AHCC 500mg 60 Capsule

AHCC: Un supliment puternic de intarire a sistemului imunitar, imbunătățește rezistența sănătoasă la infecții, promovează sănătatea ficatului, susține și întărește sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante, conține bioperină, care îmbunătățește în mod semnificativ biodisponibilitatea și absorbția AHCC.

Mai multe detalii


Pret: 295,00 lei Pret: 425,00 lei Pret: -130,00 lei

Produs nou

Biovea-1579

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

AHCC 500mg 60 Capsule

AHCC: Un supliment puternic de intarire a sistemului imunitar

• Îmbunătățește rezistența sănătoasă la infecții

• Promovează sănătatea ficatului

• Susține și întărește sistemul imunitar

• Are proprietăți antioxidante

• Conține bioperină, care îmbunătățește în mod semnificativ biodisponibilitatea și absorbția AHCC

 

Ce este AHCC?

Suplimentul AHCC de la BIOVEA (Compusul corelat cu Hexoză activă) este un compus patentat produs prin cultivarea și modificarea enzimatică a mai multor specii de mielii de ciuperci, inclusiv shiitake, cultivate în extract de tărâțe de orez. Considerat un supliment alimentar în Japonia, AHCC a fost cercetat extensiv pentru proprietățile sale de îmbunătățire a imunitatii. AHCC poate, de asemenea, să crească activitatea macrofagelor, să intensifice producția de citokine și să susțină funcționarea sănătoasă a ficatului, precum și să acționeze ca un antioxidant.

Cum funcționează AHCC?

AHCC contribuie de asemenea la creșterea producției de citokine specifice, mesageri chimici ai sistemului imunitar, cum ar fi interferonul, care inhibă direct replicarea virușilor și a altor paraziți și crește activitatea celulelor NK.

De ce să luați AHCC?

  • Sistemul imunitar: prin întărirea sistemului imunitar, AHCC poate contribui la îmbunătățirea calității vieții (funcția fizică și performanța, starea psihologică și interacțiunea socială) la pacienții care suferă de o varietate de boli cu un element imunitar, inclusiv cu condiții cronice și incurabile.
  • Detoxifierea ficatului: HCC promovează sănătatea ficatului prin sprijinirea detoxifierii naturale și poate ajuta la prevenirea dezvoltării hepatitei în ciroză.
  • Diabet: AHCC poate ajuta nivelul zahărului din sânge la diabetici și își normalizează nivelurile de hemoglobină glicozită, contribuind astfel la prevenirea complicațiilor diabetului.

Există efecte secundare sau interacțiuni?

AHCC este sigur și netoxic. Nu există rapoarte că AHCC este contraindicat în orice condiție. Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării nu a fost studiată și prin urmare, nu poate fi recomandată.

Prospect AHCC

Mod administrare: Pentru bunăstarea generală, luați (2) capsule zilnic.

Portii de servire: 2 capsule vegetariene

Porții pe container: 30

Compozitie pentru fiecare porție

• AHCC® Blend Proprietăți 1000mg

   (Compus corelat cu hexoză activă)

   Extract de ciuperci, ceară Candelilla, dextrină, celuloză microcristalină, ciclodextrină

Alte ingrediente: Capsulă HPMC, celuloză microcristalină, stearat de magneziu vegetal.

AHCC® este o marcă înregistrată a Amino Up Chemical Co., Ltd.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

AHCC 500mg 60 Capsule

AHCC 500mg 60 Capsule

AHCC: Un supliment puternic de intarire a sistemului imunitar, imbunătățește rezistența sănătoasă la infecții, promovează sănătatea ficatului, susține și întărește sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante, conține bioperină, care îmbunătățește în mod semnificativ biodisponibilitatea și absorbția AHCC.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi