Promotie!
Laptisor de matca 60-200 capsule Mărește

Laptisor de matca 60-200 capsule

Beneficii Laptisor de matca: reprezinta o sursa naturala de vitalitate, este un aliat ideal la fiecare schimbare de sezon, ofera doza zilnica necesara vitamine si nutrienti.

Mai multe detalii


Pret: 19,00 lei 37,00 lei -18,00 lei

Produs nou

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Laptisor de matca 60-200 capsule

Gelée royale este un supliment alimentar complex nutritiv concentrat produs pe baza de laptisor de matca, vitamine si minerale esentiale, utilizat pentru a promova buna functionare a organismului.

Beneficii Laptisor de matca:

- reprezinta o sursa naturala de vitalitate;

- este un aliat ideal la fiecare schimbare de sezon;

- ofera doza zilnica necesara vitamine si nutrienti.

Gelée royale care in traducere din limba franceza inseamna laptisor de matca are o valoare energetica exceptionala, ceea ce il face un produs ideal si necesar pentru a re-stimula organismul, in special in timpul unei schimbari de sezon.

Laptisorul de matca este o substanta produsa in mod natural de catre albinele lucratoare pentru a hrani regina. Acesta are un continut foarte concentrat de nutrienti esentiali. Ca dovada, regina albinelor este hranita numai cu laptisor de matca si aceasta traieste, in medie, de 35 de ori mai mult decat albinele lucratoare.

Formula suplimentului Laptisor de matca este completata cu vitamina C, vitamina B12 si fier. Acestea au importante proprietati de tonifiere generala, reduc oboseala, contribuie la buna functionare a sistmului imunitar si este un supliment ideal la orice schimbare de sezon.

Suplimentul este obtinut sub forma liofilizata, care face ca laptisorul de matca sa-si pastreze toti nutrientii si activele benefice pentru sanatatea organismului.

Adaugat la ideta dvs., acest supliment va completa substantele nutritive care inregistreaza o deficienta, iar dvs. veti face fata usor schimbarilor sezoniere.

Prospect Laptisor de matca

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule si 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Lăptișor de matcă

125 mg

Vitamina C

12 mg

Fier

2,1 mg

Vitamina B12 mcg

0,417 mcg

Maltodextrina

 

Stearat de magneziu vegetal

 

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten.

Spune-ne părerea ta!

Laptisor de matca 60-200 capsule

Laptisor de matca 60-200 capsule

Beneficii Laptisor de matca: reprezinta o sursa naturala de vitalitate, este un aliat ideal la fiecare schimbare de sezon, ofera doza zilnica necesara vitamine si nutrienti.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi