Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • -34,00 lei
Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule, prospect, efecte, pret, pareri, beneficii, doze, administrare
  • Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule, prospect, efecte, pret, pareri, beneficii, doze, administrare

Now Foods Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule

Now-PauDarco

Beneficii Pau d'Arco: pot ajuta la îmbunătățirea sănătății respiratorii, ajută la ameliorarea inflamației, reduce durerea, lupta împotriva Candidei, reduce inflamatia, vindeca ulcerul, lupta împotriva cancerului, ofera proprietati antivirale si antifungice, detoxifica corpul.

93,00 lei
59,00 lei Economiseste 34,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Pau D'Arco 500 mg - 100 Capsule

Pau D'Arco: Ajută la eliminarea infecțiilor cu bacterii și a inflamației

Beneficii Pau d'Arco

• Pot ajuta la îmbunătățirea sănătății respiratorii

• Ajută la ameliorarea inflamației

• Reduce durerea

• Lupta împotriva Candidei

• Reduce inflamatia

• Vindeca ulcerul

• Lupta împotriva cancerului

• Ofera proprietati antivirale si antifungice

• Detoxifica corpul

 

Ce este Pau D'Arco?

Extrasul lichid de PAU D'ARCO provine din coaja interioară a copacului purpuriu Lapacho din Brazilia și Argentina de Nord. Din cele mai vechi timpuri, PAU D'ARCO (cunoscut și ca ipe roxo și taheebo) a fost una dintre cele mai utilizate plante din America de Sud.

 

Ce face Pau D'Arco?

Studiile clinice au arătat o activitate puternică in vitro împotriva diferitelor bacterii, ciuperci și inclusiv bacterii: Medicina alternativa consideră că PAU D'ARCO poate ajuta la eliminarea infecțiilor cu bacterii, ucide microorganismele dăunătoare, împiedică creșterea tumorală și reduce inflamația.

PAU D'ARCO conține, de asemenea, proprietăți antivirale și antiparazitare (care au fost afișate in vitro) care ajută la combaterea virușilor.

 

Extractul Pau D'Arco - Lapacho pentru alimentația sănătoasă!

Extractul Pau D'Arco de la Source Naturals conține mai multe ingrediente active decât coaja integrală Pau D'Arco. Aceste ingrediente active sunt nelimitate molecular și eliberate din fibra vegetală. Acest produs este obținut din scoarța interioară de înaltă calitate a copacului Lapacho care crește în Brazilia și Argentina. Chiar și în dieta Incasului Pau D'Arco a fost foarte apreciat și astfel a devenit unul dintre cele mai utilizate ingrediente alimentare din America de Sud. Ingredientul cheie din care Lapacho își extrage puterea se numește Lapachol și a făcut obiectul a numeroase studii științifice.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Mai multe ingrediente active decât Pau D'Arcco integral.

    Formula 100% vegana și naturala din surse naturale.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la menținerea vederii normale, a pielii și a mucoaselor.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la o funcție normală a sistemului imunitar.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco are o funcție în specializarea celulelor.

    Vitamina A conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la metabolismul normal al fierului.

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la formarea normală de colagen pentru o funcție normală a oaselor

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a cartilajului.

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la formarea normală de colagen pentru o funcționare normală a pielii, dinților și gingiilor.

    Vitamina C conținută în extractul de Pau D'Arco contribuie la o funcție normală a sistemului nervos.

Beneficii importante ale Pau D'Arco

 

1. Reduce durerea

Cercetările arată că pau d'arco are puterea de a reduce în mod natural durerea la pacienții care suferă de cancer și alte afecțiuni grave de sănătate. Are capacitatea de a diminua durerea asociată cu mai multe tipuri de cancer, în special cancerul de prostată, ficat sau sân. Durerile artritice sunt de asemenea ușurate după administrarea de pau d'arco.

Un studiu din 2001, publicat în Farmacologie BMC, a examinat efectele antinociceptive (reducătoare de durere) și antiedematogene (pentru a reduce umflarea) ale scoarței interioare pau d'arco, măsurate prin modele experimentale la șoareci care au suferit durere stimulată de celulele nervoase. Extractul apos din coaja interioară, administrat oral în trei concentrații diferite, a redus procesul senzorial care asigură semnalele care duc la durere.

 

2. Lupta împotriva Candidei

Pau d'arco ajută organismul să lupte împotriva candidei în mod natural. Candida, cunoscută și sub numele de candidoză, este o infecție obișnuită a bacteriei care poate duce la multe probleme de sănătate, de la dureri în gât până la probleme grave ale stomacului. Organismul produce în mod normal drojdie în gură, vagin, rect și în tractul digestiv și în cantități normale rămâne inofensiv; cu toate acestea, dacă echilibrul natural al pH-ului organismului este supărat, simptomele candide pot să iasă rapid din control.

Dacă suferiți de dureri de cap, de o incapacitate de concentrare, de hiperactivitate, de sindrom de oboseală cronică, de dependență de zahăr și de probleme de stomac, este posibil să suferiți de o supraproducție a drojdiei și candidei. Un simptom comun este boala, care este o creștere exagerată a drojdiei în gură sau vagin. Dacă este lăsată netratată, candida slăbește sistemul imunitar - permițând îngrijiri mai grave.

 

3. Reduce inflamația

Un sistem imunitar hiperactiv are ca rezultat un organism inundat cu celule de aparare și hormoni care distrug țesuturile. Dietele toxice din mediul înconjurător se acumulează în organism și acest lucru transformă sistemul imunitar - menținându-l foarte reactiv; aceasta este ceea ce duce la inflamație, care este la baza majorității bolilor. Prin reducerea inflamației în organism, evitați condițiile grave de sănătate, cum ar fi astmul, artrita, boala Crohn, boala Alzheimer, cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, nivelurile ridicate de colesterol și boala Parkinson.

Un studiu din 2014 publicat în The Journal of Toxicological Sciences a constatat că pau d'arco a mărit expresia genelor Nrf2-țintă în intestin. Nrf2 este o proteină care reglează expresia proteinelor antioxidante care protejează împotriva daunelor oxidative declanșate de leziuni și inflamații. Rezultatele acestui studiu arată că activarea Nrf2 ar putea media efectele benefice ale pau d'arco, în special în intestin, care pot fi grav afectate de inflamație.

 

4. Vindecă ulcerul

Ulcerele sunt arsuri care se formează în căptușeala părții superioare a tractului gastro-intestinal. Când apar în stomac, se numesc ulcere gastrice. Dacă se formează în prima parte a intestinului subțire, duodenul, sunt denumiți ulcerații duodenale.

Boala ulcerului peptic începe atunci când o slăbiciune a stomacului sau a căptușelii intestinale permite acidului să creeze o eroziune sau o durere în mucoasa. Este cel mai frecvent tip de boala a stomacului, potrivit Asociatiei Americane de Gastroenterologie. Ulcerul este cauzat de o creștere a acidului gastric provocată de stres, medicamente, dietă, fumat, alcool sau H. pylori, un tip de bacterii rele. Cel mai frecvent simptom al ulcerului este o durere de arsură agravată de acidul gastric care vine în contact cu zona ulcerată.

Un studiu publicat în 2013, publicat în Phytotherapy Research, a constatat că extractul pau d'arco a accelerat în mod semnificativ vindecarea ulcerului gastric indus de acidul acetic la șobolani prin creșterea conținutului de mucus și a proliferării celulare. Acest lucru sugerează că pau d'arco ar putea fi un tratament pentru bolile ulceroase peptice la om. Ulcerul peptic se referă la răni dureroase sau ulcere care se află în mucoasa stomacului sau în prima parte a intestinului subțire, numită duoden. Aceasta este de obicei rezultatul unui dezechilibru al fluidelor digestive din stomac și intestin. Se produce o infecție și prea multe bacterii rele conduc la simptome, inclusiv dureri de arsură, greață, sângerări interne, arsuri la stomac și balonare.

 

5. Luptă împotriva cancerului

Una dintre cele mai cunoscute beneficii ale ceaiului pau d'arco este capacitatea acestuia de a lupta împotriva cancerului și de a ușura durerea asociată cu cancerul. Un studiu realizat de Institutul de Cancer Dana-Farber din Boston a constatat că beta-Lapachone, un compus important în ceaiul pau d'arco, este un compus potențial adăugat la chimioterapia cancerului, în special pentru cancerul de prostată.

Un alt studiu din 2002 a concluzionat că beta-lapachona este unul dintre câteva medicamente anticanceroase noi, aflate în prezent în curs de investigație activă, și arată o promisiune doar pentru chimioterapie și în special în combinații. Acest compus puternic a determinat moartea celulelor canceroase la șoareci, iar șoarecii nu păreau afectați negativ de tratament.

 

6. Oferă proprietăți antivirale și antifungice

De mii de ani, pau d'arco a fost folosit ca o planta antivirala. Gama de viruși uciși de ceaiul pau d'arco se extinde de la acelea care cauzează răceala comună celor care sunt responsabili pentru virusul SIDA care pune viața în pericol. Sa demonstrat că inhibă, ucide sau împiedică în mod activ creșterea a mai multor virusi periculosi, inclusiv herpesul, poliomielita, stomatita veziculoasă, mieloblastoza aviară, leucemia și virusul sarcomului rous.

Beta-laxona prezentă în pau d'arco inhibă de fapt enzimele din celulele virale, care afectează în mod direct sinteza ADN și ARN. Virusul nu mai poate prelua controlul asupra proceselor reproductive ale celulei, astfel încât nu se poate replica nici nu infectează alte celule.

Ceaiul Pau d'arco are puterea de a ajuta la vindecarea rănilor și infecțiilor cutanate. Este folosit în mod obișnuit pentru a reduce roșeața și umflarea datorită infecțiilor cutanate și iritațiilor. Acest lucru se datorează proprietăților sale antifungice și antibacteriene.

 

7. Detoxifică corpul

Pau d'arco detoxifică organismul prin eliminarea substanțelor toxice dăunătoare; aceste toxine includ metale grele, pesticide, conservanți și chiar reziduri de la chimioterapie.

Pau d'arco funcționează ca detoxifiant prin efectul de laxativ. Se știe că se descompun intestinele, care ajută digestia și regularitatea. Prin stimularea sistemului digestiv, pau d'arco ajută organismul să se elibereze de exces de grăsimi și de toxine. Este important să păstrați alimentele care se mișcă prin corpul dumneavoastră, în special în colon. Colonul este sistemul de canalizare al organismului, dar, asemenea tuturor sistemelor de canalizare sănătoase și funcționale, trebuie curățat, golit și menținut pentru a funcționa corespunzător.

Când mâncăm alimente foarte prelucrate, rafinate sau "false", colonul nostru este încărcat cu resturile nesănătoase din aceste alimente. Din acest motiv, este vital să consumați alimente și băuturi detoxifiante, cum ar fi pau d'arco, pentru a menține un corp curat și sănătos. Consumul de Pau d'arco este una dintre cele mai bune metode de detoxifiere; vasele de sânge, sistemul limfatic, celulele, țesuturile și organele sunt detoxificate, ceea ce permite sistemelor organismului să funcționeze corect și eficient.

 

Efecte secundare posibile și interacțiuni ale Pau D'arco

Când este consumat în doze mari, pau d'arco este posibil nesigur și poate provoca greață, vărsături, diaree, amețeli și sângerări interne. Dacă utilizați pau d'arco, asigurați-vă că țineți evidența dozelor și discutați cu medicul dumneavoastră dacă observați oricare dintre aceste reacții adverse.

Femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu ar trebui să utilizeze pau d'arco deoarece nu există suficiente informații despre siguranța acestor produse.

Pau d'arco poate întârzia coagularea și ar putea interfera cu tratamentul persoanelor cu tulburări de sângerare; poate crește șansele de a avea vânătăi. Acest lucru poate, de asemenea, crește șansele de sângerare în timpul și după intervenția chirurgicală. Asigurați-vă că nu mai utilizați pau d'arco cu cel puțin două săptămâni înainte de o intervenție chirurgicală programată; de asemenea, să evitați utilizarea medicamentelor de coagulare a sângelui, cum ar fi medicamente anticoagulante și antiplachetare.

Prospect Pau D'Arco:

Mod administrare: Luați 2 capsule de 1-2 ori pe zi, după cum este necesar.

Conținut: 100 capsule
Dozare: 2 capsule
Porții pe flacon: 50
Pau D'Arco (Tabebuia heptaphylla) (scoarță interioară) 1 gram (1.000 mg)

Detalii ale produsului
Now Food
Now-PauDarco
4 Produse

Fisa tehnica

Forma/Textura
Capsule
Pentru
Unisex
Utilizat pentru
Sanatate zilnica
Tip administrare
Cale orala
Proprietati
100% NATURAL
Cantitate
100
Ingrediente principale
Pau d'Arco
Tip produs
supliment alimentar
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: NewtonEverett-1626

Marca: Newton-Everett

Newton Everett ISOTROPIN HGH-R 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ISOTROPIN® HGH-R: pierdere în greutate, restaurați pielea tânără, reduceți greutatea, creșterea energiei și a rezistenței, construiți musculatura, consolidarea / repararea sistemului imunitar, antidepresiv natural, imbunătățirea somnului, imbunătățirea vederii / auzului, creșterea libidoului.

Pret 135,00 lei Pret de baza 190,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: VB1815

Marca: Vitabay

Vitabay Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Broccoli este bogat în minerale și oligoelemente precum potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, zinc și fier. Sulforafanul s-a dovedit a avea proprietăți de protecție a celulelor și antioxidanți. Această substanță vegetală poate avea efecte antiinflamatorii, detoxifiante și de stimulare a imunității.

Pret 119,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-Seleniu

Marca: OstroVit

OstroVit Seleniu, Selenometionina 100mcg 90 Tablete

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Seleniu: antioxidant ce inhiba radicalii liberi, repara celulele deteriorate si ADN, detoxifica celulele nocive, scade colesterolul LDL si riscul de boala ale inimii, regleaza tensiunea arteriala, reduce simptomele asociate cu astmul, creste imunitatea organismului, vindeca arsurile

Pret 29,00 lei Pret de baza 53,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: RawPowders-L-Triptofan100grame

Marca: Raw Powders

Raw Powders L-Triptofan pulbere 100 de grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Triptofan: sursa naturala de 5-HTP, sprijină funcția imunitara, ajuta in cazul dependentei de fumat, ajuta la pierderea in greutate, arde grasimile, promovează sănătatea metabolică generală, suport pentru sistemul nervos, tulburari de somn, tulburări de dispoziție precum depresia și anxietatea, migrene, dificultăți de învățare cum ar fi ADHD,...

Pret 99,00 lei Pret de baza 137,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Evolite-VitaminaD3

Marca: Evolite Nutrition

Evolite Vitamina D3 2000 UI 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitamina D3: ajuta la mentinerea sanatatii oaselor, suport pentru sistemul imunitar, imbunatateste absorbtia calciului, sprijina functia cardiovasculara, imbunatateste calitatea somnului, reduce depresia, ajuta in caz de osteoporoza si fracturi osoase, benefica in scleroza multipla.

Pret 39,00 lei Pret de baza 68,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: VO1667

Marca: Vitabay

Vitabay Vitamina D3 lichida picaturi, 5.000 UI, 20 ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Vitamina D3: mentinerea sanatatii dintilor si a oaselor, mentinerea functiei musculare normale, functie normala a sistemului imunitar, ajuta la absorbtia si utilizarea calciului si a fosforului, regleaza nivelul de calciu din sange, joaca un rol în procesul de diviziune celulara

Pret 115,00 lei Pret de baza 154,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: NOW-Astragalus

Marca: Now Food

Now Foods Astragalus, 500 mg, 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Astragalus: intareste sistemul imunitar, reduce inflamatia, incetineste sau previne cresterea tumorii, protejeaza sistemul cardiovascular, curata arterele de depuneri si placi de colesterol, previne diabetul, capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire, vndeca ranile, ameliorează simptomele chimioterapiei, trateaza raceala si gripa.

Pret 49,00 lei Pret de baza 59,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-Tryptophan

Marca: OstroVit

OstroVit Supreme Pure L-Triptofan pulbere 200 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-Triptofan: sursa naturala de 5-HTP, sprijină funcția imunitara, ajuta in cazul dependentei de fumat, ajuta la pierderea in greutate, arde grasimile, promovează sănătatea metabolică generală, suport pentru sistemul nervos, tulburari de somn, tulburări de dispoziție precum depresia și anxietatea, migrene, dificultăți de învățare cum ar fi ADHD,...

Pret 49,00 lei Pret de baza 66,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Biovea-428

Marca: Biovea

Biovea MSM 500mg 180 Capsule (Metilsulfonilmetan)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii MSM: permite mușchilor și articulațiilor să se vindece mai rapid, creșteți energia, vigilența, calmul mental și capacitatea de concentrare, reduceți crampe musculare și spasmele, joacă un rol în sinteza colagenului, ajuta la inlaturarea ridurilor.

Pret 95,00 lei Pret de baza 124,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc