Pret redus!
Caffeine 100 Capsule - Scitec Nutrition Mărește

Scitec Caffeine 100 Capsule

Beneficii Cafeina: ajuta la slabit, imbunătăţeşte semnificativ performanţa, reduce durerile şi durerea musculară, stimuleaza sistemul nervos central, creste vigilenţa, creşte rata metabolică.

Mai multe detalii


Pret: 35,00 lei Pret: 49,00 lei Pret: -14,00 lei

Produs nou

SC0375

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Caffeine 100 Capsule - Scitec Nutrition

Beneficii Cafeina

- Imbunătăţeşte semnificativ performanţa

- Reduce durerile şi durerea musculară

- Stimuleaza sistemul nervos central

- Creste vigilenţa

- Creste concentrarea mentală

- Creşte rata metabolică

 

La om, cafeina acționează ca un stimulent al sistemului nervos central. Acesta se găsește în multe alimente și băuturi, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată, unele băuturi răcoritoare și altele, făcându-l cel mai utilizat pe scară largă substanțe psihoactive.

 

Cofeina se găsește în mai mult de 60 de plante care cresc în Africa și America de Sud.

Cuvântul "cofeină" provine din cuvântul arab pentru "gawah". Conform legendei, arabii primii au inceput sa o foloseasca acum 1000 de ani ca o băutură de la frunzele arborelui de cafea. Utilizata in Arabia de Sud de băuturi care conțin cafeină, răspândite în întreaga lume islamică, și de acolo spre Europa.

 

Astăzi Cafeina se gaseste in cafea, ceai, cacao, ciocolată, unele băuturi răcoritoare, precum și în cele mai multe bauturi energizante și stimulente.

 

Cofeina este o substanță a grupului de alcaloizi (compus organic care conține azot, de obicei de origine vegetală).

A fost izolat chimic în 1820. Se caracterizează prin efectul stimulativ și diuretic.

 

Este complet absorbit de organism timp de aproximativ 30-45 de minute, după care durează 3 până la 6 ore. Atunci când se utilizează cantități mai mari, concentrația substanței în sânge crește, iar retenția în organism este prelungită. Acest lucru poate duce la consecințe neplăcute.

 

Cofeina acționează ca un stimulant asupra sistemului nervos central, inimii, stomacului, diurezei.

Atunci când în interiorul corpului, cofeina determină constricția vaselor de sânge din creier, stimulează măduva spinării și de respirație centrală în mezencefal, sensibilitatea senzorială a crescut, starea de spirit și performanța fizică.

 

Prospect Caffeine

Mod de administrare:  Preferabil se administrează de două ori pe zi, dimineaţa şi la prânz.

La început recomandăm de la 1-4 capsule (sau 4-5 mg/ kg corporal) cu 30 - 60 minute înainte de antrenament sau orice activitate care necesită concentrare si focus.

Se poate administra cu orice lichid.

Limitati utilizarea de medicamente care conțin cafeină, alimente, băuturi în timpul tratamentului cu acest produs, deoarece prea multa cofeina poate provoca nervozitate, iritabilitate, insomnie si, ocazional, batai rapide ale inimii.  Nu utilizați dacă aveți diabet zaharat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu este recomandat să luați cafeină după ora 18:00.

Spune-ne părerea ta!

Scitec Caffeine 100 Capsule

Scitec Caffeine 100 Capsule

Beneficii Cafeina: ajuta la slabit, imbunătăţeşte semnificativ performanţa, reduce durerile şi durerea musculară, stimuleaza sistemul nervos central, creste vigilenţa, creşte rata metabolică.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec Caffeine 100 Capsule

Scitec Caffeine 100 Capsule

lei32.11 in_stock! Beneficii Cafeina: ajuta la slabit, imbunătăţeşte semnificativ performanţa, reduce durerile şi durerea musculară, stimuleaza sistemul nervos central, creste vigilenţa, creşte rata metabolică. SCITEC NUTRITION
Mergi