Pret redus!
Royal Jelly 500mg 120 capsule Laptisor de matca Mărește

Royal Jelly 500mg 120 capsule Laptisor de matca

Beneficii Royal Jelly: stimulează sănătatea reproducerii, ajuta in caz de diabet zaharat, reduce efectele secundare ale chimioterapiei, poate îmbunătăți sănătatea mintală, crește celulele roșii din sânge, reduce colesterolul, reduce alergiile și dominația Th1, asistă vindecarea rănilor, stimulează imunitatea și combate infecțiile, protejează Creierul

Mai multe detalii


Pret: 119,00 lei 159,00 lei -40,00 lei

Produs nou

3154

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Royal Jelly 500mg 120 capsule Laptisor de matca

Beneficii Royal Jelly

• Royal Jelly stimulează sănătatea reproducerii

• Royal Jelly poate ajuta in caz de diabet zaharat

• Royal Jelly reduce efectele secundare ale chimioterapiei

• Royal Jelly poate îmbunătăți sănătatea mintală

• Royal Jelly poate crește celulele roșii din sânge

• Royal Jelly reduce colesterolul

• Royal Jelly reduce alergiile și dominația Th1

• Royal Jelly asistă vindecarea rănilor

• Royal Jelly stimulează imunitatea și combate infecțiile

• Royal Jelly Protejează Creierul

• Royal Jelly stimulează colagenul pentru sănătatea pielii și a părului

• Royal Jelly poate spori longevitatea

• Royal Jelly protejează articulațiile

• Royal Jelly poate proteja ficatul

 

Puritatea, potențialul și biodisponibilitatea sunt garantate.

Newton-Everett® este condus pentru a oferi produse nutritive foarte puternice, ultra-pure, cu o calitate fără compromisuri. Noile noastre extracte de lichide premium și geluri moi lichide sunt concepute pentru a oferi un vehicul ideal de livrare pentru o absorbție maximă și o biodisponibilitate sporită.

Pur și puternic:

Toate extractele lichide Newton-Everett® și gelurile moi lichide sunt testate independent folosind cele mai avansate echipamente și metode de testare, inclusiv HPLC și GC-MS pentru puritate și potență de laboratoare terțe. Acest lucru garantează puritatea de mercur, plumb, PCB și alți contaminanți. Testele microbiologice independente sunt, de asemenea, efectuate pentru a asigura puritatea suplimentară și siguranța.

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea neglijat. Biodisponibilitatea înseamnă în principiu "proporția unui nutrient sau a unui ingredient bioactiv care a fost absorbit din tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin garnitura de perete intestinal, ingredientele intră în fluxul sanguin și își găsesc drumul către organul țintă sau sistemul corpului în care aceștia merg la lucru, îndeplinind îndatoririle specifice pentru a vă susține sănătatea și pentru a vă face să vă simțiți minunați.

Ce este Royal Jelly?

O substanță albă lăptoasă din stup, beneficiile laptisorului de matca când este luat ca un supliment nutrițional ar putea fi mult mai evidente.

Doar câteva dintre beneficiile asociate în mod obișnuit cu laptisorul de matca includ:

• Mai multă energie

• Piele și păr mai sănătos

• Apariție mai tânără

• Sistem imunitar consolidat

• Sănătatea reproducerii - fertilitatea

• Mai multă rezistență la răceli / gripa

• Sentimente reduse de stres etc.

Royal Jelly este luată pe scară largă pentru a promova energia și sănătatea bună, fiind considerată de mulți ca fiind un antioxidant puternic. Produs în stup pentru hrănirea reginei albinelor, este o substanță complexă care nu poate fi recreată sintetic de om. Atunci când examinează proprietățile sale și ia în considerare sursa beneficiilor sale documentate, mulți conchid că este conținutul său ridicat de aminoacizi care poate face o astfel de substanță specială și întineritoare.

Beneficiile de sănătate ale Royal Jelly

1) Royal Jelly stimulează sănătatea reproducerii

Într-un studiu pe oameni (RCT), zilnic 3 ggrame de supliment de Royal Jelly a crescut nivelul de testosteron la 31 de voluntari. Cei care au luat Royal Jelly aveau de asemenea niveluri mai bune de zahar din sange, cresterea numarului de celule rosii din sange si in general, imbunatatirea sanatatii mentale.

Lăptișorul de matcă poate fi benefic si pentru sănătatea reproductivă a femeilor. Royal Jelly a fost eficace la reducerea simptomelor de sindrom premenstrual (PMS) la 55 de femei care au luat 1 gram de supliment de Royal Jelly pe zi timp de două luni (RCT triplu orb).

Într-un alt studiu efectuat la 90 de femei din postmenopauză, utilizarea unei creme vaginale de 15% din Royal Jelly a îmbunătățit calitatea vieții, funcția sexuală și funcțiile urinare după 3 luni.

Într-un studiu pe animale (RCT), hamsterii de sex masculin care au consumat o dietă care conține Royal Jelly au avut niveluri mai ridicate de testosteron și au produs mai multa spermă. În mod similar, un studiu privind iepurii masculi cu infertilitate, consumul de jeleu regal a crescut testosteronul și producția de spermă, sănătatea și mișcarea.

Lăptișorul de matcă a crescut, de asemenea, calitatea ovarelor la șobolanii de sex feminin vârstnici. Nivelul a crescut - această reechilibrare a hormonilor a dus la îmbunătățirea calității și a numărului celulelor ovariene.

2) Royal Jelly poate ajuta in caz de diabet zaharat

Mădura roșie a fost folosită în mod tradițional pentru efectele sale asemănătoare insulinei. Insulina scade glucoza din sânge după mese și este adesea necesară la diabetici.

Într-un studiu (transversal), Royal Jelly a redus nivelul de glucoză la 22 de voluntari care au fost supuși unor teste de toleranță la glucoză orală - acestea implică consumul unei soluții cu 75 g de zahăr.

Într-un studiu diferit de 46 de pacienți cu diabet de tip 2 (RCT), 1 gram de Royal Jelly a avut efecte antioxidante și a îmbunătățit rezistența la insulină.

Suplimentele cu Royal Jelly pot ajuta, de asemenea, persoanele cu diabet zaharat să își administreze greutatea. Într-un studiu (RCT), un supliment zilnic de 1 gram de Royal Jelly a ajutat 25 de femei cu diabet de tip 2 să își reducă greutatea medie cu peste 1 lb în două luni. Suplimentele din Royal Jelly au redus, de asemenea, aportul zilnic de calorii și carbohidrați pentru cei din studiu.

Suplimentele de Royal Jelly ar putea reduce și zahărul din sânge la șoareci. Șoarecii hrăniți cu Royal Jelly au avut un risc mai scăzut de zahăr ridicat din sânge.

3) Royal Jelly reduce efectele secundare ale chimioterapiei

Pacienții cu chimioterapie pot dezvolta răni dureroase și ulcere în cavitatea bucala (numite mucozite orale) ca efect secundar al tratamentului pentru cancer și răspuns imunitar redus. Într-un studiu efectuat pe 103 pacienți cu cancer, suplimentele de Royal Jelly (1000 mg pe zi) au îmbunătățit ranile bucale și au scurtat timpul de vindecare. Lăptișorul de matcă a fost înghițit mai întâi în gură și apoi înghițit.

4) Royal Jelly poate îmbunătăți sănătatea mintală

Într-un studiu, 31 de voluntari au consumat zilnic 3000 mg de Royal Jelly timp de șase luni (DB-RCT). Cei care aveau suplimentul de Royal Jelly au obținut un punctaj mai ridicat în evaluările de sănătate mintală la sfârșitul studiului.

5) Royal Jelly pot crește celulele roșii din sânge

Laptisorul de matca poate crește celulele roșii din sânge și poate reduce anemia. Într-un studiu de peste șase luni, 31 de voluntari care au consumat zilnic un supliment de Royal Jelly (3000 mg) au avut un număr mai mare de celule roșii din sânge. Royal Jelly poate crește nivelul de testosteron, ceea ce ar putea crește ulterior producția de sânge din celulele roșii.

6) Royal Jelly reduc colesterolul

Suplimentele din Royal Jelly pot stimula metabolismul grasimilor. Într-un studiu (RCT), 7 voluntari au mâncat 6000 mg de laptisor de matca zilnic în fiecare zi. După 4 săptămâni, cei care au luat Royal Jelly aveau colesterol LDL mai scăzut și mai puțin colesterol total în sângele lor.

7) Royal Jelly reduc alergiile și dominația Th1

Într-un studiu efectuat pe șoareci, compușii activi din gelatina roșie (MRJP3) au redus răspunsurile și sensibilitățile alergice.

Royal Jelly poate fortifica sistemul imunitar prin echilibrarea nivelurilor și îmbunătățirea răspunsurilor celulelor imunitare specifice [Th1 / Th2]. Într-un studiu efectuat pe șoareci, suplimentele de Royal Jelly au schimbat răspunsul imun la un alergen de la dominația Th2 la Th1, nivelurile reduse de alergen din sânge și răspunsul alergic la piele îmbunătățit.

Lăptișorul de matcă ar putea ajuta in cazul alergiilor alimentare. Într-un studiu efectuat pe șoareci, un supliment de Royal Jelly a redus reacțiile alergice (simptomele sângelui și a intestinului) și riscul unui șoc anafilactic la un model de alergie la lapte de vaca.

Royalisin se crede a fi compusul din gelatina rosie responsabilă de aceste beneficii imune.

8) Royal Jelly asistă vindecarea rănilor

Lăptișorul de matcă sa dovedit a ajuta la vindecarea rănilor. Într-un studiu de celule, laptisorul de matcă regală a fost benefic in a proteja de leziuni la lumină ultravioletă. Creșterea colagenului, ca urmare a laptisorului de matca regal, protejează împotriva daunelor și ajută la reparare.

Fibroblastele sunt celule imune critice pentru procesul de vindecare. Într-un studiu de celule pe răni ale pielii umane, Royal Jelly a îmbunătățit mișcarea fibroblastelor și a ajutat rănile să se vindece mai bine.

Cu toate acestea, efectul vindecător al Royal Jelly poate fi limitat. Într-un studiu controlat, randomizat, pacienții cu ulcere diabetice la picior (6 femei și 19 bărbați) nu au văzut o îmbunătățire a vindecării ulcerului la aplicarea unui Royal Jelly (5% topic).

9) Royal Jelly stimulează imunitatea și combate infecțiile

Similar cu mierea, Royal Jelly poate avea efecte benefice asupra sistemului imunitar. Într-un studiu cu șoareci, celora cărora li sa administrat un supliment de Royal Jelly aveau niveluri mai ridicate de anticorpi și o creștere mai rapidă a celulelor sistemului imunitar.

Lăptișorul de matcă a fost folosit în mod tradițional pentru combaterea infecțiilor. Într-un studiu de laborator bacterian, royalisin din jeleu regal ar putea ucide mai mult de 18 tipuri diferite de bacterii. Într-un alt studiu de laborator, royalisin a fost, de asemenea, eficace împotriva anumitor tipuri de fungi.

Într-un alt studiu de laborator, jelleinele ar putea ucide și unele bacterii și drojdii. Atât royalisinul cât și jelleinele ar putea fi folosite pentru a combate infecțiile sau chiar ca aditivi alimentari naturali, în special în creșterea bacteriilor rezistente la antibiotice.

10) Royal Jelly Protejează Creierul

Royal Jelly poate proteja creierul de boala Alzheimer. La șobolani cu boala Alzheimer, suplimentele de Royal Jelly au îmbunătățit memoria spațială, învățarea și funcția creierului. Șobolanii hrăniți cu laptisor de matca au reușit mai bine să navigheze pe labirinturi și să-și amintească căile - în ciuda insuficienței cerebrale - mai bune decât cele fără Royal Jelly.

11) Royal Jelly stimulează colagenul pentru sănătatea pielii și a părului

Lăptișorul conține acizi grași nesaturați care pot stimula colagenul. Colagenul, cea mai abundenta proteina structurala din tesuturi, este esentiala pentru cresterea sanatoasa a parului, a calitatii pielii si a articulatiilor. Acizii grași nesaturați din Royal Jelly pot crește producția de colagen și pot diminua distrugerea colagenului. Într-un studiu, șobolanii hrăniți cu o dietă suplimentată cu 1% de laptisor de matca au produs mai mult colagen.

12) Royal Jelly poate spori longevitatea

La albine, laptisorul de matca este responsabil pentru schimbarea viitorului larvei dintr-o scurtă viață ca lucrător la o regină cu viata lungă. Într-un studiu pe animale, Royal Jelly a extins durata de viață în viermi rotunzi (C. elegans). Acest lucru înseamnă că Royal Jelly poate fi capabil să stimuleze longevitatea la om.

13) Royal Jelly protejează articulațiile

Poliartrita reumatoidă este o boală autoimună în care sistemul imunitar al organismului atacă propriile țesuturi, în special căptușeala articulațiilor. Într-un studiu de celule, royalisin din jeleu regal a redus inflamația și deteriorarea țesutului articular reumatoid nesănătoase.

14) Royal Jelly poate proteja ficatul

Laptisorul de matca a ajutat și a protejat împotriva leziunilor hepatice la șobolani. Suplimentele de Royal Jelly supradimensionat au contracarat scăderea fierului în sânge (anemia), numărul restrâns de leucocite, creșterea numărului de trombocite și scăderea concentrațiilor de enzime hepatice.

15) Royal Jelly poate lupta împotriva tumorilor

Royal Jelly a blocat un estrogen comun de mediu, BPA (bisfenol-A) într-un studiu de celule de cancer de sân. BPA, găsită în unele materiale plastice, poate crește șansele de a dezvolta cancer la sân la om. Având în vedere că Royal Jelly poate bloca carcinogeni, cum ar fi BPA, are potențial de combatere a cancerului.

Efecte secundare și efecte adverse Royal Jelly

Suplimentele din Royal Jelly pot provoca reacții alergice, iritații ale pielii la unele persoane și complicații la cei cu astm bronșic. Cea mai mare amenințare este o reacție alergică la Royal Jelly - șoc alergic, amorțeală și furnicături, vertij, urticarie și alte reacții alergice - toate au fost raportate.

Deoarece este un produs din miere, oricine are o alergie legată de albine ar trebui să evite utilizarea laptisorului de matca. În mod similar, persoanele cu astm bronșic au un sistem imunitar hiperactiv, punându-le în pericol mai mult de dificultăți de respirație și reacții alergice de la Royal Jelly.

Alte riscuri includ ingerarea de prea mult Royal Jelly, deranjament de stomac, greața, diareea și iritarea pielii.

Prospect Royal Jelly

Mod administrare: Pentru adulți, luați o (1) gelula până la trei ori pe zi, de preferință cu o masă.

Portii de servire: 1 softgel

Porții pe container: 120

Compozitia pe servire:

• Royal Jelly (Laptisor de matca) 500mg

   (de la 152 mg concentrat de Royal Jelly)

   (echivalentul a 500 mg de jeleu regal proaspat)

Alte ingrediente: Ulei de măsline, gelatină, glicerină vegetală, ceară galbenă de albine, lecitină de soia.

Nu există aromă artificială sau îndulcitor, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoză, gluten, grâu, drojdie sau pește.

Nu conține sodiu

Nu este potrivit pentru vegetarieni

Avertisment: Dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați orice medicamente, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Sursa text

Spune-ne părerea ta!

Royal Jelly 500mg 120 capsule Laptisor de matca

Royal Jelly 500mg 120 capsule Laptisor de matca

Beneficii Royal Jelly: stimulează sănătatea reproducerii, ajuta in caz de diabet zaharat, reduce efectele secundare ale chimioterapiei, poate îmbunătăți sănătatea mintală, crește celulele roșii din sânge, reduce colesterolul, reduce alergiile și dominația Th1, asistă vindecarea rănilor, stimulează imunitatea și combate infecțiile, protejează Creierul

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi