Promotie!
GH Max - 180 Pastile Universal Nutrition, creste Tes-tosteronul, prospect, pret, efecte, pareri, rezultate Mărește

Universal Nutrition GH Max - 180 Pastile

Beneficii GH Max: creste natural nivelul de hormoni, creste masa musculara, dezvolta densitatea musculara, imbuntateste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si forta, stimuleaza productia hormonului de crestere prin selectarea unei combinatii de substante, vitamine, steroli vegetali, bor si alte elemente nutritive naturale.

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 166,00 lei Pret: -27,00 lei

Produs nou

GH-Max180Pastile

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

GH Max - 180 Pastile

Beneficii GH MAX:

  • Ajuta la cresterea masei musculara
  • Scade depunerile de grasime corporala
  • Stimuleaza productia hormonului de crestere prin selectarea unei combinatii de substante, vitamine, steroli vegetali, bor si alte elemente nutritive naturale
  • Asigura o combinatie de Arginina si Ornitina dovedita farmaceutic in raport de 2:1

Gh MAX este un puternic anabolizant natural care stimuleaza productia hormonului de crestere, creste masa musculara, actioneaza anti-catabolic si previne degradarea musculara in urma antrenamentelor intense.     

Productia hormonului uman de crestere scade dupa 30 de ani de viata la barbati, dar desigur el poate fi marit natural prin antrenamente cu greutati, exercitii fizice, prin alimentatie sau prin suplimente alimentare. Stimularea in mod natural a productiei de hormon de crestere este cea mai eficienta modalitate de a imbunatati performanta, puterea si sanatatea omului fara efectele secundare pe care hormonii de crestere anabolizanti le aduc pe baze sintetice sau extrase.

Hormonul de crestere sau hormonul de crestere uman (HGH) - utilizarea lor in cea mai mare parte aduce o razbunare culturistilor profesionisti de astazi. Unul dintre cei mai anabolizanti hormoni, GH sau somatropina, este hormonul peptidic (un grup de 191 aminoacizi interconectati intr-o anumita ordine produsa de glanda hipofiza pe parcursul zilei in cicluri periodice). Printre efectele sale anabolice / anti-catabolice este inclusa cresterea retentiei de azot, imbunatatirea sintezei proteinelor si scaderea catabolismului proteic. GH poate chiar sa contribuie la arderea grasimilor prin lipoliza si asta datorita schimbarii productiei de energie prin utilizarea grasimii.

Prospect GH Max:

Mod de administrare: Luati 6 tablele pe zi pe stomacul gol, 4 tablete neaparat inainte de antrenament si alte 2 inainte de culcare. In zilele fara antrenament luati 2 tablete dimineata, 2 la pranz si 2 inainte de culcare.

Compozitie:

Factori Nutritionali

1 doza (6 capsule)

Vitamina C (ascorbic acid)

100 mg

Vitamina B6 (pyridoxine HCI)

20 mg

L-Arginine-alpha-ketoglutarate

5 g

L-Ornithine HCI

2,5 g

Plant sterols (Beta-Sitosterol)

100 mg

Carnitina (L-carnitina fumarat)

100 mg

Gamma Oryzanol (din orez)

50 mg

 

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate180
Ingrediente principaleL-Arginina

Spune-ne părerea ta!

Universal Nutrition GH Max - 180 Pastile

Universal Nutrition GH Max - 180 Pastile

Beneficii GH Max: creste natural nivelul de hormoni, creste masa musculara, dezvolta densitatea musculara, imbuntateste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si forta, stimuleaza productia hormonului de crestere prin selectarea unei combinatii de substante, vitamine, steroli vegetali, bor si alte elemente nutritive naturale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Universal Nutrition GH Max - 180 Pastile

Universal Nutrition GH Max - 180 Pastile

lei127.52 in_stock! Beneficii GH Max: creste natural nivelul de hormoni, creste masa musculara, dezvolta densitatea musculara, imbuntateste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si forta, stimuleaza productia hormonului de crestere prin selectarea unei combinatii de substante, vitamine, steroli vegetali, bor si alte elemente nutritive naturale. Universal Nutrition
Mergi