Promotie!
L-Carnosina 500mg 60 Capsule Mărește

L-Carnosina 500mg 60 Capsule

Beneficii L-Carnosina: Intareste imunitatea și reduceți inflamația. Promovarea vindecării rănilor, protejarea împotriva daunelor cauzate de radiații și reversarea sindromului post-radiații. Are aplicații potențiale pentru tratarea arsurilor, rănilor după intervenții chirurgicale sau în timpul pregătirii nutriționale pentru intervenții chirurgicale.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-3227

Optiuni Valabile:

L-Carnosina 500mg 60 Capsule

L-Carnosine: Îmbunătățește aspectul general și longevitatea

 

S-a arătat că L-Carnosina poate fi utilă pentru:

 

• Intareste imunitatea și reduceți inflamația

• Promovarea vindecării rănilor, protejarea împotriva daunelor cauzate de radiații și reversarea sindromului post-radiații

• Are aplicații potențiale pentru tratarea arsurilor, rănilor după intervenții chirurgicale sau în timpul pregătirii nutriționale pentru intervenții chirurgicale

• Protejați-vă împotriva formării ulcerelor gastrice și ajutați la vindecarea ulcerilor existente

• Reducerea sau prevenirea deteriorării celulelor cauzate de beta amiloid, substanța găsită în creierul bolnavilor de boală Alzheimer

• Protejați împotriva formării cataractei

• Reducerea efectelor deteriorării glucozei și oxidării proteinelor

• Inhibarea (sau inversarea) glicozilării și încetinirea efectelor nocive și pro-îmbătrânire ale consumului de carbohidrați

• Creșteți forța și rezistența musculară

 

Ce este L-Carnosina?

 

L-Carnosine este o peptidă mică care conține doi aminoacizi, beta-alanină și histidină. Se găsește în concentrații relativ mari în mai multe țesuturi ale corpului, în special în mușchii scheletici, în mușchii cardiaci și în creier. Lucrul remarcabil este că acești doi aminoacizi funcționează mult mai eficient decât ar fi făcut dacă nu s-ar fi combinat pentru a forma L-Carnosine în primul rând. În timp ce este încă combinată, are abilitatea unică de a întineri celulele - pentru a face celulele vechi mai tinere și pentru a-și extinde ciclul de viață. L-carnosina este singurul compus disponibil în comerț care posedă această abilitate foarte rară și unică.

 

Ce face L-Carnosina?

 

Suplimentele nutritive L-Carnosine au fost foarte populare printre sportivii și culturisti, în special pentru îmbunătățirea oboselii musculare. L-carnosina fiind considerată acum unul dintre cele mai importante suplimente pentru longevitate pe baza proprietăților sale. Are proprietăți antioxidante puternice și specifice, protejează împotriva radiațiilor, îmbunătățește funcția inimii și promovează recuperarea de la răni.

 

Când luați L-Carnosine în mod regulat, vă veți simți mai bine și mai tânăr în toate privințele. Capacitatea unică a L-Carnosinei de a repara celulele, de a le proteja și de a crește eficacitatea a numeroși alți compuși din organism înseamnă că efectele lor sunt numeroase și remarcabile.

 

Prospect L-Carnosine

Portie: 1 capsulă

Porții pe container: 60

 

Cantitate per porție

• L-Carnosina 500 mg

 

Alte ingrediente: celuloză, capsulă derivată din plante, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

 

Greutate netă: 53,6 g

Produsul Vegan

 

Mod administrare: Luați 1 până la 3 capsule zilnic dupa masa sau după recomandările medicului dumneavoastră.

 

Avertisment: Dacă sunteți însărcinată, puteți rămâne gravidă sau alăptați, consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs.

Notă 
Adina 12/18/2017

il folosesc la sala

Pentru sala este bun

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  L-Carnosina 500mg 60 Capsule

  L-Carnosina 500mg 60 Capsule

  Beneficii L-Carnosina: Intareste imunitatea și reduceți inflamația. Promovarea vindecării rănilor, protejarea împotriva daunelor cauzate de radiații și reversarea sindromului post-radiații. Are aplicații potențiale pentru tratarea arsurilor, rănilor după intervenții chirurgicale sau în timpul pregătirii nutriționale pentru intervenții chirurgicale.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  L-Carnosina 500mg 60 Capsule

  L-Carnosina 500mg 60 Capsule

  lei90.83 out_of_stock! Beneficii L-Carnosina: Intareste imunitatea și reduceți inflamația. Promovarea vindecării rănilor, protejarea împotriva daunelor cauzate de radiații și reversarea sindromului post-radiații. Are aplicații potențiale pentru tratarea arsurilor, rănilor după intervenții chirurgicale sau în timpul pregătirii nutriționale pentru intervenții chirurgicale. Biovea
  L-Carnosina 500mg 60 Capsule 5 5 1
  Mergi