Pret redus!
Creatina Creapure Magna Power 120 capsule Olimp Mărește

Creatina Creapure Magna Power 120 capsule Olimp

Beneficii Creatina Creapure Magna Power: creste puterea semnificativ, castig rapid de masa musculara, supliment sigur si natural, mentine performanta de intensitate mult timp, rezistenta crescuta la efort.

Mai multe detalii


Pret: 125,00 lei 150,00 lei -25,00 lei

Produs nou

OLM9495

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Creatina Creapure Magna Power 120 capsule Olimp

Beneficii Creatina Creapure Magna Power:

- Creste puterea semnificativ

- Castig rapid de masa musculara

- Supliment sigur si natural

- Mentine performanta de intensitate mult timp

- Rezistenta crescuta la efort

Creatina Magna Power - mai mult decât creatina!

Spre deosebire de alte produse de creatina de pe piață, Creatine Magna Power este un chelat de creatină de magneziu. Această formă puțin cunoscută de creatină este o combinație de chelat de creatină și magneziu.

Pentru creatină, știm că este un supliment care mărește performanța musculară, rezistența, energia și facilitează masa musculară. Forma chelatată de creatină are aceleași proprietăți, dar este mai stabilă.

Aportul de creatină și magneziu împreună se dovedește a fi mai reușit decât aportul. Aceste două micronutrienți cresc în mod sensibil volumul celulelor musculare și capacitatea de lucru a mușchilor.

Creatina Magna Power conține 2200 mg chelat de creatină de magneziu într-o doză de 2 capsule.

Acest produs inovator este potrivit pentru orice sportiv care se străduiește să mărească masa și forța musculară pentru un antrenament cu adevărat de calitate.

Cercetarile stiintifice de durata au dovedit ca magneziu si creatina au un efect benefic asupra diferitelor aspecte ale activitatii fizice. Rolurile ambelor substante sunt puternic corelate si alterneaza impreuna in multiple reactii specifice. Acest lucru i-a detrminat pe cercetatorii de la Albion Advanced Nutirition sa i-a in considerare combinarea magneziului si a creatinei intr-un singur compus, o idee atat inovativa cat si logica. Crearea magneziului creatina Chelat (Fig. 2) printr-o tehnologie patentata protejeaza moleculele de creatina de a se transforma in creatina inerta, crescand, astfel, cantitatea de creatina activa care este disponibila pentru metabolismul celulelor musculare- ducand astfel la o mai mare energie a muschilor.

Magneziul are proprietati puternic alcaline, diminuand mediul acid al creatinei si mentinandu-l deplin activ atat in solutiile gata de utilizat cat si in tractul digestiv.

Fara indoiala, protejarea proprietatilor creatinei reprezinta doar jumatatea succesului. Cealalta jumatate o reprezinta capacitatea de a utiliza la maximum potentialul anabolic.

Creatina mareste rezistenta musculara si masa prin medierea adevaratului compus anabolic numit ATP- adenosintrifosfatul. Suplimentarea cu creatina duce la cresterea nivelelor ATP in celulele musculare.

Energia necesara pentru contractia muschilor si generarea stimulilor este creata de hidroliza ATP. ATP stimuleaza, de asemenea, enzimele anabolice, cunoscute ca kinaze, care stimuleaza genele noastre de a produce proteinele musculare. ATP ia parte si la fiecare etape de sinteza a moleculelor proteice.

Magneziu este crucial pentru sinteza si hidroliza ATP.

ATP este sintetizat cand radicalul fosfat (P) este transportat din creatina activa in adenosinedifosfat (ADP). Dar pentru a transfera acest radical din creatina in ADP pentru a fi transformat in ATP este necesar ca un atom de magneziu sa participe in proces.

Dupa cum se poate observa, sinteza ATP necesita atat molecule de creatina cat si atomi de magneziu. Disponibilitatea magneziului in proces regleaza nivelul de ATP sintetizat din creatina. Acesta este motivul pentru care, atunci cand folosim creatina ca supliment si celulele musculare au deficit de magneziu, actiunea anabolica a creatinei nu este maxim eficientizata.

Aceast problema isi gaseste rezolvare prin administrarea produsului Creatine Magna Power, magneziu creatina chelat, care ofera atat creatina cat si magneziu pentru sinteza ATP:

Magneziu creatina chelat creste capacitatea corpului de a sintetiza si regenera necesarul de ATP pentru inlocuirea energiei pierdute in urma unui efort muscular.

 

Prospect Creatina Creapure Magna Power

Mod administrare: Luați de două ori pe zi 1 doză (2 capsule) înainte de micul dejun și după antrenament. Produsul predispune la creșterea în greutate.

Spune-ne părerea ta!

Creatina Creapure Magna Power 120 capsule Olimp

Creatina Creapure Magna Power 120 capsule Olimp

Beneficii Creatina Creapure Magna Power: creste puterea semnificativ, castig rapid de masa musculara, supliment sigur si natural, mentine performanta de intensitate mult timp, rezistenta crescuta la efort.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi