Natural Sterol Complex 90+10 pastile

Beneficii Natural Sterol Complex: creste natural nivelul de Tes-tosteron, creste masa musculara, dezvolta densitatea musculara, imbuntateste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si forta, alternativa naturala a steroizilor, noua formulă concentrată pentru a stimula creșterea mase musculare de la Universal Nutrition, creșteți masa musculara și densitatea!

Mai multe detalii


Pret: 85,00 lei Pret: 127,00 lei Pret: -42,00 lei

Produs nou

NaturalSterol-90pastile

Optiuni Valabile:

Natural Sterol Complex 90, 180 pastile Universal Nutrition

Beneficii Natural Sterol Complex

- Creste natural nivelul de Tes-tosteron

- Creste masa musculara

- Dezvolta densitatea musculara

- Imbuntateste sistemul imunitar

- Creste nivelul de energie si forta

- Alternativa naturala a steroizilor

Noua formulă concentrată pentru a stimula creșterea mase musculare de la Universal Nutrition!

Creșteți masa musculara și densitatea!

 

Steroizii pe cale orală sau cele care sunt injectate sunt derivați de tes-tosteron, un hormon foarte anabolic. Din moment ce steroizi provoca multe efecte secundare nedorite, stagiarii în zilele noastre să evite locul lor, folosind inlocuitori naturali, cum ar fi în Natural Sterol Complex de la Universal.

 

Natural Sterol Complex are 8 componente puternice si distincte: steroli din plante, aminoacizi, ingrediente cu rol energizant, acizi grasi esentiali, electroliti, ingrediente care sprijina performanta, vitamine si minerale importante. Toate aceste ingrediente iti vor sprijini organismul in forta si crestere in masa musculara.

Sterolii din plante au rolul de a regla functiile precum cele hormonale si cele ale sistemului imunitar. Toate acestea vă vor face mai mari și mai ferme într-o perioadă scurtă de timp.

 

Produsul universal conține activatori naturali, cum ar fi fara-tes-tosteron artificial din steroizi, care este interzisă.

 

Natural Sterol Complex are efecte anabolice puternice pentru a crește masa musculară

Universal Natural Sterol Complex contine unii steroli speciali, care inhiba receptorii de estrogen și prin urmare prin aceasta reducere a estrogenului, tes-tosteronul rămâne în această formă și nu face parte din aceasta pentru a deveni estrogen.

 

Celelalte componente ale Natural Sterol Complex susțin acțiunea sa de a mări masa musculară.

 

Acesta nu este un produs steroid și este legal spre vânzare!

 

Prospect Universal Natural Sterol Complex

Mod de administrare

Portia este de 3-6 tablete. Se administreaza 3-6 tablete pe zi, alaturi de micul dejun sau cu jumatate de ora inainte de antrenament sau alaturi de una din mese principale ale zilei.

Administrati suplimentul Natural Sterol Complex cu multa apa.

90, 180 Tablete

 

Serving Size 6 Tablets

Servings Per Container15

 

Amount Per Serving

% DV

Anabolic Sterol Complex

2,000 mg

*

Phytosterols (Beta Sitosterol; Stigmasterol; Campesterol; Mixed Sterols)

 

      

Tribulus Terrestris (fruit)

 

*

Kudzu (root)

 

*

Methoxyisoflavone

 

*

Beta Ecdysterone

 

*

5,7 Dihydroxyflavone

 

*

 

Mass And Density Blend

2,500 mg

*

Muria Puama

 

*

Stinging Nettle Root

 

*

Panax Ginseng (root)

 

*

Kola Nut (seed)

 

*

Cissus Quadrangularis (root)

 

*

White Button Mushroom (fruit)

 

*

Gymnema Sylvestre (leaf)

 

*

Eurycoma Longifolia (root)

 

*

Guarana (seed)

 

*

 

Opti-Phytonutrient Complex

2,000 mg

*

Alfalfa (leaf)

 

*

Milk Thistle (seed)

 

*

Spirulina (whole plant)

 

*

Dandelion Root

 

*

Garlic (bulb, sulfites)

 

*

Ginger Root

 

*

Licorice Root

 

*

Wheat Grass (leaf)

 

*

Saw Palmetto (fruit)

 

*

Celery Seed

 

*

Cayenne (fruit)

 

*

Chlorella

 

*

 

EFA Complex

Spune-ne părerea ta!

Natural Sterol Complex 90+10 pastile

Natural Sterol Complex 90+10 pastile

Beneficii Natural Sterol Complex: creste natural nivelul de Tes-tosteron, creste masa musculara, dezvolta densitatea musculara, imbuntateste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si forta, alternativa naturala a steroizilor, noua formulă concentrată pentru a stimula creșterea mase musculare de la Universal Nutrition, creșteți masa musculara și densitatea!

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Natural Sterol Complex 90+10 pastile

Natural Sterol Complex 90+10 pastile

lei77.98 in_stock! Beneficii Natural Sterol Complex: creste natural nivelul de Tes-tosteron, creste masa musculara, dezvolta densitatea musculara, imbuntateste sistemul imunitar, creste nivelul de energie si forta, alternativa naturala a steroizilor, noua formulă concentrată pentru a stimula creșterea mase musculare de la Universal Nutrition, creșteți masa musculara și densitatea! Universal Nutrition
Mergi