Nou Promotie!
NADH 20 mg 30 Tablete, Nicotinamide adenine dinucleotide, pret, prospect, efecte, pareri, doze, beneficii Mărește

NADH 20 mg 30 Tablete

Beneficii NADH: este esențial pentru producerea de energie, eficacitate clinică testată pentru sindromul de oboseală cronică, pacienții cu CFS care iau NADH sunt de patru ori mai susceptibili de a se îmbunătăți decât cei care iau un placebo.

Mai multe detalii


Pret: 189,00 lei Pret: 280,00 lei Pret: -91,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-009759

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

NADH 20mg 30 Tablete

NADH: Promovează energia fizică îmbunătățită și claritatea mentală!

Beneficii NADH

• Este esențial pentru producerea de energie

• Eficacitate clinică testată pentru sindromul de oboseală cronică

• Pacienții cu CFS care iau NADH sunt de patru ori mai susceptibili de a se îmbunătăți decât cei care iau un placebo

- Promovează transmițătorii creierului dopamină și norepinefrină
- Oferă o explozie puternică de energie pentru a ajuta la combaterea oboselii
- Oferă 20 mg într-un comprimat cu absorbție orală cu acțiune rapidă

Ce este NADH?

NADH este o formulă unică care ajută la creșterea energiei la nivel celular. Stresul de zi cu zi vă poate face să vă simțiți obosiți. O moleculă de NADH creează 3 molecule de ATP, care creează energia necesară celulelor. Un energizant non-stimulent, NADH este stabilizat cu clorofila, o alternativă naturală față de alți stabilizatori de zahăr de pe piață. Un stabilizator pe bază de clorofila ajută la promovarea absorbției optime a NADH și asigură o durată de depozitare eficientă și lungă. Cercetările preliminare indică faptul că NADH este un antioxidant puternic care poate ajuta la susținerea sănătății cardiovasculare. NADH poate ajuta la îmbunătățirea echilibrului emoțional și emoțional, pentru a promova vitalitatea și pentru a compensa oboseala ocazională.

NADH este un mod natural de a vă energiza corpul. NADH, cunoscut și ca Coenzima 1, se găsește în toate celulele vii. Este o formă foarte specializată de vitamina B-niacină.

 

Ce este energia celulară?

Fiecare dintre celulele corpului conține o energie electrică numită mitocondrie. O serie de reacții numite lanțul de transfer de electroni de energie au loc în mitocondrii pentru a produce energie celulară sub formă de ATP. NADH joacă un rol-cheie în acest proces. Inima, creierul și alte celule care necesită producție de energie înaltă conțin de obicei mai mult NADH pentru a susține nevoile energetice mai mari.

 

Cum funcționează NADH?

NADH este un cofactor vital în producția de energie celulară. NADH intact stabilizat pare să funcționeze prin introducerea celulelor "obosite" pentru a promova producerea de energie celulară sub formă de ATP. Nivelurile NADH par a fi afectate de exerciții, malnutriție și vârstă. Trebuie remarcat faptul că unul dintre cele mai izbitoare efecte ale antrenamentului exercitării implică o creștere a capacității organismului de a procesa NADH, sugerând că celulele sportivilor instruiți sa simta odihnă mai mult timp, chiar și în condiții de exerciții lungi și intense.

 

De ce să luați NADH?

Sanatatea inimii: Cercetările preliminare sugerează că NADH este un antioxidant puternic care poate stimula producția de dopamină în organism și poate contribui la susținerea sănătății cardiovasculare.

Energie: pentru sportivi, sa demonstrat că NADH îmbunătățește semnificativ performanța, stimulează capacitatea mentală, vigilența și capacitatea de a reacționa la stres. NADH este foarte sigur și eficient, nu este toxic chiar și în concentrații mari și nu are efecte secundare cunoscute. NADH poate crește producția de energie celulară și poate, de asemenea, să extindă durata de viață a celulelor. Chiar sportivii cu experienta au descoperit că NADH a contribuit la îmbunătățirea performanțelor atletice și a capacității de oxigen.

 

Sensibilitate mentală: NADH scanează procesul de transformare a alimentelor în apa și energia pe care corpurile noastre trebuie să le sustina și sa dovedit a crește capacitatea de oxigen și de a asigura o mai mare acuitate mentală și vigilență.

 

Există efecte secundare ale NADH sau interacțiuni?

La momentul redactarii, nu au existat interacțiuni medicamentoase bine cunoscute cu NADH.

 

Prospect NADH

Mod administrare: Ca supliment alimentar, așezați un comprimat sub limbă și lăsați să se dizolve. Limitați înghițirea până când comprimatul s-a dizolvat complet.

Așteptați 30 de minute înainte de a mânca.

Portii de servire: 1 comprimat

Porții pe flacon: 30

Compozitia pe servire:

• NADH Micro (nicotinamidă adenină dinucleotidă-hidrură) 20 mg

Alte ingrediente: D-manitol, bicarbonat de sodiu, colidan, aromă naturală de mentă, stearat de magneziu, clorofilă.
AVERTIZARE: Nu luați acest produs dacă sunteți gravidă sau alăptați.

FormaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Tip ambalajFlacon
SetNu
BeneficiiAbsorbtie rapida
Proprietati100% NATURAL
Cantitate30
Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaTablete
Ingrediente principaleNADH
Numar bucati/set30

Spune-ne părerea ta!

NADH 20 mg 30 Tablete

NADH 20 mg 30 Tablete

Beneficii NADH: este esențial pentru producerea de energie, eficacitate clinică testată pentru sindromul de oboseală cronică, pacienții cu CFS care iau NADH sunt de patru ori mai susceptibili de a se îmbunătăți decât cei care iau un placebo.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi