Pret redus!
Anabol Max - cu ZMA - 950 mg - 90 Capsule Mărește

Anabol Max - cu ZMA - 950 mg - 90 Capsule

Proprietățile suplimentului alimentar: zincul contribuie la un metabolism normal al carbohidraților, magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor, magneziul contribuie la o sinteză normală a proteinelor, conține Rhodiola rosea, pulbere de rădăcină maca și extract de yam, conține Tribulus terrestris.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 155,00 lei Pret: -46,00 lei

Produs nou

VS0082

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Anabol Max - cu ZMA - 950 mg - 90 Capsule

Anabol Max - Amplificare puternică a mușchilor.

Anabol Max a fost dezvoltat de echipa noastră de cercetare și se bazează pe patru amestecuri diferite.

Primul amestec conține: Tribulus terrestris (40% saponine), Testofen - Extract de semințe de Fenugreek 10: 1 (50% Fenuside), Muira Puama (Ptychopetalumolacoides) și Extract de rădăcină de Yam.

Al doilea amestec conține: extract de trifoi roșu (8% izoflavone) (trifolium pratense), crizină, quercetină și extract de broccoli (diindolilmetan (DIM).

Al treilea amestec conține: Rhodiola rosea (3% rosavin), pulbere de rădăcină maca (Lepidiummeyenii) și extract de fructe de pădure de palmetto (45% acizi grași).

Al patrulea amestec conține: zinc (gluconat de zinc), magneziu (carbonat de magneziu) și vitamina B6 (piridoxină HCl).

Proprietățile suplimentului alimentar:

- Zincul contribuie la un metabolism normal al carbohidraților

- Magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor

- Magneziul contribuie la o sinteză normală a proteinelor

- Conține Rhodiola rosea, pulbere de rădăcină maca și extract de yam

conține Tribulus terrestris

- Activitatea fizică regulată și o dietă controlată sunt condiții importante pentru succesul personal!

Prospect Anabol Max:

Mod de administrare: Luați 3 capsule zilnic direct după ultima masă înainte de a merge la culcare cu un pahar cu apă.

Supliment alimentar (NEM).

Acest produs nu este un medicament.

Aportul recomandat de 3 capsule conține:

VALORI NUTRIȚIONALE

Consumul zilnic

Procentul cantității de referință în funcție de DZR*

Formula complexului ZMA: zinc (gluconat de zinc) 15 mg, magneziu (carbonat de magneziu) 225 mg, vitamina B6 (piridoxină-HCl) 36 mg

276 mg

-

Amestec: Rhodiola rosea (3% rozavin) 90 mg, pulbere de rădăcină maca (Lepidium meyenii) 300 mg, extract de fructe de pădure de palmetto (45% acizi grași) 150 mg

540 mg

-

Formula anabolică: Tribulus Terrestris (40 mg Protodioscin) (40% saponine) 210 mg, Testofen - Extract de semințe de Fenugreek 10: 1 (50% Fenuside) 150mg, Muira Puama (Ptychopetalum olacoides 150mg, Yamswur

660 mg

-

Amestec: Extract de trifoi roșu (8% izoflavone) (Trifolium pratense) 60 mg, Chrusin 60 mg, Quercetin 90 mg, Extract de broccoli (Diindolilmetan (DIM)) 150 mg

360 mg

-

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Alte ingrediente: Gelatină, Maltrodextrină, Stearat de magneziu.

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Depozitați la îndemâna copiilor mici.

FormaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Tip ambalajFlacon
SetNu
BeneficiiAbsorbtie rapida
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaCapsule
Ingrediente principaleTribulus Terrestris
Numar bucati/set90

Spune-ne părerea ta!

Anabol Max - cu ZMA - 950 mg - 90 Capsule

Anabol Max - cu ZMA - 950 mg - 90 Capsule

Proprietățile suplimentului alimentar: zincul contribuie la un metabolism normal al carbohidraților, magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor, magneziul contribuie la o sinteză normală a proteinelor, conține Rhodiola rosea, pulbere de rădăcină maca și extract de yam, conține Tribulus terrestris.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi