Cranberil Mărește

Cranberil, extract afine

Optiuni Valabile:

Contribuie la sustinerea sistemului urinar

 

Beneficiile extractului de afine:

- Benefic in cazul infectiilor urinare

- Ajuta in caz de cistita acuta

- Intareste sistemul imunitar

- Puternic antioxidant, distruge radicalii liberi

- Ajuta in cazul problemelor legate respiratie si vase sanguine inguste

- Protectie pentru inima

- Ajuta la eliminarea bacteriei Helicobacter pylori

- Extractele de afine pot ajuta la prevenirea bacteriilor de a se depune la gingii si în jurul dintilor.

 

Nalba africana, Hibiscus sabdariffa (Roselle) contribuie la sustinerea sistemului urinar, iar vitamina C ajuta la mentinerea functionarii corespunzatoare a sistemului imunitar

Proantocianidine - PAC-uri scurte - sunt ingrediente importante ale afinelor. Ele exista în diferite versiuni. Mai ales calitatea lor este importanta, mai degraba decat cantitatea acestora. PAC-uri din boabe intregi sunt de fapt PAC-uri preferabile pentru sucul de afine. Exclusivitatea Pacran® implica un întreg spectru de componente în ceea ce priveste sinergiile dintre PAC-uri si numeroase alte substante (fenoli, acizi organici, fibre, zaharuri si acizi grasi). Împreuna formeaza un produs cu ingrediente puternice.

 

extract de afine concentrat 30 pastileCare este diferenta dintre Cranberil si alte produse pe baza de afine?

- Cranberil contine extracte de plante înregistrate Pacran® si ElliroseTM

- Standardizarea ridicata de Roselle (ElliroseTM) acizi organici si antocianine

- Concentrat de afine care contine atat sucul cat si pulpa, seminte si pielea de afine

- Gradul înalt de standardizare a concentratului de afine (Pacran®) pe proantocianidine (PAC-uri)

- Sinergie suplimentara cu vitamina C

- Excelent caracterizat prin ElliroseTM premiat "Premiul Cel mai inovator ingredient" din Geneva (Elveția), la Vitafoods 2012

 

Continut: 30 capsule

Mod administrare: 2 x 1 capsule pe zi, de preferinta, înainte de mese

Ingrediente per capsula:

 

Afin american (Vaccinium macrocarpon) concentrat din toate fructele, standardizate la cel puțin 1,5% proantocianidine (PAC), printr-un proces de producție brevetat

250 mg 

Roselle (Hibiscus sabdariffa) extract de flori, standardizat la cel putin 40% acizi organici, fenoli, 45% si 5% sambubiosiden (antociani) printr-o producție brevetata

100 mg 

Vitamina C (L-acid ascorbic) 

90 mg (112,5% RI*) 

Ingrediente: afine, hidroxipropil metil celuloză (capsula), Roselle, celuloza microcristalină (material de umplutură), vitamina C, amidon de orez (emulsifiant), dioxid de siliciu (antiaglomerant agent), stearat de magneziu (lubrifiant), caragenan (un strat), acetat de potasiu (plicuri) 

*RI = Sistem de referinta

 

Spune-ne părerea ta!

Cranberil, extract afine

Cranberil, extract afine

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi