Pret redus!
Astragalus Extract 1000mg 120 capsule Mărește

Astragalus Extract 1000mg 120 capsule

Beneficii Astragalus: intareste sistemul imunitar, reduce inflamatia, incetineste sau previne cresterea tumorii, protejeaza sistemul cardiovascular, curata arterele de depuneri si placi de colesterol, previne diabetul, capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire, vndeca ranile, ameliorează simptomele chimioterapiei, trateaza raceala si gripa.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

ASTRAGALUS Extract 1000mg 120 capsule

 

Beneficii Astragalus

• Intareste sistemul imunitar

• Reduce inflamatia

• Incetineste sau previne cresterea tumorii

• Protejeaza sistemul cardiovascular

• Curata arterele de depuneri si placi de colesterol

• Previne diabetul

• Capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire

• Vindeca ranile

• Ameliorează simptomele chimioterapiei

• Trateaza raceala si gripa

• Oferă terapie suplimentara pentru astmul cronic

 

Puritatea, potențialul și biodisponibilitatea sunt garantate.

Newton-Everett® este condus pentru a oferi produse nutritive foarte puternice, ultra-pure, cu o calitate fără compromisuri. Noile noastre extracte lichide premium și gelule moi lichide sunt concepute pentru a oferi un produs ideal de livrare pentru o absorbție maximă și o biodisponibilitate sporită.

Pur și puternic:

Toate extractele lichide Newton-Everett® și gelurile moi lichide sunt testate independent utilizând cele mai avansate echipamente și metode de testare, inclusiv HPLC și GC-MS pentru puritate și potență de laboratoare terțe. Acest lucru garantează puritatea de mercur, plumb, PCB și alți contaminanți. Testele microbiologice independente sunt, de asemenea, efectuate pentru a asigura puritatea suplimentară și siguranța.

 

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea neglijat. Biodisponibilitatea înseamnă în principiu "proporția unui nutrient sau a unui ingredient bioactiv care a fost absorbit in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin garnitura de perete intestinal, ingredientele intră în fluxul sanguin și își găsesc drumul către organul țintă sau sistemul corpului în care aceștia merg, îndeplinind îndatoririle specifice pentru a vă susține sănătatea și pentru a vă face să vă simțiți minunați.

 

Ce stiți despre astragalus?

Dacă nu stiti, ar trebui, pentru că rădăcina Astragalus este una dintre cele mai puternice plante imune de construcție de pe planetă.

Aceasta planta adaptogena scade cortizolul, aka hormonul stresului, în timp ce luptă împotriva bolii în același timp. Cât de eficientă poate fi aceasta? Se pare, ca are o multime de beneficii.

În plus față de intarirea sistemului imunitar, studiile arată că este vital pentru sănătatea cardiovasculară și poate lupta împotriva tumorilor și poate atenua simptomele chimioterapiei!

Credeți sau nu, nu e tot. Există mai multe avantaje ale astragalusului care sunt pur și simplu de necrezut, motiv pentru care eu consider că este una dintre plantele esențiale de a fi adăuga in dieta de zi cu zi.

 

Ce este Astragalus?

Astragalus este o plantă din familia Leguminosae (fasole sau leguminoase), cu o istorie foarte lungă, ca booster al sistemului imunitar și luptător împotriva bolilor. Astragalus este o plantă originară din Asia. Numele chinezesc al plantei, huang qi, înseamnă "lider galben", deoarece rădăcina este galbenă și este considerată a fi una dintre cele mai importante plante din medicina tradițională chineză. Partea din plante utilizată din punct de vedere medical este rădăcina. Rădăcinile sale sunt în medicina tradițională chineză, în care a fost folosit ca adapogen pentru mii de ani - ceea ce înseamnă că ajută corpul să lupte împotriva stresului și a bolilor. Astăzi, vindecarea și tratamentul cu suplimentele de astragalus se utilizează pentru mai multe boli.

 

Planta de înflorire perena, numită și rădăcină de lapte și Huang-qi, crește de la 16 la 36 inci înălțime și este nativă în regiunea de nord și est a Chinei. De asemenea, a fost urmărită înapoi în Mongolia și Coreea.

 

Rădăcinile Astragalus sunt recoltate de la plante vechi de 4 ani și sunt singura parte a plantei care este utilizată din punct de vedere medical. Doar două dintre cele peste 2.000 de specii de astragalus, astragalus membranaceus și astragalus mongholicus, sunt folosite din punct de vedere medical.

 

Astragalus conține trei componente care permit plantei să aibă un astfel de impact pozitiv asupra sănătății umane: saponine, flavonoide și polizaharide, care sunt toți compuși activi conținute în anumite plante, inclusiv unele fructe și legume. Saponinele sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a scădea colesterolul, pentru a îmbunătăți sistemul imunitar și a preveni cancerul. Flavanoidele, de asemenea, găsite în Astragalus, oferă beneficii pentru sănătate prin semnalizarea celulară. Ele prezintă calități antioxidante, control și curățare a radicalilor liberi și pot ajuta la prevenirea bolilor de inimă, a cancerului și a virusurilor imunodeficienței. Polizaharidele sunt cunoscute ca având capacități antimicrobiene, antivirale și antiinflamatorii, printre alte beneficii pentru sănătate.

 

Pentru ce se utilizează Astragalus?

Din punct de vedere istoric, astragalus a fost utilizat în medicina tradițională chineză, de obicei în combinație cu alte plante medicinale, pentru a susține și îmbunătăți sistemul imunitar. Este, de asemenea, utilizat pentru prevenirea și tratarea răcelilor frecvente și a infecțiilor respiratorii superioare. Astragalus a fost, de asemenea, utilizat pentru ajutor persoanelor cu boli de inima.

 Radacina de Astragalus

Beneficii Astragalus

În medicina tradițională chineză, planta a fost salutată ca protector împotriva stresului, atât psihic cât și fizic. Astragalus oferă beneficii de sănătate unui număr de sisteme corporale și afecțiuni. Deși sunt necesare mai multe studii la om pentru a-și consolida eficacitatea, succesul la șobolani, șoareci și alte animale a determinat o cercetare progresivă asupra plantei medicinale.

 

Din cauza succesului extraordinar al atâtor studii și studii de cercetare, noi informații despre astragalus vin la lumină tot timpul. În general, rezistența sa cea mai mare este prevenirea și protejarea celulelor împotriva moartea celulelor și a altor elemente nocive, cum ar fi radicalii liberi și oxidarea.

 

Conform cercetării continue, beneficiile pentru sănătatea astragalus includ:

 

1. Acționează ca un antiinflamator

Inflamația este la baza majorității bolilor. De la artrita la boli de inimă, este adesea vinovat de leziuni. Multe studii arată că datorită compozitiei saponinelor și polizaharidelor, astragalus poate reduce răspunsul inflamator în legătură cu o serie de afecțiuni și boli, de la un ajutor la vindecarea rănilor și de leziuni în reducerea inflamației în cazurile de diabet zaharat renal.

 

2. Îmbunătățește sistemul imunitar

În ceea ce privește reputația, intarirea sistemului imunitar este principala faima adusa de astragalus. A fost folosit în această calitate de mii de ani. Un studiu din Beijing și-a arătat capacitatea de a controla celulele 1 și 2 ale t-helper, în principal, reglementând răspunsurile imune ale organismului. Cu toate că amploarea capacităților de plante medicinale nu este încă determinată, există suficiente dovezi care să sugereze că astragalus, utilizat ca terapie adjuvantă, va fi folosit într-o zi pentru a vindeca multe boli.

 

3. Incetineste sau previne cresterea tumorii

Multe proiecții recente au arătat succesul saponinelor astragalus, flavonoizilor și polizaharidelor în scăderea sau eliminarea tumorilor. In cazurile de rezistenta chimica la tratarea cancerului de ficat, astragalus a demonstrat potentialul de inversare a rezistentei multimedicmanet si ca o completare la chimioterapia conventionala, potrivit unui studiu publicat in Journal of Pharmacy and Pharmacology.

 

4. Protejează sistemul cardiovascular

Flavonoidele prezente în astragalus sunt antioxidanți care ajută la prevenirea acumulării de plăci în artere și îngustarea pereților vaselor prin protejarea peretelui interior ale arterelor. În plus, un studiu publicat în Jurnalul chinez de medicină integrativă din 2014 sugerează că injecția de astragalus, combinată cu tratamentul convențional pentru miocardita virală (inflamarea stratului intermediar al peretelui inimii), face tratamentul mai reușit în condițiile cardiace.

 

Alte studii au arătat capacitatea sa de a reduce tensiunea arterială și nivelul trigliceridelor. Nivelele ridicate de trigliceride îi pun pe indivizi în pericol pentru multe forme de boli cardiace, cum ar fi accident vascular cerebral, atac de cord și rigidizarea pereților arteriali.

 

În timpul unui atac de cord, afectarea mușchiului cardiac apare atunci când există o lipsă de alimentare cu sânge și oxigen. În acel moment, supraîncărcarea cu calciu creează daune secundare. Astragalus poate preveni alte leziuni ale mușchilor cardiace prin reglarea homeostaziei de calciu din inimă.

 

5. Reglează și previne diabetul și bolile legate de diabet

Astragalus a fost studiat progresiv ca antidiabetic. Studiile arată capacitatea sa de a diminua rezistența la insulină și de a trata diabetul în mod natural. Colecția de plante de saponine, flavonoide și polizaharide toate sunt eficiente în tratarea și reglarea diabetului de tip 1 și 2. Sunt capabile să crească sensibilitatea la insulină, să protejeze celulele beta pancreatice (celulele din pancreas care produc și să elibereze insulina) și de asemenea, să acționeze ca antiinflamatoare în zonele legate de simptomele diabetului.

 

Boala de rinichi la diabetici este, de asemenea, o problemă obișnuită, și astragalus a fost folosit pentru tratarea bolii renale de mai mulți ani. Studiile mai recente au arătat că astragalus poate încetini progresul problemelor renale la diabetici și protejează sistemul renal.

 

6. Conține capacități antioxidante și anti-îmbătrânire

Oxidarea cauzată de distrugerea radicalilor liberi este principala componentă a bolii și a îmbătrânirii și multe elemente găsite în lupta împotriva astragalului cu radicalii liberi și prevenirea stresului oxidativ. Polizaharidele din plante au efecte pozitive asupra sistemului imunitar și îmbunătățirea funcției creierului, ambele putând să prelungească durata de viață.

 

7. Vindecă rănile

Din cauza calităților sale antiinflamatorii, astragalus are o istorie lungă de tratare a rănilor. Radix astragali, un alt nume pentru rădăcina uscată de astragalus, a fost folosit în medicina tradițională chineză pentru repararea și regenerarea organelor și țesuturilor rănite.

 

Într-un studiu realizat de Institutul de Farmaceutică din cadrul Universității Zhejiang din 2012, rănile tratate cu astragalozid IV (ingredientul activ în rădăcina astragalus uscată) au arătat că ratele de recuperare au crescut de două până la trei ori pe parcursul a 48-96 de ore. Sa concluzionat că astragalus este un produs natural promițător pentru anti-cicatrizare și vindecare al rănilor.

 

8. Ameliorează simptomele chimioterapiei

Sa demonstrat că Astragalus îi ajută pe pacienții cărora li se administrează chimioterapie să se recupereze mai repede și să își extindă durata de viață. În cazurile de simptome severe de chimioterapie, cum ar fi greața, vărsăturile, diareea și supresia măduvei osoase, astragalus a fost administrat intravenos și în combinație cu alte amestecuri de plante chinezești. Cercetările anterioare sugerează capacitatea sa de a reduce aceste simptome și de a spori eficacitatea tratamentelor de chimioterapie.

 

9. Tratează răceala și gripa

Datorită capacităților antivirale ale astragalului, aceasta a fost folosit de mult timp pentru a trata răcelile obișnuite și gripa. Este frecvent combinat cu alte plante cum ar fi ginseng, angelica și lemn dulce. Ca și în cazul multor alte remedii naturale la rece, se pare că funcționează mai bine atunci când sunt utilizate atunci când persoanele sănătoase utilizează suplimentele regulat pentru a preveni boala înainte de a se întâmpla. Un regim de astragalus înainte de lunile mai reci de iarnă se spune că împiedică sau scade numărul de răceli și bolile respiratorii superioare pe care indivizii le vor avea pe tot parcursul sezonului.

 

10. Oferă terapie suplimentară pentru astmul cronic

 

Astragalus a fost utilizat pentru a trata astmul cronic și a fost determinat a fi o terapie suplimentară de succes și un remediu natural pentru astm. După tratare, hipersensibilitatea în căile respiratorii a scăzut substanțial, iar producția de mucus și inflamația au fost reduse în studii. Prin prevenirea sau reducerea atacurilor de astm bronsic, persoanele fizice pot fi scutite de probleme cronice de astm.

 

Există, de asemenea, dovezi care sugerează că astragalus poate ajuta la:

 

- prevenirea degradării colagenului

- să promoveze creșterea și funcția de noi vase de sânge la nou-născuți

- inhibă virusul herpes simplex 1

- împiedică replicarea unor virusuri cum ar fi Coxsackie B-3, un virus care declanșează boli, de la probleme ușoare ale stomacului la complicații majore ale inimii

- trata inflamația în eczemă

- trata hepatita prin inhibarea celulelor virusului hepatitei B în ficat

- trata HIV prin protejarea celulelor t helper lupta împotriva virusului mult mai mult

- să fie utilizat ca un diuretic ușor

 

Efecte secundare Astragalus și precauții

Astragalus este considerat sigur pentru majoritatea adulților. Efectele sale posibile nu sunt bine cunoscute, deoarece astragalusul este utilizat în general în combinație cu alte plante medicinale. De asemenea, poate afecta nivelul zahărului din sânge și tensiunea arterială.

 

Prospect Astragalus

Portie de servire: 1 gelula

Porții pe container: 120

Suma pe servire:

• Astragalus (Astragalus membranaceus) 100 mg

   (Extract 10:1) (rădăcină) (echivalent cu 1000 mg)

 

Alte ingrediente: Ceară de albine, ulei de soia, gelatină, gicerină, apă purificată.

Nu există aromă artificială sau îndulcitor, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoză, gluten, grâu, drojdie sau pește.

Nu conține sodiu

Nu este potrivit pentru vegetarieni

 

Mod administrare: Pentru adulți, luați unul (1) gel moale o dată sau de două ori pe zi, de preferință dupa masă.

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente sau aveți orice stare medicală, consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. Nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani. PĂSTREAZĂ DEPARTE DE COPII. Depozitați la temperatura camerei.

 

Referinta: https://draxe.com/astragalus/

Spune-ne părerea ta!

Astragalus Extract 1000mg 120 capsule

Astragalus Extract 1000mg 120 capsule

Beneficii Astragalus: intareste sistemul imunitar, reduce inflamatia, incetineste sau previne cresterea tumorii, protejeaza sistemul cardiovascular, curata arterele de depuneri si placi de colesterol, previne diabetul, capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire, vndeca ranile, ameliorează simptomele chimioterapiei, trateaza raceala si gripa.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Astragalus Extract 1000mg 120 capsule

Astragalus Extract 1000mg 120 capsule

lei87.16 out_of_stock! Beneficii Astragalus: intareste sistemul imunitar, reduce inflamatia, incetineste sau previne cresterea tumorii, protejeaza sistemul cardiovascular, curata arterele de depuneri si placi de colesterol, previne diabetul, capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire, vndeca ranile, ameliorează simptomele chimioterapiei, trateaza raceala si gripa. Newton-Everett
Mergi