250, 120 Capsule

Creatine Mega Caps 1250, 120 Capsule

lei44.95 in_stock! Beneficii Creatine Mega Caps: creste semnificativ forta si energia, creste masa musculara, fara carbohidrati si grasimi, cel mai popular produs in culturism, pentru antrenamente intense si de durata, creste vizibil masa musculara intr-un timp foarte scurt. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi