Pret redus!
Oemine Lax - 60 capsule Mărește

Oemine Lax - 60 capsule

Psillium blond biologic. Pentru un tranzit intestinal normal si sanatos. Supliment alimentar natural cu Psillium blond de origine organica combinat cu bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu.

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-Lax-60Capsule

Optiuni Valabile:

Oemine Lax - 60 capsule

Psillium blond biologic. Pentru un tranzit intestinal normal si sanatos.

Supliment alimentar natural cu Psillium blond de origine organica combinat cu bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu.

 

Este un supliment util si eficient pentru persoanele cu stomacul sensibil si au dificultati în a merge la toaleta.

 

Psyllium blond este cunoscut pentru calitatile sale de reglare a tranzitului intestinal. Semintele acestei plante contin într-adevar un mucilagiu care se umfla în prezenta apei. La nivel intestinal, aceasta produce o masa emolienta care creste scaunul vrac, îmbunatateste consistenta si accelereaza tranzitul. Este un laxativ balast.

 

Psyllium blond "ovata patlagina", de preferat este Psyllium negru (Plantago indica), deoarece este bogat in fibre care sunt mai bune.

 

* Clorura de magneziu ajuta la digestie si favorizeaza motilitatea intestinala naturala.

* Bicarbonatul de sodiu alcalin faciliteaza digestia si favorizeaza un tranzit intestinal normal fiind în acelasi timp usor laxativ.

 

Prospect Oemine Lax

Mod administrare:

3 capsule trebuie înghitite cu un pahar plin cu apa. De preferinta dimineata la micul dejun sau dupa cina. Daca dupa 8 zile scaunul nu se îmbunatateste, este posibil sa se mareasca doza la 3 capsule dimineata si seara, întotdeauna cu un pahar mare de apa.

 

Atunci cand se ia psyllium, este important sa se bea multa apa. Deci, nu este foarte convenabil pentru a lua forma de seminte, deoarece trebuie sa se înmoaie timp de cateva ore în apa calda înainte de a fi mancate. Forma de pulbere este de preferat; si mai preferabil, sub forma de capsule care sunt mai usor de dozat, dar care împiedica pulberea sa se umfle deja în gura.

Pulberea de psyllium concentrata din Oemine Lax este nativa sin India - de asemenea, cunoscuta sub numele de patlagina sau ispaghul, ea apartine familiei Plantaginaceae.

 

Ingrediente: psyllium organic, bicarbonat de sodiu, clorura de magneziu, stearat de magneziu vegetal, capsule vegetale *.

Compozitie pentru 3 capsule:

Psillium blond biologic: 1000 mg

Sub forma de clorura de magneziu: 37 mg (10% din A.R. *)

Bicarbonat de sodiu: 130 mg

Notă 
Mirela 07/31/2017

seminte de psilium

iau de multi ani psilium pentru a avea mereu un intestin si digestie buna

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine Lax - 60 capsule

  Oemine Lax - 60 capsule

  Psillium blond biologic. Pentru un tranzit intestinal normal si sanatos. Supliment alimentar natural cu Psillium blond de origine organica combinat cu bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine Lax - 60 capsule

  Oemine Lax - 60 capsule

  lei22.94 out_of_stock! Psillium blond biologic. Pentru un tranzit intestinal normal si sanatos. Supliment alimentar natural cu Psillium blond de origine organica combinat cu bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu. Oemine Franta
  Oemine Lax - 60 capsule 4 5 1
  Mergi