Ginseng lichid picaturi (1oz) 30ml

Contine: Ginseng American, Ginseng Chinezesc, Ginseng Asiatic, Ginseng Siberian.
Beneficii Ginseng picaturi: îmbunătățeste disfuncția erectilă, sprijină niveluri optime de energie, promovează îmbunătățirea focalizării si a sănătății creierului, formulă lichida pură din plante, antioxidant puternic care poate reduce inflamația, combaterea oboselii și creșterea nivelului de energie.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Ginseng lichid picaturi (1oz) 30ml

Beneficii Ginseng picaturi:

• Ar putea îmbunătăți disfuncția erectilă

• Sprijină niveluri optime de energie

• Promovează îmbunătățirea focalizării si a sănătății creierului

• Formulă lichida pură din plante

• Antioxidant puternic care poate reduce inflamația

• Poate oferi beneficii funcților creierului

• Poate stimula sistemul imunitar

• Combaterea oboselii și creșterea nivelului de energie

Ginsengul a reprezentat o bază în istorie în medicina tradițională chineză și indiană, iar astăzi ginsengul este încă utilizat în mod obișnuit in medicina naturista pentru a stimula în mod natural nivelul de energie, sprijinind în același timp sănătatea generală. BIOVEA Ginseng lichid picaturi se face cu mai mult de șapte ingrediente puternice, pe bază de plante care susțin si ajuta organismul pe deplin ridicand nivelurile energetice și sustine sănătatea creierului.

De ce să folosiți Ginseng lichid picaturi?

Ginseng lichid picaturi combină ingrediente unice pentru a oferi energia finală, sistemul nervos și suportul creierului. Ingredientele cheie din complexul lichidul de ginseng includ:

Eleuthero Radacina sau Ginseng Siberian: pentru a sprijini capacitatea organismului de a se adapta si prospera in momente de stres.

Rădăcină de ginseng chinezesc roșu: pentru a stimula în mod natural energia și vitalitatea.

Rădăcină de ginseng american: pentru a susține claritatea și energia mentală.

Licorice (lemn dulce) rădăcină: pentru a sprijini starea de spirit & funcțiile suprarenale.

Ginkgo frunze: pentru a susține funcția optimă a creierului.

Fo-Ti Radacina: pentru a susține funcțiile suprarenale și imunitatea.

Codonopsis Root (Ginseng salbatic): să susțină sănătatea celulelor roșii din sânge.

Radacina proaspata de ghimbir: pentru a susține digestia sănătoasă.

Ce face Ginseng lichid picaturi de la BIOVEAsa fie mai bun?

Ginseng rosu siberian radacina extract capsule

Cu ingrediente de cea mai înaltă calitate derivate din sursa naturală, BIOVEA oferă produse ultra-pure, cu potențial ridicat. Produsele BIOVEA sunt proiectate cu cele mai avansate ingrediente pure, formulate pentru o absorbție maximă. Ingredientele de înaltă calitate, pure și potente maximizează beneficiile produselor nutritive si celorlalte suplimente nutritive.

Beneficii importante ale Ginsengului

1. Antioxidant puternic care poate reduce inflamația

Ginseng are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare benefice.

Unele studii clinice de testare au arătat că extractele de ginseng și compușii ginsenosidici pot inhiba inflamația și pot crește capacitatea antioxidantă în celule.

De exemplu, un studiu cu testare a constatat că extractul coreean de ginseng rosu a redus inflamația și îmbunătățit activitatea antioxidantă este cel al pielii de la persoanele cu eczemă.

Rezultatele sunt promițătoare la om, de asemenea.

Un studiu a investigat efectele faptului că 18 tineri sportivi de sex masculin iau 2 grame de extract de ginseng rosu coreean de trei ori pe zi timp de șapte zile.

Bărbații au avut apoi niveluri de anumiți markeri inflamatorii testate după efectuarea unui test de exerciții fizice. Aceste niveluri au fost semnificativ mai mici decât în ​​grupul placebo, cu o durată de până la 72 de ore după testare.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că grupul placebo a primit o plante medicinale diferite.

În cele din urmă, un studiu mai amplu a urmat 71 de femei din postmenopauză care au luat 3 grame de ginseng rosu sau un placebo zilnic timp de 12 săptămâni. Activitatea antioxidantă și markerii de stres oxidativ au fost apoi măsurați.

Cercetătorii au concluzionat că ginsengul roșu poate ajuta la reducerea stresului oxidativ prin creșterea activităților enzimatice antioxidante.

2. Poate oferi beneficii funcților creierului

Ginseng ul ar putea ajuta la îmbunătățirea funcțiilor creierului precum memoria, comportamentul și starea de spirit.

Unele studii de cercetare cu persoane de testare și pe animale arată că componentele din ginseng, cum ar fi ginsenosidele și compusul K, ar putea proteja creierul împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

Un studiu a urmat 30 de oameni sănătoși care au consumat zilnic 200 mg de ginseng Panax timp de patru săptămâni. La sfarsitul studiului, au aratat imbunatatiri in sanatatea mintala, functionarea sociala si starea de spirit.

Cu toate acestea, aceste beneficii au încetat să mai fie semnificative după 8 săptămâni, sugerând că efectele ginsengului ar putea scădea cu utilizarea extinsă.

Un alt studiu a examinat modul în care dozele unice de 200 sau 400 mg de Panax ginseng au afectat performanța mentală, oboseala mentală și nivelul zahărului din sânge la 30 de adulți sănătoși înainte și după un test mental de 10 minute.

Doza de 200 mg, spre deosebire de doza de 400 mg, a fost mai eficientă la îmbunătățirea performanței mintale și a oboselii în timpul testului.

Este posibil ca ginsengul să fi asistat la absorbția de zahăr din sânge de către celule, ceea ce ar putea avea performanțe sporite și oboseală mintală redusă. Cu toate acestea, nu este clar de ce doza mai mică a fost mai eficace decât cea mai mare.

Un al treilea studiu a constatat că administrarea a 400 mg Panax ginseng zilnic timp de opt zile a îmbunătățit calitățile și calitățile matematice.

Mai mult, alte studii au constatat efecte pozitive asupra funcției cerebrale și a comportamentului la persoanele cu boala Alzheimer.

3. Ar putea îmbunătăți disfuncția erectilă

Ginseng siberian rosu pudra pulbere capsule pastile tablete

Cercetările au arătat că ginsengul poate fi o alternativă utilă pentru tratamentul disfuncției erectile (ED) la bărbați.

Se pare că compușii din el pot proteja împotriva stresului oxidativ din vasele sanguine și țesuturile penisului și ajută la restabilirea funcției normale.

În plus, studiile au arătat că ginsengul poate promova producerea de oxid nitric, un compus care îmbunătățește relaxarea musculară a penisului și crește circulația sanguină.

Un studiu a constatat că bărbații tratați cu ginseng roșu coreean au avut o îmbunătățire cu 60% a simptomelor disfunctiei erectile, comparativ cu îmbunătățirea cu 30% produsă de un medicament utilizat pentru tratamentul disfuncției erectile.

Mai mult, un alt studiu a arătat că 86 de bărbați cu disfuncție erectila au avut îmbunătățiri semnificative ale funcției erectile și satisfacția generală după ce au luat 1000 mg de extract de ginseng timp de 8 săptămâni.

Cu toate acestea, sunt necesare mai multe studii pentru a trage concluzii clare despre efectele ginsengului asupra disfuncției erectile.

4. Poate stimula sistemul imunitar

Ginseng poate întări sistemul imunitar.

Unele studii care explorează efectele sale asupra sistemului imunitar s-au concentrat asupra pacienților cu cancer supuși intervenției chirurgicale sau chimioterapiei.

Un studiu a urmat celor 39 de persoane care se recuperează de la intervenția chirurgicală pentru tratamentul cancerului de stomac, tratându-i zilnic cu 5400 mg de ginseng timp de doi ani.

Interesant, aceste persoane au avut imbunatatiri semnificative in functiile imune si o recurenta mai mica a simptomelor.

Un alt studiu a examinat efectul extractului de ginseng roșu asupra markerilor sistemului imunitar la persoanele cu cancer de stomac avansat supuse chimioterapiei post-chirurgicale.

După trei luni, cei care au luat extract de ginseng roșu aveau mai bine markerii ai sistemului imunitar decât cei din grupul de control sau placebo.

Mai mult, un studiu a sugerat că persoanele care iau ginseng ar putea avea până la 35% mai multe șanse de a trăi fără boală timp de cinci ani după intervenția chirurgicală curativă și până la o rată de supraviețuire mai mare cu 38% comparativ cu cei care nu au luat-o.

Se pare că extractul de ginseng ar putea spori efectul vaccinărilor împotriva bolilor precum gripa.

Chiar daca aceste studii arata imbunatatiri ale markerilor sistemului imunitar la persoanele cu cancer, mai mult de cercetare este necesara pentru a demonstra eficacitatea de ginseng in cresterea rezistentei la infectii la persoanele sanatoase.

5. Combate oboseala si crește nivelul de energie

Ginseng sa dovedit a ajuta la combaterea oboselii și la promovarea energiei.

Diferite studii pe animale au legat unele componente din ginseng, cum ar fi polizaharidele și oligopeptidele, cu un stres oxidativ mai scăzut și o producție mai mare de energie în celule, care ar putea contribui la combaterea oboselii si astfel aceasta panta devine ca si un ginseng tonic.

Un studiu de patru săptămâni a explorat efectele administrării a 1 sau 2 grame de Panax ginseng sau un placebo la 90 de persoane cu oboseală cronică.

Cei cărora li sa administrat ginseng-ul Panax au prezentat mai puțină oboseală fizică și mentală, precum și reducerea stresului oxidativ decât cei care au luat placebo.

Un alt studiu a dat 364 de supravietuitori de cancer care se confrunta cu oboseala 2.000 mg de ginseng american sau un placebo. După opt săptămâni, cei din grupul de ginseng aveau niveluri de oboseală semnificativ mai scăzute decât cele din grupul placebo.

Mai mult, o analiză a peste 155 de studii a sugerat că suplimentele de ginseng nu numai că pot ajuta la reducerea oboselii, dar și la creșterea rezistentei de activitatea fizica si efort.

6. Ar putea reduce zahărul din sânge

Ginseng pare să fie benefic în controlul glucozei din sânge la persoanele cu și fără diabet.

Ginsengul american și asiatic au demonstrat că îmbunătățesc funcția celulelor pancreatice, stimulează producția de insulină și sporesc absorbția zahărului din sânge în țesuturi.

Mai mult, studiile arată că extractele de ginseng ajută la asigurarea protecției antioxidante care reduce radicalii liberi în celulele celor cu diabet.

Un studiu a evaluat efectele a 6 grame de ginseng roșu coreean, împreună cu medicamentele sau dieta obișnuită antidiabetice, la 19 persoane cu diabet zaharat de tip 2.

Interesant, ei au reusit sa mentina un control bun al zaharului din sange pe parcursul studiului de 12 saptamani. De asemenea, au avut o scădere de 11% a nivelului zahărului din sânge, o scădere cu 38% a insulinei pe bază de insulină și o creștere cu 33% a sensibilității la insulină.

Un alt studiu a arătat că ginsengul american a contribuit la îmbunătățirea nivelului zahărului din sânge la 10 persoane sănătoase după ce au efectuat un test de băutură dulce.

Se pare că ginsengul roșu fermentat ar putea fi chiar mai eficient la controlul zahărului din sânge. Ginsengul fermentat este produs cu ajutorul bacteriilor vii care transformă ginsenosidele într-o formă mai absorbită și mai puternică.

De fapt, un studiu a demonstrat că luarea a 2,7 grame de ginseng roșu fermentat zilnic a fost eficientă la scăderea zahărului din sânge și la creșterea nivelului de insulină după o masă de testare, comparativ cu un placebo.

7. Ușor de adăugat in dieta zilnica

Ginseng rosu beneficii sexuale potenta libidou afrodiziac natural

Rădăcina de ginseng poate fi consumată în multe feluri. Poate fi consumat brut sau puteți să-l aburiți ușor pentru al înmuia.

Poate fi tocată în apă pentru a face un ceai. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să adăugați apă caldă la ginseng proaspăt tăiat și lăsați-l să absoarbă câteva minute.

Ginseng poate fi adăugat la diverse rețete, cum ar fi supele și prăjiturile. Iar extractul se găsește sub formă de pulbere, tablete, capsule, tincturi, fiole și uleiuri.

Cât de mult ar trebui să luați depinde de condiția pe care doriți să o îmbunătățiți. În general, sunt sugerate doze zilnice sau dozele recomandate de 1-2 grame de rădăcină de ginseng brut sau 200-400 mg de extract. Cel mai bine este să începeți cu doze mai mici și să creșteți în timp.

Ginseng Efecte secundare potențiale si contraindicatii

Potrivit cercetărilor, ginsengul pare să fie sigur și nu trebuie să producă efecte adverse grave.

Cu toate acestea, persoanele care iau medicamente pentru diabet zaharat ar trebui să-și monitorizeze îndeaproape nivelul de zahăr din sânge atunci când utilizează ginseng pentru a se asigura că aceste niveluri nu scad prea mult.

În plus, ginsengul poate reduce eficacitatea medicamentelor anticoagulante.

Din aceste motive, discutați cu medicul înainte de a completa acest lucru.

Rețineți că, din cauza lipsei studiilor de siguranță, ginsengul nu este recomandat copiilor sau femeilor gravide sau care alăptează.

În cele din urmă, există dovezi care sugerează că utilizarea extinsă a ginsengului ar putea scădea eficacitatea acestuia în organism.

Pentru a maximiza beneficiile sale, trebuie să luați ginseng în cicluri de 2-3 săptămâni, cu întreruperea unei zile sau două săptămâni între.

Prospect Ginseng picaturi

Mod de administrare: Luați 30 de picături, de 1-3 ori pe zi, sau după cum este necesar în suc sau apă.

Dimensiune de servire: 30 picături (1 ml)

Porții pe container: 30

Cantitate pe porție: 367mg

Echivalent in cantitate de plante

• Amestec brevetat

   Eleuthero Root † (Ginseng Siberian), rădăcină de ginseng roșu chinezesc, rădăcină de ginseng american, rădăcină de licorice †, frunze de Ginkgo *, rodii Fo-Ti, codinopsis rădăcină ~, rădăcină de ghimbir proaspăt †

Raport de rezistență la ierburi 1: 2.7

Alte ingrediente: Alcool de cereale (46-56% din volum), Apă deionizată.

†Organic

* Recoltat din punct de vedere etic

~ Selectiv importate

Atenție: nu luați în timpul sarcinii. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Agitați bine înainte de folosire.

Spune-ne părerea ta!

Ginseng lichid picaturi (1oz) 30ml

Ginseng lichid picaturi (1oz) 30ml

Contine: Ginseng American, Ginseng Chinezesc, Ginseng Asiatic, Ginseng Siberian.
Beneficii Ginseng picaturi: îmbunătățeste disfuncția erectilă, sprijină niveluri optime de energie, promovează îmbunătățirea focalizării si a sănătății creierului, formulă lichida pură din plante, antioxidant puternic care poate reduce inflamația, combaterea oboselii și creșterea nivelului de energie.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi