Promotie!
Argint coloidal gel (Silvergel) cu pompa, dezinfectant, 50 ml, antibacterian, dezinfectant Mărește

Colloidal Argint coloidal gel (Silvergel) cu pompa, dezinfectant, 50 ml

Argint coloidal gel cu bergamont, ajuta la dezinfectarea mainilor si este un foarte bun antibacterian. Nu contine alcool si nu provoaca arsuri ale pielii.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei Pret: 70,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

TRAVELGEL

Optiuni Valabile:

Silvergel cu pompa, dezinfectant, 50 ml

TOP GEL ANTIBACTERIAL, DE ASEMENEA UN DEZINFECTANT DE MÂINI.

Acesta este produsul nostru cel mai vândut, primul produs pe bază de gel pe care l-am făcut acum 8 ani. De atunci am vândut nenumărate si mii de bucati cu ele și avem câteva povești de succes. Acest gel conține argintul chihlimbar de cea mai bună calitate și un indiciu de ulei esențial de Bergamot.
Mirosul său proaspăt și efectul calmant sunt potența și efectul.
Poate fi utilizat pentru o gamă largă de afecțiuni ale pielii și, de asemenea, ca un DEZINFECTANT DE MÂINI, si care nu va face mâinile dureroase ca produsele pe bază de alcool.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaLichid
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate50
Ingrediente principaleArgint Coloidal

Spune-ne părerea ta!

Colloidal Argint coloidal gel (Silvergel) cu pompa, dezinfectant, 50 ml

Colloidal Argint coloidal gel (Silvergel) cu pompa, dezinfectant, 50 ml

Argint coloidal gel cu bergamont, ajuta la dezinfectarea mainilor si este un foarte bun antibacterian. Nu contine alcool si nu provoaca arsuri ale pielii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Colloidal Argint coloidal gel (Silvergel) cu pompa, dezinfectant, 50 ml

Colloidal Argint coloidal gel (Silvergel) cu pompa, dezinfectant, 50 ml

lei35.78 in_stock! Argint coloidal gel cu bergamont, ajuta la dezinfectarea mainilor si este un foarte bun antibacterian. Nu contine alcool si nu provoaca arsuri ale pielii. Colloidal
Mergi