Promotie!
Metaux+ 60-200 capsule Mărește

Metaux+ 60-200 capsule

Beneficii Métaux+: actiune de detoxifiere, elimina toxinele, promoveaza bunastarea generala.

Mai multe detalii


Produs nou

Optiuni Valabile:

  • 200 Capsule

Metaux+ 60-200 capsule

Métaux + este un supliment alimentar produs pe baza de plante cu efecte sinergice si se utilizeaza in curele de detoxifiere, in special pentru eliminarea metalelor grele.

Beneficii Métaux+ :

- actiune de detoxifiere;

- elimina toxinele;

- promoveaza bunastarea generala.

Métaux + reprezinta un complex de plante care sprijina functia de eliminare a toxinelor acumulate in organism si promoveaza detoxifierea.

Chlorella este o alga de culoare verde-albastra ce se aseamana cu spirulina si se gaseste in ape curate si dulci. Aceasta este originara din Taiwan si Japonia. Chlorella reprezinta o sursa naturala de stimulare a energiei, ajuta la pierderea in greutate si este foarte eficienta in curele de detoxifiere a organismului, in special in eliminarea metalelor grele precum mercur sau plumb.

Chlorella este considerata ca si spirulina un super-aliment, datorita continutului bogat de fitonutrienti, aminoacizi, clorofila, fosfor, beta-caroten, magneziu, potasiu, biotina si complexul de vitamine B.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei alge este ca elimina din organism metalele grele, cum ar fi: uraniu, plumb, cadmiu si mercur, iar consumul regulat al acestui supliment va preveni depozitarea metalelor respective, care reduc functia generala a corpului.

Prospect Metaux+

Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Chlorella pyrenoidosa

50 mg

Frunze de usturoi (Allium ursinum)

50 mg

Acid Malic

27 mg

L.Méthionine

27 mg

L.Histidine

27 mg

Drojdie îmbogățită cu seleniu*

6,25 mg

Agent de îngroșare: maltodextrină

 

Ambalaj capsula - gelatină din clorofila naturală

 

*Seleniu

12,5 mcg

 

Fara OGM si fara gluten.

 

 

Spune-ne părerea ta!

Metaux+ 60-200 capsule

Metaux+ 60-200 capsule

Beneficii Métaux+: actiune de detoxifiere, elimina toxinele, promoveaza bunastarea generala.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi