Pret redus!
Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule, prospect, efecte, pret, pareri, beneficii, doze, administrare Mărește

Now Foods Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule

Beneficii Pau d'Arco: pot ajuta la îmbunătățirea sănătății respiratorii, ajută la ameliorarea inflamației, reduce durerea, lupta împotriva Candidei, reduce inflamatia, vindeca ulcerul, lupta împotriva cancerului, ofera proprietati antivirale si antifungice, detoxifica corpul.

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei Pret: 93,00 lei Pret: -34,00 lei

Produs nou

Now-PauDarco

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule

Pau D'Arco: Ajută la eliminarea infecțiilor cu bacterii și a inflamației

Beneficii Pau d'Arco

• Pot ajuta la îmbunătățirea sănătății respiratorii

• Ajută la ameliorarea inflamației

• Reduce durerea

• Lupta împotriva Candidei

• Reduce inflamatia

• Vindeca ulcerul

• Lupta împotriva cancerului

• Ofera proprietati antivirale si antifungice

• Detoxifica corpul

 

Ce este Pau D'Arco?

Extrasul lichid de PAU D'ARCO provine din coaja interioară a copacului purpuriu Lapacho din Brazilia și Argentina de Nord. Din cele mai vechi timpuri, PAU D'ARCO (cunoscut și ca ipe roxo și taheebo) a fost una dintre cele mai utilizate plante din America de Sud.

 

Ce face Pau D'Arco?

Studiile clinice au arătat o activitate puternică in vitro împotriva diferitelor bacterii, ciuperci și inclusiv bacterii: Medicina alternativa consideră că PAU D'ARCO poate ajuta la eliminarea infecțiilor cu bacterii, ucide microorganismele dăunătoare, împiedică creșterea tumorală și reduce inflamația.

PAU D'ARCO conține, de asemenea, proprietăți antivirale și antiparazitare (care au fost afișate in vitro) care ajută la combaterea virușilor.

 

Extractul Pau D'Arco - Lapacho pentru alimentația sănătoasă!

Extractul Pau D'Arco de la Source Naturals conține mai multe ingrediente active decât coaja integrală Pau D'Arco. Aceste ingrediente active sunt nelimitate molecular și eliberate din fibra vegetală. Acest produs este obținut din scoarța interioară de înaltă calitate a copacului Lapacho care crește în Brazilia și Argentina. Chiar și în dieta Incasului Pau D'Arco a fost foarte apreciat și astfel a devenit unul dintre cele mai utilizate ingrediente alimentare din America de Sud. Ingredientul cheie din care Lapacho își extrage puterea se numește Lapachol și a făcut obiectul a numeroase studii științifice.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Mai multe ingrediente active decât Pau D'Arcco integral.

    Formula 100% vegana și naturala din surse naturale.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la menținerea vederii normale, a pielii și a mucoaselor.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la o funcție normală a sistemului imunitar.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco are o funcție în specializarea celulelor.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la metabolismul normal al fierului.

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la formarea normală de colagen pentru o funcție normală a oaselor

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a cartilajului.

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la formarea normală de colagen pentru o funcționare normală a pielii, dinților și gingiilor.

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la o funcție normală a sistemului nervos.

Beneficii importante ale Pau D'Arco

 

1. Reduce durerea

Cercetările arată că pau d'arco are puterea de a reduce în mod natural durerea la pacienții care suferă de cancer și alte afecțiuni grave de sănătate. Are capacitatea de a diminua durerea asociată cu mai multe tipuri de cancer, în special cancerul de prostată, ficat sau sân. Durerile artritice sunt de asemenea ușurate după administrarea de pau d'arco.

Un studiu din 2001, publicat în Farmacologie BMC, a examinat efectele antinociceptive (reducătoare de durere) și antiedematogene (pentru a reduce umflarea) ale scoarței interioare pau d'arco, măsurate prin modele experimentale la șoareci care au suferit durere stimulată de celulele nervoase. Extractul apos din coaja interioară, administrat oral în trei concentrații diferite, a redus procesul senzorial care asigură semnalele care duc la durere.

 

2. Lupta împotriva Candidei

Pau d'arco ajută organismul să lupte împotriva candidei în mod natural. Candida, cunoscută și sub numele de candidoză, este o infecție obișnuită a bacteriei care poate duce la multe probleme de sănătate, de la dureri în gât până la probleme grave ale stomacului. Organismul produce în mod normal drojdie în gură, vagin, rect și în tractul digestiv și în cantități normale rămâne inofensiv; cu toate acestea, dacă echilibrul natural al pH-ului organismului este supărat, simptomele candide pot să iasă rapid din control.

Dacă suferiți de dureri de cap, de o incapacitate de concentrare, de hiperactivitate, de sindrom de oboseală cronică, de dependență de zahăr și de probleme de stomac, este posibil să suferiți de o supraproducție a drojdiei și candidei. Un simptom comun este boala, care este o creștere exagerată a drojdiei în gură sau vagin. Dacă este lăsată netratată, candida slăbește sistemul imunitar - permițând îngrijiri mai grave.

 

3. Reduce inflamația

Un sistem imunitar hiperactiv are ca rezultat un organism inundat cu celule de aparare și hormoni care distrug țesuturile. Dietele toxice din mediul înconjurător se acumulează în organism și acest lucru transformă sistemul imunitar - menținându-l foarte reactiv; aceasta este ceea ce duce la inflamație, care este la baza majorității bolilor. Prin reducerea inflamației în organism, evitați condițiile grave de sănătate, cum ar fi astmul, artrita, boala Crohn, boala Alzheimer, cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, nivelurile ridicate de colesterol și boala Parkinson.

Un studiu din 2014 publicat în The Journal of Toxicological Sciences a constatat că pau d'arco a mărit expresia genelor Nrf2-țintă în intestin. Nrf2 este o proteină care reglează expresia proteinelor antioxidante care protejează împotriva daunelor oxidative declanșate de leziuni și inflamații. Rezultatele acestui studiu arată că activarea Nrf2 ar putea media efectele benefice ale pau d'arco, în special în intestin, care pot fi grav afectate de inflamație.

 

4. Vindecă ulcerul

Ulcerele sunt arsuri care se formează în căptușeala părții superioare a tractului gastro-intestinal. Când apar în stomac, se numesc ulcere gastrice. Dacă se formează în prima parte a intestinului subțire, duodenul, sunt denumiți ulcerații duodenale.

Boala ulcerului peptic începe atunci când o slăbiciune a stomacului sau a căptușelii intestinale permite acidului să creeze o eroziune sau o durere în mucoasa. Este cel mai frecvent tip de boala a stomacului, potrivit Asociatiei Americane de Gastroenterologie. Ulcerul este cauzat de o creștere a acidului gastric provocată de stres, medicamente, dietă, fumat, alcool sau H. pylori, un tip de bacterii rele. Cel mai frecvent simptom al ulcerului este o durere de arsură agravată de acidul gastric care vine în contact cu zona ulcerată.

Un studiu publicat în 2013, publicat în Phytotherapy Research, a constatat că extractul pau d'arco a accelerat în mod semnificativ vindecarea ulcerului gastric indus de acidul acetic la șobolani prin creșterea conținutului de mucus și a proliferării celulare. Acest lucru sugerează că pau d'arco ar putea fi un tratament pentru bolile ulceroase peptice la om. Ulcerul peptic se referă la răni dureroase sau ulcere care se află în mucoasa stomacului sau în prima parte a intestinului subțire, numită duoden. Aceasta este de obicei rezultatul unui dezechilibru al fluidelor digestive din stomac și intestin. Se produce o infecție și prea multe bacterii rele conduc la simptome, inclusiv dureri de arsură, greață, sângerări interne, arsuri la stomac și balonare.

 

5. Luptă împotriva cancerului

Una dintre cele mai cunoscute beneficii ale ceaiului pau d'arco este capacitatea acestuia de a lupta împotriva cancerului și de a ușura durerea asociată cu cancerul. Un studiu realizat de Institutul de Cancer Dana-Farber din Boston a constatat că beta-Lapachone, un compus important în ceaiul pau d'arco, este un compus potențial adăugat la chimioterapia cancerului, în special pentru cancerul de prostată.

Un alt studiu din 2002 a concluzionat că beta-lapachona este unul dintre câteva medicamente anticanceroase noi, aflate în prezent în curs de investigație activă, și arată o promisiune doar pentru chimioterapie și în special în combinații. Acest compus puternic a determinat moartea celulelor canceroase la șoareci, iar șoarecii nu păreau afectați negativ de tratament.

 

6. Oferă proprietăți antivirale și antifungice

De mii de ani, pau d'arco a fost folosit ca o planta antivirala. Gama de viruși uciși de ceaiul pau d'arco se extinde de la acelea care cauzează răceala comună celor care sunt responsabili pentru virusul SIDA care pune viața în pericol. Sa demonstrat că inhibă, ucide sau împiedică în mod activ creșterea a mai multor virusi periculosi, inclusiv herpesul, poliomielita, stomatita veziculoasă, mieloblastoza aviară, leucemia și virusul sarcomului rous.

Beta-laxona prezentă în pau d'arco inhibă de fapt enzimele din celulele virale, care afectează în mod direct sinteza ADN și ARN. Virusul nu mai poate prelua controlul asupra proceselor reproductive ale celulei, astfel încât nu se poate replica nici nu infectează alte celule.

Ceaiul Pau d'arco are puterea de a ajuta la vindecarea rănilor și infecțiilor cutanate. Este folosit în mod obișnuit pentru a reduce roșeața și umflarea datorită infecțiilor cutanate și iritațiilor. Acest lucru se datorează proprietăților sale antifungice și antibacteriene.

 

7. Detoxifică corpul

Pau d'arco detoxifică organismul prin eliminarea substanțelor toxice dăunătoare; aceste toxine includ metale grele, pesticide, conservanți și chiar reziduri de la chimioterapie.

Pau d'arco funcționează ca detoxifiant prin efectul de laxativ. Se știe că se descompun intestinele, care ajută digestia și regularitatea. Prin stimularea sistemului digestiv, pau d'arco ajută organismul să se elibereze de exces de grăsimi și de toxine. Este important să păstrați alimentele care se mișcă prin corpul dumneavoastră, în special în colon. Colonul este sistemul de canalizare al organismului, dar, asemenea tuturor sistemelor de canalizare sănătoase și funcționale, trebuie curățat, golit și menținut pentru a funcționa corespunzător.

Când mâncăm alimente foarte prelucrate, rafinate sau "false", colonul nostru este încărcat cu resturile nesănătoase din aceste alimente. Din acest motiv, este vital să consumați alimente și băuturi detoxifiante, cum ar fi pau d'arco, pentru a menține un corp curat și sănătos. Consumul de Pau d'arco este una dintre cele mai bune metode de detoxifiere; vasele de sânge, sistemul limfatic, celulele, țesuturile și organele sunt detoxificate, ceea ce permite sistemelor organismului să funcționeze corect și eficient.

 

Efecte secundare posibile și interacțiuni ale Pau D'arco

Când este consumat în doze mari, pau d'arco este posibil nesigur și poate provoca greață, vărsături, diaree, amețeli și sângerări interne. Dacă utilizați pau d'arco, asigurați-vă că țineți evidența dozelor și discutați cu medicul dumneavoastră dacă observați oricare dintre aceste reacții adverse.

Femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu ar trebui să utilizeze pau d'arco deoarece nu există suficiente informații despre siguranța acestor produse.

Pau d'arco poate întârzia coagularea și ar putea interfera cu tratamentul persoanelor cu tulburări de sângerare; poate crește șansele de a avea vânătăi. Acest lucru poate, de asemenea, crește șansele de sângerare în timpul și după intervenția chirurgicală. Asigurați-vă că nu mai utilizați pau d'arco cu cel puțin două săptămâni înainte de o intervenție chirurgicală programată; de asemenea, să evitați utilizarea medicamentelor de coagulare a sângelui, cum ar fi medicamente anticoagulante și antiplachetare.

Prospect Pau D'Arco:

Mod administrare: Luați 2 capsule de 1-2 ori pe zi, după cum este necesar.

Conținut: 100 capsule
Dozare: 2 capsule
Porții pe flacon: 50
Pau D'Arco (Tabebuia heptaphylla) (scoarță interioară) 1 gram (1.000 mg)

Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sanatate zilnica
Tip administrare Cale orala
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 100
Ingrediente principale Pau d'Arco

Spune-ne părerea ta!

Now Foods Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule

Now Foods Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule

Beneficii Pau d'Arco: pot ajuta la îmbunătățirea sănătății respiratorii, ajută la ameliorarea inflamației, reduce durerea, lupta împotriva Candidei, reduce inflamatia, vindeca ulcerul, lupta împotriva cancerului, ofera proprietati antivirale si antifungice, detoxifica corpul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi