Pret redus!
Oemine Secur - 60 capsule Mărește

Oemine Secur - 60 capsule

Supliment alimentar natural pentru functionarea normala a sistemului imunitar. În acest moment sunt mai multe si mai multe tulburari ale sistemului imunitar. Corpul are o tendinta de a ataca propriile celule. Aceasta este ceea ce noi numim un fenomen de autoimunitate.

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-Secur-60capsule

Optiuni Valabile:

Oemine Secur - 60 capsule

Supliment alimentar natural pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

 

În acest moment sunt mai multe si mai multe tulburari ale sistemului imunitar. Corpul are o tendinta de a ataca propriile celule. Aceasta este ceea ce noi numim un fenomen de autoimunitate. Oemine SECUR a fost proiectat pentru a mentine o imunitata echilibrata. Aceasta este o asociere de plante cu vitamina D, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

 

Prospect Oemine SECUR

Mod administrare:

2 capsule de 2-3 ori pe zi, cu un pahar de apa.

 

Ingrediente:

cretusca, Polygalaceae, vitamina D2 naturala; compoziția capsulei: polizaharide plantelor (pullulan).

 

Compoziție pentru 4 capsule:

Vitamina D2 naturala: 5 micrograme (100% DZR).

 

Oemine SECUR este garantat fără coloranți sau conservanți, produs fără adaos sintetic.

Oemine SECUR este fabricat în conformitate cu standardele in vigoare.

 

Acest supliment alimentar natural nu inlocuieste dieta. Acest produs nu este un medicament, acesta nu înlocuiește cerințele medicului dumneavoastră. În cazul unei boli autoimune, solicitați mai întâi sfatul medicului dumneavoastră și farmacistului. Luând Oemine SECUR nu trebuie în nici un caz un substitut pentru sanatate. Ea trebuie să fie însoțită de o viață sănătoasa. Pentru a se evita interacțiunea cu plante, suplimente alimentare sau medicamente, luând Oemine SECUR trebuie să se afle la medicul dvs personal in sanatate. Acest supliment nu trebuie administrat în timpul sarcinii sau alăptării. Acest supliment nu este recomandat pentru persoanele alergice la derivați de salicilat. Nu luați în cazul tratamentului cu anticoagulante.

 

Oemine SECUR trebuie utilizat la doza indicată.

Oemine SECUR nu trebuie folosit ca substitut pentru un regim alimentar variat și un stil de viață sănătos. Ar trebui să nu fie păstrate la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

Oemine Secur - 60 capsule

Oemine Secur - 60 capsule

Supliment alimentar natural pentru functionarea normala a sistemului imunitar. În acest moment sunt mai multe si mai multe tulburari ale sistemului imunitar. Corpul are o tendinta de a ataca propriile celule. Aceasta este ceea ce noi numim un fenomen de autoimunitate.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Oemine Secur - 60 capsule

Oemine Secur - 60 capsule

lei44.95 out_of_stock! Supliment alimentar natural pentru functionarea normala a sistemului imunitar. În acest moment sunt mai multe si mai multe tulburari ale sistemului imunitar. Corpul are o tendinta de a ataca propriile celule. Aceasta este ceea ce noi numim un fenomen de autoimunitate. Oemine Franta
Mergi