Pret redus!
Oemine BIOCITRUS - 50ml Mărește

Oemine BIOCITRUS - 50ml

Beneficiile extrasului din samburi de grapefruit: are proprietati antibiotice, stabilizeaza nivelul de pH, intareste sistemului imunitar, poate ajuta la scăderea colesterolului, ajuta la vindecarea ranilor si cicatricelor, impotriva aparitiei Candidei.

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 59,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

Oemine-BIOCITRUS-50ml

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine BIOCITRUS - 50ml

Picaturi din extract din samburi de grapefruit

Extract pur din seminte de grapefruit certificate ecologic BIO.

Oemine BIOCITRUS este un supliment alimentar natural obtinut din uleiul din seminte de grapefruit extras la rece din grapefruit cu certificare ca fiind un produs organic BIO.

Extract de semințe de grapefruit (EPP) titrat la 400 mg de bioflavonoide la 100 ml.
Oemine Bioctrus 400 este un supliment alimentar pe bază de ulei extras la rece din semințe de grepfrut organic. Astfel, prin vitamina C pe care o conține și bogăția sa în bioflavonoide, acest produs natural de sănătate participă la menținerea apărărilor imune și la rezistența organismului.

Beneficiile extrasului din samburi de grapefruit:

- are proprietati antibiotice

- stabilizeaza nivelul de pH

- întareste sistemului imunitar

- poate ajuta la scăderea colesterolului

- ajuta la vindecarea ranilor si cicatricelor

- impotriva aparitiei Candidei

 

Pentru a întari apararea si rezistenta organismului.

Acest extract din seminte de grapefruit este extras din seminte si pulpa de grapefruit. Acesta contine Vitamina C continuta în mod natural in grapefruit si în special bioflavonoide de grapefruit: naringin, isonaringin, hesperidina, neohesperidina, narirutine dizolvat în glicerina vegetala.

Glicerina vegetala ecologica serveste ca un suport pentru excipient si pastreaza ingredientele extractului.

 

Fiecare lot de Oemine Biocitrus este standardizat cu o proportie constanta de bioflavonoide.

Extractul din seminte de grapefruit nu contine alcool sau amoniu de cuaternar, sau alt conservator si este fara solventi fiind extras la rece.

 Prospect Oemine BIOCITRUS

Mod administrare:

Uz intern: 10 picaturi de 3 ori pe zi, a se turna într-un suc de fructe.

Putem merge până la 25 picături de 3 ori pe zi, la indicarea unui specialist in sănătate.

Uz extern: direct pe piele prin amestecarea a 3 picaturi pe lingurita cu crema OEMINE DERM.

Ingrediente: glicerina vegetala, apa, extract biologic de seminte de grapefruit *.

 

Compozitie: 10 picături conțin

2,5 mg minimum de bioflavonoizi

20 mg de vitamina C.

Spune-ne părerea ta!

Oemine BIOCITRUS - 50ml

Oemine BIOCITRUS - 50ml

Beneficiile extrasului din samburi de grapefruit: are proprietati antibiotice, stabilizeaza nivelul de pH, intareste sistemului imunitar, poate ajuta la scăderea colesterolului, ajuta la vindecarea ranilor si cicatricelor, impotriva aparitiei Candidei.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Oemine BIOCITRUS - 50ml

Oemine BIOCITRUS - 50ml

lei44.95 in_stock! Beneficiile extrasului din samburi de grapefruit: are proprietati antibiotice, stabilizeaza nivelul de pH, intareste sistemului imunitar, poate ajuta la scăderea colesterolului, ajuta la vindecarea ranilor si cicatricelor, impotriva aparitiei Candidei. Oemine Franta
Mergi