Thyroxite (Suport tiroidian avansat) 90 Capsule

Susinte sanatatea glandei tiroide, sprijină un metabolism sănătos, ajută la menținerea greutății normale, imbunătățește nivelurile globale de energie, contine: Vitamina B6, Acid Folic, Vitamina B12, Zinc, Seleniu, L-Tirozina, Cupru, Iod.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

THYROXITE (Advanced Thyroid Support) 90 Vegetarian Capsules

Thyroxite (Suport tiroidian avansat) 90 Capsule

• Susinte sanatatea glandei tiroide

• Sprijină un metabolism sănătos

• Ajută la menținerea greutății normale

• Îmbunătățește nivelurile globale de energie

• Contine: Vitamina B6, Acid Folic, Vitamina B12, Zinc, Seleniu, L-Tirozina, Cupru, Iod.

Tiroida este o glandă în formă de fluture, găsită pe partea din față a gâtului, chiar sub mărul lui Adam. Produce numerosi hormoni care ajută la reglarea metabolismului și sprijină o greutate normală și ajută la controlul creșterii, dezvoltării și temperaturii.

THYROXITE® de la Newton Everett este un supliment nutritiv complet tiroidian cu sbstante puternice de ioduri și tirozine, minerale naturale Zinc, Seleniu și Cupru și extracte din plante Ayurvedice de la Guggul (Commiphora mukul) și Ashwagandha (Withania somnifera), pentru a susține activitatea sănătoasă a tiroidei.

Un motiv foarte important pentru a mentine o tiroida sanatoasa este pentru ca imbunatateste si mentine nivelul de energie pe tot parcursul zilei. Atunci când tiroida nu funcționează corect, aceasta poate duce la scăderea / câștigul în greutate și la alte probleme de sănătate. THYROXITE® este un supliment tiroidian care vă oferă substanțele nutritive de care aveți nevoie, pentru a vă simți cel mai bine.

Cum functioneaza THYROXITE?

Glanda tiroidă are nevoie de iod și tirozină pentru a crea hormoni tiroidieni, triiodotironina (T3) și prohormonul acesteia, tiroxina (T4). THYROXITE® eliberează iod și tirozină pură, combinate cu minerale importante și extracte din plante, pentru glanda tiroidă. Acest lucru permite tiroidei să funcționeze în mod normal și produce hormonul său care îmbunătățește sistemul metabolic.

THYROXITE® conține minerale naturale Zinc, Seleniu și Cupru pentru a funcționa ca cofactori pentru a menține funcțiile normale ale tiroidei. Zincul este un mineral important deoarece a fost cunoscut pentru a ajuta persoanele să transforme T4 în T3, prin urmare, capabil să stimuleze producția de hormoni tiroidieni.

Seleniul este esențial, deoarece fără el nu ar fi activarea hormonului tiroidian. Există o corelație între disfuncția tiroidiană și nivelurile scăzute de seleniu, ceea ce face necesară suplimentarea.

Cuprul este important pentru că ajută la menținerea echilibrului. Zincul epuizează corpul surselor sale de cupru și devine astfel obligatoriu să crească aportul de cupru pentru ca organismul să funcționeze corect. De asemenea, sa demonstrat cum cuprul stimulează tiroida, precum și controlează nivelurile de calciu din sânge.

Formula noastra avansata este imbunatatita cu extracte din plante medicinale Ayurvedic de la Guggul (Commiphora mukul) si Ashwagandha (Withania somnifera), care contin compusi guggulsterones si alcaloizi, respectiv. Aceste proprietăți importante sunt adăugate la suplimentul de tiroidă THYROXITE®, deoarece acestea s-au dovedit a susține funcțiile tiroidei, precum și creșterea energiei.

Prospect THYROXITE

Mod administrare: Ca supliment alimentar, luați 2 capsule pe zi, de preferință în doze divizate.

Portii de servire: 2 capsule vegetariene

Porții pe container: 45

Compozitia pe servire

• Vitamina B6 (din piridoxină HCI) 2 mg

• Folate 667 mcg DFE

              (400 mcg acid folic)

• Vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină) 60 mcg

• Iod (din iodură de potasiu) 225 mcg

• Zinc (din complexul L-OptiZinc® zinc l-metionină) 25 mg

• Seleniu (din l-selenomethionină) 50 mcg

• Cupru (din chelat de aminoacizi din cupru) 1 mg

• L-Tirozină (formă liberă) 1 g (1000 mg)

• Guggul (Commiphora mukul) (rășină din gumă) Extras standardizat (min. 2% guggulsterone) 75 mg

• Extracția standardizată Ashwagandha (Withania somnifera) (rădăcină) (minim 2,5% cu anolidi) 50 mg

Alte ingrediente: celuloză, pulbere de celuloză, stearat de magneziu vegetal și silice.

Nu sunt fabricate cu ingrediente de grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau piuliță de copac. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin aceste alergeni.

Produs vegetarian fără gluten.

L-OptiZinc® este o marcă comercială înregistrată a InterHealth Corp.

ATENȚIE: Numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți gravidă / care alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. Persoanele cu tulburări tiroidiene sau cele care iau warfarină, medicamente tiroidiene, L-dopa, SNRI, inhibitori ai MAO sau alte medicamente care modifică dispoziția trebuie să solicite sfatul unui medic înainte de a consuma acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Spune-ne părerea ta!

Thyroxite (Suport tiroidian avansat) 90 Capsule

Thyroxite (Suport tiroidian avansat) 90 Capsule

Susinte sanatatea glandei tiroide, sprijină un metabolism sănătos, ajută la menținerea greutății normale, imbunătățește nivelurile globale de energie, contine: Vitamina B6, Acid Folic, Vitamina B12, Zinc, Seleniu, L-Tirozina, Cupru, Iod.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Thyroxite (Suport tiroidian avansat) 90 Capsule

Thyroxite (Suport tiroidian avansat) 90 Capsule

lei182.57 out_of_stock! Susinte sanatatea glandei tiroide, sprijină un metabolism sănătos, ajută la menținerea greutății normale, imbunătățește nivelurile globale de energie, contine: Vitamina B6, Acid Folic, Vitamina B12, Zinc, Seleniu, L-Tirozina, Cupru, Iod. Newton-Everett
Mergi