Pret redus!
Oemine Fer - 60 capsule Mărește

Oemine Fier - 60 capsule

Beneficii Fier: o functie cognitiva normala, un metabolism normal de energie, la formarea normala a celulelor rosii din sange si a hemoglobinei precum transportul normal de oxigen in organism, functionarea normala a sistemului imunitar, pentru a reduce oboseala, acesta joaca un rol în procesul de diviziune celulara.

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 70,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

Oemine-Fier60Capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine Fer - 60 capsule

Supliment alimentar natural, conceput pentru a suplimenta aportul de Fier din dieta noastra.

Oemine Fer este destinat sa completeze aportul de fier.

 

Drojdiile din OEMINE FER asigura o buna absorbtie a fierului si limiteaza problemele digestive care pot fi induse de acest oligo element.

 

Spirulina este o alga microscopica ce contine aminoacizi si fier.

 

Deficitele de fier apar în special în perioadele de crestere, sarcina, alaptare si menstruatie.

La copii, un deficit de fier poate perturba cresterea normala. Daca apar semne cum ar fi oboseala, pierderea parului atunci este posibil sa fie din cauza lipsei de fier din organism. Puteti face o cura cu 1 comprimat de OEMINE FER pe zi timp de doua luni.

 

OEMINE FER este pentru a combate anemia la sportivi.

La sportivi, fierul este esential, deoarece este purtatorul de oxigen si energie prin hemoglobina din sange. Este de asemenea prezent în muschi la nivelul mioglobinei pentru puterea musculara.

 

Fierul este recomandat în timpul perioadelor de antrenament intens, precum si pentru recuperare dupa evenimentele sportive. În OEMINE Fer, fierul este asociat cu spirulina, alge cu proprietati nutritive exceptionale si drojdie de bere, care permite o mai buna absorbtie.

 

Oligo elementul de fier ajuta de asemenea in:

 

- O functie cognitiva normala.

- Un metabolism normal de energie.

- La formarea normala a celulelor rosii din sange si a hemoglobinei precum transportul normal de oxigen in organism.

- Functionarea normala a sistemului imunitar.

- Pentru a reduce oboseala.

- Acesta joaca un rol în procesul de diviziune celulara.

 

Prospect Oemine Fer

Mod administrare:

1 capsula pe zi, cure de 3 luni de tratament (pentru a se adapta conform avizului medical si în conformitate cu feroanemia).

 

Compozitie pentru 1 capsula:

Elemente de fier: 14 mg  (100% DZR).

 

Ingrediente: ulei de floarea soarelui, drojdie, agent de îngroșare (ceară de albine galbenă), fier (fumarat), spirulina, emulgator (lecitină din soia), capsulă de gelatină marină.

Notă 
Liliana 07/31/2017

fier pentru imunitate

Am simtit cel mai bine cum si-a revenit sistemul imunitar, nu mai raceam imediat cand incepea iarna

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Oemine Fier - 60 capsule

Oemine Fier - 60 capsule

Beneficii Fier: o functie cognitiva normala, un metabolism normal de energie, la formarea normala a celulelor rosii din sange si a hemoglobinei precum transportul normal de oxigen in organism, functionarea normala a sistemului imunitar, pentru a reduce oboseala, acesta joaca un rol în procesul de diviziune celulara.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi