CLEANSE-RITE 7 Zile Sistem Curatare Colon 21 Pachete

Detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate. Ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaz și crampe. Îmbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente. Să se utilizeze o dată sau de două ori pe an pentru o sănătate maximă. Se găsește în formă convenabilă de capsule - Nu există băuturi pe bază de pulbere cu gust.

Mai multe detalii


Pret: 185,00 lei

Produs nou

1689

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

CLEANSE-RITE 7 Day Colon Cleanse System 21 Packs

CLEANSE-RITE 7 Zile Sistem Curatare Colon 21 Pachete

 

Ultimul program de purificare a colonului de 7 zile

Sistemul CLEANSE-RITE Colon Cleanse este un program de curățare a colonului care durează șapte zile. Este un compus realizat dintr-o combinație de fibre dense și laxative bine cunoscute, care vin împreună pentru a ajuta la procesul de curățare a colonului, detoxifiere și reducerea constipației.

 

• Detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate.

• Ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaz și crampe.

• Îmbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente.

• Să se utilizeze o dată sau de două ori pe an pentru o sănătate maximă.

• Se găsește în formă convenabilă de capsule - Nu există băuturi pe bază de pulbere cu gust!

• Conține psyllium, semințe de in, varfuri de aloe, nuc negru, cascara sagrada, spirulina, frunze senna, semințe de fenicul și multe alte plante utile.

 

În această perioada și vârstă, acumulăm toxine în corpul nostru prin diferite modalități. Nu numai că stilul nostru de viață agitat a distrus obiceiurile alimentare, ci și într-o lume mai poluată. Organismul nostru acumulează în mod constant toxine fie din mediul înconjurător, fie prin ingerarea lor. Mai mult, viața noastră stresantă determină organismul să producă mai multe toxine și să nu se elibereze, prin care se acumulează în corpul nostru prin depuneri de grăsime, celulită, căptușire pe peretele colonului etc. În timp ce toate aceste elemente au supraîncărcat sistemele noastre de eliminare a toxinelor, contribuim și mai mult la această problemă prin lipsa exercițiilor fizice. Organismul nostru necesită exerciții fizice pentru a crește fluxul de oxigen prin corp, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor. Cu toate acestea, stilul nostru de viață stagnat contribuie la acumularea toxică din corpul nostru. Nu numai că afectează în mod negativ sănătatea noastră, ci diminuează și viața de zi cu zi datorită stresului mental și a negativității.

 

Una dintre cele mai bune și mai eficiente modalități de a menține o stare bună de sănătate este trecerea printr-un colon și corp curat. Acest lucru elimină nu numai toxinele din organism, ci și îmbunătățirea nivelului general al sănătății, a energiei și prevenirea bolilor. De asemenea, va contribui pozitiv la bunăstarea generală, atât psihică, cât și fizică.

 

De ce ar trebui să încercați CLEANSE-RITE:

Suferiți de constipație, creștere inexplicabilă în greutate sau oboseală? Știați că aceste probleme ar putea fi legate de starea de sănătate a colonului?

 

Sunt vitaminele și suplimentele care nu au un impact complet asupra sănătății tale? De acumularea de deșeuri în colon poate împiedica absorbția nutrienților. Înainte de a începe orice regim alimentar, asigurați-vă că sistemul dvs. digestiv funcționează corect.

 

CLEANSE-RITE este o curatare a colonului natural care va ajuta la detoxifierea sistemului digestiv si restabilirea sanatatii. Utilizarea CLEANSE-RITE o dată sau de două ori pe an este cheia pentru menținerea funcționării corecte a sistemului digestiv și pentru eliminarea acumulării și a toxinelor în colon.

 

CLEANSE-RITE - o curatare completa:

Cu toate produsele pe bază de colon de pe piață, determinarea celor mai bune poate fi dificilă. Evaluați mai multe criterii cheie atunci când alegeți un produs pentru curățarea colonului. Cel mai important, trebuie să fie un sistem complet.

 

Multe produse pentru curățarea colonului sunt pur și simplu un produs din fibre și nu conțin laxativele naturale necesare pentru eliminarea acumulării pe pereții colonului. Multe, de asemenea, nu conțin ingrediente importante de curățare, cum ar fi uleiul de in și fenicul, care sunt vitale pentru absorbția toxinelor și eliminarea gazelor.

 

Spre deosebire de alte produse de curățare a colonului, CLEANSE-RITE este conceput pentru a fi un program complet de curățare a colonului. În primul rând, laxativele naturale (cascara sagrada, capea aloe și senna) și uleiul de semințe de in și cânepă lucrează pentru a împiedica acumularea excesului de pe pereții colonului.

 

În al doilea rând, fibrele de psyllium funcționează pentru a împinge aceste deșeuri prin intestin spre eliminare. Semințele de fenicul în aceasta formulă ajută la ameliorarea crampelor intestinale și a gazelor.

 

În cele din urmă, piperul de pasăre african ajută la calmarea indigestiei și reducerea oricăror inflamații în colon. După ce colonul a fost curățat, funcția normală este restabilită.

 

Comoditatea capsulelor VS Pulbere:

Convenabilitatea este, de asemenea, importantă atunci când alegeți un sistem de curățare a colonului. Multe produse pentru curățarea colonului sunt sub formă de pulbere și sunt foarte greu de înghițit datorită texturii și gustului. CLEANSE-RITE este singurul produs complet de curățare a colonului, despre care știm că este total sub formă de capsule. Kitul conține 21 de pachete convenabile de capsule.

 

Utilizați doar un pachet de trei ori pe zi timp de 7 zile. Pur și simplu aruncați un pachet în pachetelul cu mancare sau de prânz și luați-l cu dvs.

 

Dozare:

Produsul vine cu 21 de pachete de compus din plante preparate științific, deoarece CLEANSE-RITE cere pacienților să ia până la 3 pachete pe zi, pentru a vedea rezultate eficiente. Se recomandă folosirea unui pachet dimineața, unul după-amiaza și cel de-al treilea la culcare, zilnic timp de șapte zile consecutive. Cu toate acestea, efectele acestui program de curățare pot fi observate încă din prima zi. Se recomandă ca, în timpul programului, utilizatorii să respecte un aport de până la 8 uncii de apă. Este de asemenea recomandat un aport zilnic de fructe și legume proaspete zilnic și evitarea alimentelor procesate.

 

Cei care au un sistem sensibil sunt sfătuiți să utilizeze prudență atunci când folosesc acest produs, deoarece unii utilizatori au raportat senzații de crampe și au un impact asupra vieții de zi cu zi, când se află pe medicamente. Cu toate acestea, motivele asociate cu această crampe ar putea fi legate de a trece peste recomandări dietetice, de asemenea.

 

Prospect

Utilizare sugerată: Ca supliment alimentar, luați unul (1) pachet la jumătatea dimineții, unul (1) pachet la mijlocul după-amiezii și unul (1) pachet la culcare timp de șapte zile.

Nu depășiți trei (3) pachete zilnic. Permiteți trei (3) până la patru (4) săptămâni între ciclurile de curățare. Acest produs trebuie luat împreună cu o dietă sensibilă bogată în fructe și legume proaspete și șase (6) uncii de apă opt (8) ori pe zi.

 

Portie de servire: 1 pachet

Porții pe container: 21

 

Compozitia pe servire:

• Psyllium Husk Powder 4500mg

• Uleiul de semințe de in

• Nuci de nuc negru 750 mg

• Cape Aloe (pulbere de ierburi) 500 mg

• Cascara Sagrada (pulbere de ierburi) 600 mg

• frunze de Senna (pulbere de ierburi) 100 mg

• Semințe de schinduf (pulbere de ierburi) 100 mg

• Semințe de fenicul (pulbere de ierburi) 100 mg

• Extract de bulion de usturoi 50mg

• Trifoi roșu (pulbere de ierburi) 50 mg

• Cayenne (40000 HU / G) 40 mg

• Extract de cocos negru (2,5% triterpenă) 20 mg

• Frunze de Sage (pulbere de plante medicinale) 10 mg

• Rădăcină Goldenseal (extract 3: 1) 10 mg

• Guma acacia organica (Arabica) 10mg

 

Alte ingrediente: gelatină, ulei de porumb organic, stearat de magneziu viguros, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu (silice), făină de orez, apă purificată și culoare caramelă.

 

Atenție: nu depășiți doza recomandată. Citiți și urmați cu atenție instrucțiunile. Acest produs conține alopeu aloe (Aloe ferox), cascara sagrada și frunze senna. Acest produs nu este destinat femeilor însărcinate sau care alăptează sau copiilor sub 18 ani. Nu utilizați acest produs dacă aveți dureri abdominale, diaree sau scaune libere. Nu utilizați acest produs mai mult de o săptămână sau depășiți doza zilnică recomandată. Sângerarea rectală și / sau lipsa unei mișcări intestinale după utilizarea unei formulări laxative pot fi o indicație a unei afecțiuni mai grave. Dacă se întâmplă acest lucru sau dacă aveți o afecțiune cunoscută și luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a lua acest supliment sau orice supliment alimentar.

 

Avertisment alergen: conține nuci de copac (nuc negru).

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.

Spune-ne părerea ta!

CLEANSE-RITE 7 Zile Sistem Curatare Colon 21 Pachete

CLEANSE-RITE 7 Zile Sistem Curatare Colon 21 Pachete

Detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate. Ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaz și crampe. Îmbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente. Să se utilizeze o dată sau de două ori pe an pentru o sănătate maximă. Se găsește în formă convenabilă de capsule - Nu există băuturi pe bază de pulbere cu gust.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi