Pret redus!
PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsule Mărește

Flora Bifido Lacto+, 70 miliarde de bacterii probiotice 60 Capsule

Beneficii Flora Bifido Lacto+: Suplimentul nostru nutrițional conține 70 de miliarde de bacterii probiotice din 14 tulpini bacteriene biotice active pe capsulă. În plus, produsul este îmbogățit cu zinc.

Mai multe detalii


Pret: 115,00 lei Pret: 154,00 lei Pret: -39,00 lei

Produs nou

VB1621

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Flora Bifido Lacto+, 70 miliarde de bacterii probiotice din 14 tulpini bacteriene biotice active, 60 Capsule

Flora Bifido Lacto plus Zinc

Suplimentul nostru nutrițional conține 70 de miliarde de bacterii probiotice din 14 tulpini bacteriene biotice active pe capsulă. În plus, produsul este îmbogățit cu zinc. Datorită microcapsulării, materiile prime se desfășoară complet în organism, deoarece durata șederii este extinsă. Bifidobacteriile aparțin genului bacterian Bifidobacterium și familiei Bifidobacteriaceae. Nu se mișcă activ și nu formează spori. Bacteriile tijei sunt predominant anaerobe și adesea sub formă de club. Sunt similare cu Corynebacteria. Bifidobacteriile servesc prin fermentare pentru a produce produse lactate, de exemplu pentru brânză sau lapte bifidus, o formă de lapte gros. Tulpinile bacteriene incluse sunt: ​​Lactobacillus acidophilus, Lactobacillushelveticus, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacteriumbifidum, Bifidobacterium longum și Bifidobacterium adolescentis Lactococcus lactis susp lactis.

Flora noastră intestinală naturală constă din 400 până la 500 de tipuri diferite de microorganisme, care se găsesc în principal în intestinul gros. Intestinul conține bacterii sănătoase și patogene. Proporția pentru o distribuție sănătoasă ar trebui să fie în jur de 85% până la 15%. De asemenea, intestinul conține aproximativ 80% din întregul sistem imunitar.

100% vegan și fără aditivi

Capsulele Flora Bifido Lacto + sunt desigur lipsite de inginerie genetică, fără gluten, fără umpluturi și fără nano. În plus, nu necesită conservanți. În plus, capsulele sunt vegane. Se folosesc doar materii prime naturale, bacteriile sunt cultivate complet vegane.

Proprietățile si beneficiile suplimentului alimentar:

    70 miliarde de culturi bacteriene biotice active

    microîncapsulată

    Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

    Zincul contribuie la sinteza normală a proteinelor

    Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, acizilor grași și a acidului

    Zincul are o funcție în diviziunea celulară

    Zincul contribuie la sinteza normală a ADN-ului

    Zincul ajută la menținerea nivelului normal de tes-tosteron în sânge

    Zincul contribuie la fertilitatea și reproducerea normală

    Zincul ajută la menținerea normală a părului, pielii, unghiilor, oaselor și vederii

    Zincul contribuie la funcția cognitivă normală

    Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților

    Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A

    Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

    fără inginerie genetică

    Fără conservanți

    Bacteriile sunt cultivate complet vegane

Flora Bifido Lacto + este produsă în conformitate cu prevederile stricte ale standardului GMP la locurile de producție certificate.

Prospect Flora Bifido Lacto+

Mod de administrare: Consumați 1 capsulă VEGAN zilnic cu multă apă sau suc.

Supliment alimentar (NEM) cu 14 culturi de bacterii biotice microencapsulate diferite și zinc oligoelemente.

Compozitie: 14 tulpini bacteriene biotice microcapsulate 5000000000 CFU (unități formatoare de colonii).

Ingrediente: 14 microîncapsulat, bacteria biotice tulpini (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium adolescentis Lactococcus lactis susp lactită) (vegan) (57%), fibre vegetale cu agent de acoperire (capsulă), gluconat de zinc (vegan), agent de eliberare carbonat de calciu (vegan), agent de eliberare dioxid de siliciu (vegan).

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Acest produs nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Forma Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul imunitar
Tip administrare Cale orala
Tip ambalaj Flacon
Set Nu
Beneficii Absorbtie rapida
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 60
Tip produs supliment alimentar
Ingrediente principale Bacterii probiotice
Forma/Textura Capsule
Numar bucati/set 60

Spune-ne părerea ta!

Flora Bifido Lacto+, 70 miliarde de bacterii probiotice 60 Capsule

Flora Bifido Lacto+, 70 miliarde de bacterii probiotice 60 Capsule

Beneficii Flora Bifido Lacto+: Suplimentul nostru nutrițional conține 70 de miliarde de bacterii probiotice din 14 tulpini bacteriene biotice active pe capsulă. În plus, produsul este îmbogățit cu zinc.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi