Pret redus!
D-Riboza Pudra 250 de grame Mărește

Raw Powders D-Riboza Pudra 250 de grame

Beneficii D'Riboza: ajuta recuperarea rezervelor de energie din celulele dvs. Poate îmbunătăți funcția inimii la persoanele cu boli de inimă, poate îmbunătăți simptomele anumitor tulburări de durere, poate ajuta la performanța exercițiilor.

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 170,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

RawPowders-D-Riboza

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

D-Riboza Pudra 250 de grame

Raw Powders ™ oferă pulbere de D-Riboza pură!

Beneficii D'Riboza:

- Vă poate ajuta recuperarea rezervelor de energie din celulele dvs.

- Poate îmbunătăți funcția inimii la persoanele cu boli de inimă

- Poate îmbunătăți simptomele anumitor tulburări de durere

- Poate ajuta la performanța exercițiilor

- Poate îmbunătăți funcția musculară

Ce este D-Riboza?

D-riboza este un zahăr implicat în producerea de energie în organism și este, de asemenea, baza structurală a ADN-ului și ARN-ului. Este frecvent utilizat pentru a ajuta in czul bolilor de inimă și sindromul de oboseală cronică. D-riboza este un carbohidrat și un zahăr produse în mod natural de organism. Cercetările indică faptul că ajuta benefic asupra sănătatii inimii și poate crește energia în timpul exercițiilor fizice. Furnizorii de servicii medicale administrează uneori riboză intravenoasă (prin IV) ca parte a unei proceduri imagistice utilizate pentru a măsura întinderea mușchilor cardiaci deteriorați la persoanele cu boală coronariană. Ribose a fost, de asemenea, utilizat intravenos la pacienții cu MAD pentru a preveni simptome precum crampe, durere și rigiditate.

De ce D-Ribose?

D-Ribose poate îmbunătăți performanța atletică și capacitatea de a exersa prin stimularea energiei musculare și folosită ca supliment post-workout, cu toate acestea, sunt necesare cercetări suplimentare.

AVERTIZARE:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigiliul de siguranță este rupt.

Prospect D-Riboza

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați 5 grame (1 cupa) de trei ori pe zi, împreună cu mesele. Cupa este inclusa!

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs este destinat să fie utilizat alături de un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate250
Ingrediente principaleD-Riboza
Greutate250 g

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders D-Riboza Pudra 250 de grame

Raw Powders D-Riboza Pudra 250 de grame

Beneficii D'Riboza: ajuta recuperarea rezervelor de energie din celulele dvs. Poate îmbunătăți funcția inimii la persoanele cu boli de inimă, poate îmbunătăți simptomele anumitor tulburări de durere, poate ajuta la performanța exercițiilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders D-Riboza Pudra 250 de grame

Raw Powders D-Riboza Pudra 250 de grame

lei127.52 in_stock! Beneficii D'Riboza: ajuta recuperarea rezervelor de energie din celulele dvs. Poate îmbunătăți funcția inimii la persoanele cu boli de inimă, poate îmbunătăți simptomele anumitor tulburări de durere, poate ajuta la performanța exercițiilor. Raw Powders
Mergi