Pret redus!
Amok 60 capsule, OLIMP Mărește

Amok 60 capsule, OLIMP

Beneficii AMOK: ofera rezistenta in timpul antrenamentelor intense, ofera motivatie extrema, ofera rezistenta indelungata, adaos de cafeina si extract de ginseng, adaos de vitamine si minerale, intensifica regenerarea musculara, produce energie intensa, ofera un plus de energie.

Mai multe detalii


Produs nou

OLM3049

Optiuni Valabile:

OLIMP AMOK 60 capsule

Amok 60 capsule, OLIMP

Beneficii AMOK:

- Ofera rezistenta in timpul antrenamentelor intense

- Ofera motivatie extrema

- Ofera rezistenta indelungata

- Adaos de cafeina si extract de ginseng

- Adaos de vitamine si minerale

- Intensifica regenerarea musculara

- Produce energie intensa

- Ofera un plus de energie

 

Este un adevarat ucigas; a fost creat pentru a furniza o puternica motivare si rezistenta, care se vo manifesta printr-o furie salbatica si un val arzator de energie prin tot corpul tau dupa ce il vei lua si pe toata durata antrenamentului.

Produs unic ce conține cantități precis selectate de beta-alanină și taurina îmbogățit cu o doza de spargere 1,3,7-Trimethylxanthine, care, în ultimii ani, este utilizat în produsele de elită pentru cei mai exigenti atleti. Vitaminele și mineralele adăugate la acest produs contribuie la cursul normal al multor procese din organism. Vitamina B6 și magneziu contribuie la metabolismul energetic normal.

OLIMP AMOK este destinat pentru adulți care fac efort fizic, oameni activi, în special pentru cei care se fac antrenamente în arte marțiale (kickboxing, MMA, etc), în cazul în care pentru a fi invingator este necesara o activitate fizică ridicată. Acest produs este luat înaintea celor mai extenuante antrenamente, curse și în timpul exercițiilor intensive.

Prospect AMOK

Instrucțiuni de utilizare: Până la 70 kg greutate dvs - luați 1 capsulă aproximativ 30 de minute înainte de activitatea fizică și peste 70 kg - luați 2 capsule cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea fizică.

Luați cantități mari de lichid în timpul administrarii.

Compozitie:

60 Capsules

Amok

Serving Size: 2 caps

Servings Per Container: 30

 

Amount per serving

 

Calories

9

Protein

2.2 g

Carbohydrates

0 g

Fat

< 0.02 g

Fibre 

0 g

Sodium 

0 g

Taurine

550 mg

L-Tyrosine

500 mg

Beta-alanine

350 mg

1.3.7-Trimethylxanthine (caffeine)

300 mg

Panax Ginseng extract

200 mg

Magnesium

150 mg

Vitamin B6

3.5 mg

 

Other Ingredients:  

21,1% taurine, 19,2% L-tyrosine, 13,4% beta-alanine, magnesium oxide, caffeine anhydrous, guarana extract (Paullinia cupana Kunth., 22% caffeine), Korean Panax ginseng extract, pyridoxine hydrochloride - vit. B6, bulking agent - microcrystalline cellulose, anti-caking agent - magnesium stearate, capsule (gelatin, colour: E 171). 

 

Spune-ne părerea ta!

Amok 60 capsule, OLIMP

Amok 60 capsule, OLIMP

Beneficii AMOK: ofera rezistenta in timpul antrenamentelor intense, ofera motivatie extrema, ofera rezistenta indelungata, adaos de cafeina si extract de ginseng, adaos de vitamine si minerale, intensifica regenerarea musculara, produce energie intensa, ofera un plus de energie.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Amok 60 capsule, OLIMP

Amok 60 capsule, OLIMP

lei59.63 out_of_stock! Beneficii AMOK: ofera rezistenta in timpul antrenamentelor intense, ofera motivatie extrema, ofera rezistenta indelungata, adaos de cafeina si extract de ginseng, adaos de vitamine si minerale, intensifica regenerarea musculara, produce energie intensa, ofera un plus de energie. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi