Pret redus!
Caffeine 200 mg 110 Tablete, inlocuitor cafea, cofeina, vigilenta, treaza toata noaptea Mărește

OstroVit Caffeine 200 mg 110 Tablete

Beneficii Cafeina: Inlocuitor excelent pentru cafea, ofera multa energie, ajuta la arderea grasimilor, amelioreaza durerea musculara, ajuta sa va mentineti treaz, creste forța și puterea musculară, mai multă energie, mai multă vigilență și mai puțină oboseală

Mai multe detalii


Pret: 25,00 lei Pret: 35,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

OstroVit-Caffeine

Optiuni Valabile:

Caffeine 200 mg 110 Tablete

OstroVit Caffeine 200 este suplimentul dietetic de cea mai inalta calitate care contine cofeina. Produsul a fost creat pentru toate persoanele care au nevoie de stimulare. Produsul este recomandat in special sportivilor, soferilor si persoanelor care au nevoie de o injectie suplimentara de energie in timpul studiului sau al muncii. Un comprimat contine 200 mg cafeina pura.

    200 mg cofeina intr-un comprimat

    110 comprimate in flacon!

    110 portii!

 

OstroVit Caffeina 200

Aceasta substanta este apreciata datorita efectului sau stimulant. Cofeina functioneaza prin stimularea sistemului nervos central, cresterea concentratiei si imbunatatirea starii de spirit. Ba mai mult, cofeina accelereaza activitatea inimii, creste rezistenta contractiei si creste rata metabolica. Cofeina are proprietati stimulante actionând asupra cortexului cerebral. Reduce oboseala si uzura si prelungeste timpul de concentrare si o focusare mai buna.

OstroVit Caffeina 200 proprietati

    Ajuta la accelerarea metabolismului

    Stimuleaza, adauga energie

    Sustine reducerea grasimilor excesive din corp

    Ajuta la cresterea functiilor mentale

    Intârzie oboseala fizica si psihica in timpul antrenamentului

Prospect Cafeina

Mod de administrare: Consumati o portie (1 comprimat) pe zi, inainte de antrenament.

Nu este recomandat sa luati cafeina dupa ora 18:00.

1 comprimat contine Cafeina Anhidra 200 mg.

 

Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul nervos
Tip administrare Cale orala
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 100
Ingrediente principale Cofeina

Spune-ne părerea ta!

OstroVit Caffeine 200 mg 110 Tablete

OstroVit Caffeine 200 mg 110 Tablete

Beneficii Cafeina: Inlocuitor excelent pentru cafea, ofera multa energie, ajuta la arderea grasimilor, amelioreaza durerea musculara, ajuta sa va mentineti treaz, creste forța și puterea musculară, mai multă energie, mai multă vigilență și mai puțină oboseală

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi