Promotie!
Creatina HCL Pulbere 100 grame, beneficii, prospect, pret, efecte, Creatine hci Mărește

Creatina tamponata HCL - 750 mg - 120 Capsule

Beneficii Creatina HCL: absorbtie rapida in organism, creste forta si rezistenta, ajuta la o recuperare mult mai repede, creste densitatea musculara, recomandata pentru persoanele active.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 199,00 lei Pret: -70,00 lei

Produs nou

AP1177

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Creatina tamponata HCL - 750 mg - 120 Capsule

750 mg creatină clorhidrat pură

Numeroase studii dovedesc că atât performanța, cât și creșterea celulelor musculare sunt definite prin aportul lor de energie. Clorhidratul de Creatină tamponata T-Rex 100% pura și biodisponibila de Amando Perez are o concentrație de până la 70 de ori mai mare decât monohidratul de creatină obișnuită.

Proprietățile suplimentului alimentar:

- 750 mg de creatina pura clorhidrat

- Până la 70 de ori mai puternica decât monohidratul de creatină normală

- Biodisponibila și micronizata

- Într-o singură unitate de ambalaj, corpul dvs. este furnizat cu HCL Creatină HF concentrată și de înaltă calitate pentru o perioadă completă de 240 de zile. Datorită micro-comminuției, HCL Creatină tamponată de Amando Perez este de 59 de ori mai solubilă decât monohidratul creatină obișnuită.

Prospect Creatina tamponata HCL

Mod de administrare: Consumați 1 capsulă zilnic cu multă apă sau suc.

Supliment alimentar (NEM) cu clorhidrat de creatină tamponata (HCL).

Acest produs nu este un medicament

Aportul recomandat de 1 capsulă conține:

VALORI NUTRIȚIONALE

Consumul zilnic

Procentul cantității de referință în funcție de DZR*

Clorhidrat de creatină tamponata (HCL)

750 mg

-

 

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Ingrediente: clorhidrat de creatină (HCL) (86%), gelatină de coajă (carne de vită), bicarbonat de sodiu (6%), coloranți bioxid de titan (E171).

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

FormaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Tip ambalajFlacon
SetNu
BeneficiiAbsorbtie rapida
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
Ingrediente principaleCreatina
Numar bucati/set120

Spune-ne părerea ta!

Creatina tamponata HCL - 750 mg - 120 Capsule

Creatina tamponata HCL - 750 mg - 120 Capsule

Beneficii Creatina HCL: absorbtie rapida in organism, creste forta si rezistenta, ajuta la o recuperare mult mai repede, creste densitatea musculara, recomandata pentru persoanele active.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi