PAPAYA ENZYME 500mg 90 Tablete masticabile

Beneficii Papaya: oferă suport digestiv, poate proteja împotriva emfizemului, a artritei reumatoide și a degenerării maculare, oferă suport imunitar, are efecte anti-inflamatorii, poate proteja împotriva bolilor de inimă, ajută la protejarea împotriva alergiilor.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

PAPAYA ENZYME 500mg 90 Tablete masticabile

Papaya Enzyme: Sustine sănătatea sistemului cardiovascular.

 

• Oferă suport digestiv.

• Poate proteja împotriva emfizemului, a artritei reumatoide și a degenerării maculare.

• Oferă suport imunitar.

• Are efecte anti-inflamatorii.

• Poate proteja împotriva bolilor de inimă.

• Ajută la protejarea împotriva alergiilor.

 

Ce sunt enzimele de Papaya?

Toată lumea știe cât de gustoasă este papaya proaspătă; care știa că este și terapeutică. Mama Natură găsește mereu modalități de a avea grijă de noi. Există multe varietăți de papaya, multe dintre acestea fiind incomode și nu sunt vândute în magazine. Acest tip de fruct poate crește foarte mult, unele soiuri pot cântări până la douăzeci de lire sterline, în timp ce altele sunt foarte mici în comparație și în medie doar câteva uncii. Papaya sunt cultivate în regiuni tropicale din întreaga lume, inclusiv Mexic, Brazilia, India și Asia de Sud-Est. Papaya sunt surse bogate de nutrienți antioxidanți, cum ar fi caroten, vitamina C și flavonoide; vitaminele B, enzimele, acidul folic și acidul pantotenic; minerale, potasiu, magneziu și fibre.

 

Cum funcționează enzimele de Papaya?

Enzimele sunt substanțe vii care sunt activate în anumite intervale de pH, la anumite temperaturi de umiditate și temperatură, se lucrează cu coenzime, cum ar fi vitaminele și mineralele. Enzimele pe bază de plante, cum ar fi cele găsite în papaya, inițiază activitatea digestiei în stomac. De asemenea, lucrează în intestinul subțire și în sânge. Este bine cunoscut faptul că toți oamenii au nevoie de enzime de plante. Spre deosebire de medicamentele care controlează chimia corpului, aceste enzime sporesc sustenabilitatea și hrănirea corpului, astfel încât acesta se poate vindeca. Enzimele nu vor interfera cu medicamentele deja administrate, dar pot scădea doza necesară. Deoarece enzimele pot fi clasificate ca o componentă esențială a vieții, luarea unei forme suplimentare nu poate face altceva decât să vă ajute în căutarea sănătății. Mai ales dacă știți că sunteți unul dintre acei oameni care suferă de simptome care sunt direct legate de o deficiență enzimatică.

Așa cum puteți vedea, enzimele sunt un lucru foarte important! Fără enzime, viața ar înceta să mai existe. Enzime cum ar fi cele găsite în papaya sunt forța de muncă a corpului și sunt catalizatorii pentru fiecare proces care apare la fiecare nivel al corpului. Totuși, devine o problemă cronică, cand enzimele devin o parte mai mică a dietei datorită creșterii consumului de alimente prelucrate. Aceasta înseamnă că sarcina de producție trebuie să fie preluată în întregime de organism! Și fără fructe și legume proaspete în dieta bogată în nutrienți, capacitatea noastră de a face propriile noastre enzime este epuizată. Fără enzime, nu puteți digera sau absorbi alimentele, nu puteți merge, nu puteti vorbi sau chiar sa respirați!

De ce să luați Papaya Enzyme?

• Inflamație: Papaya conține câteva enzime unice de digestie a proteinelor, inclusiv papain și chimopapain. Aceste enzime au demonstrat că ajută la reducerea inflamației și îmbunătățesc vindecarea și reduc sperii de la arsuri. Acest lucru poate explica de ce persoanele cu boli care sunt agravate de inflamație, cum ar fi astmul, osteoartrita și artrita reumatoidă, constată că severitatea stării lor este îmbunătățită atunci când acestea consuma enzime.

• Alergiile: Enzimele din papaya sunt proteolitice prin acțiunea lor, ceea ce înseamnă că ele ajută la digerarea proteinelor și a altor grupări de aminoacizi pe care corpul nu le digeră sau care trec în sistem în forma lor semi-completă. Dacă proteinele nu sunt recunoscute de organism ca parte a sistemului, ele vor fi atacate și sistemul imunitar va reacționa de mai multe ori. Această reacție excesivă cauzează inflamație, strănut, ochi apoși și alte simptome asociate cu aceste tipuri de reacții.

Prospect Papaya Enzime

Portie: 1 tabletă

Porții pe container: 90

Mod de intrebuintare: Se mestece una (1) comprimat după mese.

Compozitie pe servire:

• Papain (din fructe de papaya) 1.000.000 Unități USP

Alte ingrediente: zaharoză, fructoză, praf de cireș de tartă, acid stearic, aromă naturală de cireșe, silice, acid citric, stearat de magneziu.

Avertisment: Dacă sunteți diabetic, gravidă sau alăptati, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

PAPAYA ENZYME 500mg 90 Tablete masticabile

PAPAYA ENZYME 500mg 90 Tablete masticabile

Beneficii Papaya: oferă suport digestiv, poate proteja împotriva emfizemului, a artritei reumatoide și a degenerării maculare, oferă suport imunitar, are efecte anti-inflamatorii, poate proteja împotriva bolilor de inimă, ajută la protejarea împotriva alergiilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
PAPAYA ENZYME 500mg 90 Tablete masticabile

PAPAYA ENZYME 500mg 90 Tablete masticabile

lei90.83 out_of_stock! Beneficii Papaya: oferă suport digestiv, poate proteja împotriva emfizemului, a artritei reumatoide și a degenerării maculare, oferă suport imunitar, are efecte anti-inflamatorii, poate proteja împotriva bolilor de inimă, ajută la protejarea împotriva alergiilor. Biovea
Mergi